Forza Horizon 2 | XBOX ONE

05126834307573204711.jpg

امروز مایکروسافت از Forza Horizon 2 در برنامه IGN first رونمایی کرد، Forza Horizon 2 پاییز امسال برای Xbox One و Xbox 360 عرضه خواهد شد. FH2 توسط Playground Games و با همکاری Turn 10 در حال ساخت می باشد.

بازی دارای سیستم آب و هواست. صدها ماشین در بازی قرار دارد که Lamborghini Huracán ماشین نمادین بازی است. Drivatar در Horizon 2 هم حضور خواهد داشت.

بازی در جنوب اروپا جریان دارد. تنوع محیطی باورنکردنی و چشم اندازهای فوق العاده.

اوف بازی رو امروز گرفتم عجب چیزه شاخیه.!!!؟ یعنی ماها که با FH 1 حال کردیم با این زندگی میکنیم

من نمی خوام آپدیت اولیه بازی رو انجام بدم چه جوری وقتی آنلاین هستم به این بفهمونم که آپدیت نکنه

اوف بازی رو امروز گرفتم عجب چیزه شاخیه.!!!؟ یعنی ماها که با FH 1 حال کردیم با این زندگی میکنیم

من نمی خوام آپدیت اولیه بازی رو انجام بدم چه جوری وقتی آنلاین هستم به این بفهمونم که آپدیت نکنه

وقتی آنلاین هستی و وارد بازی میشی , میگرده دنبال آپدیت و چاره ای جز آپدیت کردن نداری !
تنها راهش اینه که موقع بازی کردن FH2 آفلاین باشی !

البته اپدیت بازی به 20 30 در صد میرسه اجازه بازی کردن میده ها !!!!

نه برای همه بازیها. خودم که تو اکثر بازی ها مجبورم رده کامل اپدیت بشه بعد برم تو بازی. تو خیلی از بازیها هم وقتی اجازه میده وسط اپدیت بری تو بازی تقریبا اکثر محتویات بازی قفل هست و میگه باید منتظر باشی تا فایلهای بازی دانلود بشه.

من نمیدونم چرا مثل پلی4 اجازه نمیده اپدیت جداگونه دانلود بشه و بعدش نصب بشه!؟؟

تو مپ من فقط اون مراحلی هست که یک ماشین بهت میده مثلا میگه تو اون زمان ببرش یک نقطه یا 20 تا پرش بکن باهاش
هیچ آبجکتی واسه مسابقه و ... نیست البته اول بازی هستم یک سه چهار ساعتی بازی کردم

تو مپ من فقط اون مراحلی هست که یک ماشین بهت میده مثلا میگه تو اون زمان ببرش یک نقطه یا 20 تا پرش بکن باهاش
هیچ آبجکتی واسه مسابقه و ... نیست البته اول بازی هستم یک سه چهار ساعتی بازی کردم
برو تو انتخاب مسابقات به صورت دستی رو کلاس های مختلف
میبینی باید نزدیک 100 ساعت رانندگی کنی تا تموم بشن

برو تو انتخاب مسابقات به صورت دستی رو کلاس های مختلف
میبینی باید نزدیک 100 ساعت رانندگی کنی تا تموم بشن

علی یکم بیشتر توضیح میدی الان من چی کار کنم رو نقشه مسابقاتم بیاد با قطار و هواپیما و.. مسابقه دادم

علی یکم بیشتر توضیح میدی الان من چی کار کنم رو نقشه مسابقاتم بیاد با قطار و هواپیما و.. مسابقه دادم
برو تو انتخاب کلاس ها ... رو هر کلاس بری 5 6 تا سری مسابقه هست
یعنی فکر کنم 10 نوع باشه که هر کدوم 5 6 تا شایدم بیشتر سری مسابقه دارن ...

برو تو انتخاب کلاس ها ... رو هر کلاس بری 5 6 تا سری مسابقه هست
یعنی فکر کنم 10 نوع باشه که هر کدوم 5 6 تا شایدم بیشتر سری مسابقه دارن ...

اوکی فهمیدم باید وقتی یک کلاس رو انتخاب کنی کلی مسیر بری تا برسی فستیوالش بعد شروع میشه من این کارو کرده بودم ولی یک باگی بازی داره که باید حتما از اون مسیر مشخص شده وارد فستیوال بشی که من چون میانبر زده بودم هیچ اتفاقی نمی افتاد که درست شد

بازی فقط اینکه 10 کیلومتر بری تو یک فستیوال یک دکمه بزنی بعد 14 کیلومتر بری تو یک فستیوال دیگه دکمه بزنی بعد حالا با پولی که نداری تو کلاسهای داغون چهارتا ماشین داغون بگیری بری 4 تا مسابقه بدی و یک پول کمی بگیری و دوباره از اول

واقعا خسته کننده و تکراری شده نه پول درست حسابی میده بهت ماشین بخری نه ماشین درست حسابی میده بهت یادم هست تو FH1 بعد هر چند مسابقه یک فینال گونه بود میرفتی سر ماشین طرف باهاش مسابقه میدادی و ماشینش رو میگرفتی ولی الان هیچی باید هی بریم با ماشین های دهه 60 و 70 مسابقه بدیم!

این مسابقات با بالن و هواپیما هم خیلی مسخره هست هی نمیدونی رقیبت کیه؟ کجاست؟ چقدر عقبی؟ چقدر جلویی؟ فقط باید بری تا آخرش بهت بگه اول شدی

بازی هم به شدت ساده هست من گذاشتم رو هارد ولی خیلی راحت اول میشم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or