Forza Horizon 2 | XBOX ONE

05126834307573204711.jpg

امروز مایکروسافت از Forza Horizon 2 در برنامه IGN first رونمایی کرد، Forza Horizon 2 پاییز امسال برای Xbox One و Xbox 360 عرضه خواهد شد. FH2 توسط Playground Games و با همکاری Turn 10 در حال ساخت می باشد.

بازی دارای سیستم آب و هواست. صدها ماشین در بازی قرار دارد که Lamborghini Huracán ماشین نمادین بازی است. Drivatar در Horizon 2 هم حضور خواهد داشت.

بازی در جنوب اروپا جریان دارد. تنوع محیطی باورنکردنی و چشم اندازهای فوق العاده.

دوستان من بازیو گرفتم اپدیتشم کردم!ولی میرم تو بازی A رو ک‌میزنم بازی شروع شه همونجا میمونه اون دایره میچرخه کنارشم نوشته PLEASE WAIT همین :| اصلا بازی استارت نمیشه ... چرا ؟؟؟؟

Sent from my Nexus 5

نوشته شده توسط idden]-[;3856166:
دوستان من بازیو گرفتم اپدیتشم کردم!ولی میرم تو بازی A رو ک‌میزنم بازی شروع شه همونجا میمونه اون دایره میچرخه کنارشم نوشته PLEASE WAIT همین :| اصلا بازی استارت نمیشه ... چرا ؟؟؟؟

Sent from my Nexus 5

HELP !!!

نوشته شده توسط idden]-[;3856166:

Sent from my Nexus 5
من تو اينترنت سرچ كردم، بقيه نوشتن كنسول كامل خاموش كن به مدت چند دقيقه و بعد احتمالا درست ميشه.

یه سوال برای من پیش اومده ! چجوری یکی با 88 تا اچیومنت کامل کرده بازی رو ولی یکی دیگه با 89 تا ؟!

من یه چلنج کامل کردم که گیم اسکور نداره ولی تو لیست اچیومنت ها میاد :دی مثلاً اچیومنت های بهرام رو صفحه قبل نگاه کنی 90 تا اچیومنت گرفته :دی

نوشته شده توسط idden]-[;3869300:
تقریبا جوین شدن شانسیه!
منم همین مشکل رو دارم فقط بعضی اوقات میتونم ب خارجی ها جوین شم معمولا هم شبا 8-|
با چیز پی ان راحت میشه جوین شد

قطعا چیزی که نمیشه تو تاپیک nfs گفت:دی
واقعا یه بازی با اون گستردکی و رنگ با رنگ با اون همه DLC و ماشین و event هست آدم بره سراغه یه بازی فوق محدود ؟:دی

Ryan McCaffrey بعد از انتشار NFS جدید گفته:

ترجمه: «پیشنهاد من؟ برین به جای NFS، فورتزا هورایزون 2 بخرین.»

با تشکر از مسیح :d

اگه اکس باکس وان داشتم . قطعا دوشت داشتم برم horizon 2 رو مثلا
:((
امیدوارم بشه به زودی تهیه کنم =((

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or