Forza Horizon 2 | XBOX ONE

05126834307573204711.jpg

امروز مایکروسافت از Forza Horizon 2 در برنامه IGN first رونمایی کرد، Forza Horizon 2 پاییز امسال برای Xbox One و Xbox 360 عرضه خواهد شد. FH2 توسط Playground Games و با همکاری Turn 10 در حال ساخت می باشد.

بازی دارای سیستم آب و هواست. صدها ماشین در بازی قرار دارد که Lamborghini Huracán ماشین نمادین بازی است. Drivatar در Horizon 2 هم حضور خواهد داشت.

بازی در جنوب اروپا جریان دارد. تنوع محیطی باورنکردنی و چشم اندازهای فوق العاده.

این آپدیت آخری رو زدم دانلود ولی میرسه به 38% قطع میشه و دوباره دانلود میکنه :|
الان باید همه رو کلا بزنن آنیستال کنم دوباره بازی رو نصب کنم آپدیت بزارم بشه چند گیگ از نو ؟:|

واقعا چرا این بازی انقدر خوبه ؟! :d چند روز بیشتر نیست دارم بازی میکنم تو این چند روزه دیوونه اش شدم جز بهترین ریسینگ های تاریخ باید قرار بگیره :love:

بنظرم جذابترین بخش انلاین رو تو زمینه ریسینگ داره! البته منهای یک مشت عقده ای خارجی که بجای مسابقه دادن، فقط بلدن فورد ترانزیت بردارن و بیان مسابقه به ادم ضربه بزنن تا از مسیر خارج بشه!!

دوستان مارم اد کنید یکم ریسینگ بزنیم باهم،تغریبا هرروز هستم :d
LIVE : KAMRAN2014ONE77
یک چیز دیگه!
چطور میتونیم خودمون تو بازی کلاب بسازیم؟؟؟؟؟

آخرین ویرایش:
من رسما شهید شدم اما نتونستم وارد بخش آنلاین بشم. بقیه قسمت های آنلاین کنسول هم مشکلی ندارن ولی کلا این فورزا و نمیتونم آنلاین بازی کنم :-s

نبینم اینجا ساکته!:(

کیا پایه ان برای مسابقه ی درگ کلاسxو s ???
من تقریبا هرروز فورزا هستم، بیاید دسته جمعی ریسی درگی چیزی بزنیم
لایوم تو امضام هست خوشحال میشم اد کنید

یک سوال دیگه
من فورزا hub رو نصب کردم اما نمیدونم چطور میشه ازش پول در اورد اگه میشه راهنماییم کنید
ممنون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or