آقا تام چیک هم تو نقدش اینقدر بازی نکوبونده بود :d
روند بازی که مشخص. تو یک تورنومنت شرکت کردی و با اتمام هر road trip به مقصد میرسی و 4 تا مسابقه انجام میدی. بعد از اون با road trip بعدی میری مکان بعدی و اونجا 4 مسابقه انجام میدی. بعد از اتمام 12 مسابقه هم بر میگردی فیستیوال هورایزون و اونجا برنده این تورنومنت ها مشخص و نفر آخر هم حذف میشه از تورنومنت. در آخر هم که 25 بار قهرمان شدی به مسابقه فینال راه پیدا میکنی.
یعنی اصلا روند از این بهتر هم میشه برای بازی ریسینگی که داستان نداره، داشته باشیم؟:d
همون road tripها رو میشه هر بار از مسیر مختلف و با ماشین متفاوتی تموم کرد. دقیقا یکی از نقاط مثبت بازی بود road trip.
درباره پول هم. خود من الان تمام ماشین های بازی خریدم و حدود 12 میلیون (شاید هم بیشتر) پول دارم تو بازی. یک بار هم مشکل کمبود پول تو کل بازی نداشتم. تو فورتزا 5 زمان لانچ این مشکل وجود داشت و واقعا برای event آخر بازی سرویس شدم اینقدر مسابقه انجام دادم تا ماشین بخرم ولی اینجا از همون اول اینقدر پول در اختیارت قرار میده تا بتونی ماشین خوب بخری و البته با پیشرفت در بازی، میتونی به راحتی بهترین ماشینهای بازی ( مکلارن، لامبو و... ) بخری.
اون ماشینهای دهه 70 و 60 هم Event مخصوص به خودشونو دارن و اگر Event عوض کنی، میتونی با ماشینهای جدید بازی کنی:d
showcase ها هم دقیقا بعد از هر چک پوینت نشون میده کی اول و کی دوم. اینجوری تا رسیدن به چک پوینت بعدی، هیجان مسابقه حفظ میشه.
پ.ن: دقیقا تمام این نکات، برای من نکات مثبت بازی بود:d