Forza Horizon 2 | XBOX ONE

05126834307573204711.jpg

امروز مایکروسافت از Forza Horizon 2 در برنامه IGN first رونمایی کرد، Forza Horizon 2 پاییز امسال برای Xbox One و Xbox 360 عرضه خواهد شد. FH2 توسط Playground Games و با همکاری Turn 10 در حال ساخت می باشد.

بازی دارای سیستم آب و هواست. صدها ماشین در بازی قرار دارد که Lamborghini Huracán ماشین نمادین بازی است. Drivatar در Horizon 2 هم حضور خواهد داشت.

بازی در جنوب اروپا جریان دارد. تنوع محیطی باورنکردنی و چشم اندازهای فوق العاده.

Complete the Cargo Plane Showcase

Use all your Nitrous in the first half of a race

این دوتا به تنهایی نشون میدن با خوب چیزی طرفیم:d

مخصوصا دومی که برای اولین بار تو سری هست:x

دوستان عزیز دو هفته ی اول به صورت رایگان قابل بازی هست یا اگه تو این دو هفته بره توی لیست خرید اکانتمون دیگه کلا داریمش؟!

Sent from my iPad using Tapatalk

بازی از فردا صبح قابل دانلود هست، حجمش هم 15 گیگه. خوبیش هم اینه که نیازی به نسخه اصلی نداره و از اون بهتر اینکه تا 2 هفته اول که مجانیه اگه بازی رو بگیرید، واسه همیشه برای خودتون هست :دی من که چند گیگ ترافیک هدیه عید دارم، سریع میرم تو کار دانلودش، امیدوارم که به خوبی Storm Island باشه :دی

استريم Forza F&F:
Twitch
يك سري اطلاعات كه خودم از استريم به دست آوردم.
نقشه بازي، قسمتي از نقشه Forza Horizon 2 (قسمت جنوبي نقشه)
نيتروژن به بازي اضافه شده و خيلي هم استفاده از اون جالب به نظر ميرسه:d
نحوه انتخاب مسابقات دقيقا مثل Forza Horizon 2
تو يكي از مسابقات بازي هدف مسابقه برنده شدن از يكي از ماشين ها بود و بعد از برنده شدن، اون ماشين به شما داده ميشه. البته اين مسابقات در چند بخش برگذار ميشه.
تا اونجايي كه من فهميدم، براي انجام مسابقات بايد از بين ماشين هايي كه باز كردين، يكي انتخاب كنيد.
بازي بخش Career با كلي مسابقه داره.
گرافيك دقيقا Forza Horizon 2 و پيشرفتي من نديدم.

آخرین ویرایش:
من یک ساعتی بازی کردم. اول از همه به قول مازیار، مثل قند اچیومنت میده (البته مطمئن نیستم این حرف احسان گفته یا مازیار) :d تو این یک ساعت 420 تا GT گرفتم.
درباره خود بازی هم فعلا نظری ندارم ولی به عنوان یک بازی Free خیلی خوبه و همچنین فرمول Forza Horizon 2 داره که همین برای دانلود کردنش کافیه :d

آخرین ویرایش:
من یک ساعتی بازی کردم. اول از همه به قول مازیار، مثل قند اچیومنت میده:d تو این یک ساعت 420 تا GT گرفتم از بازی.
درباره خود بازی هم فعلا نظری ندارم ولی به عنوان یک بازی Free خیلی خوبه و همچنین فرمول Forza Horizon 2 داره که همین برای دانلود کردنش کافیه :d
تا آخر باید دانلود بشه تا اجازه بازی کردن بده؟ :دی

تا آخر باید دانلود بشه تا اجازه بازی کردن بده؟ :دی
اره. باید 100% دانلود بشه :|:d
البته من وسط یک بازی دیگه بودم که notification اجرا بازی اومد و وقتی چک کردم دیدم بازی 100% دانلود شده. برای همین مطمئن نیستم اگه قبل از 100% شدن اجازه بازی میده یا نه چون برای من notification برای اجرا بازی نیومد تا بعد از 100% دانلود شدنش.

آخرین ویرایش:
تازه 10% رفته جلو، فکر کنم تا فردا همین موقع طول بکشه دانلودش :| حالا ارزش این همه زجر (!) رو داره؟ :دی
ارزششو که داره 100%. البته بازی کلا چیز جدیدی نداره. همون نقشه قبلی. پول هم تو بازی حذف شده و به جای اون با انجام مسابقات بهت ماشین میده. کلا مثل این که 10 تا ماشین داره و هدف اصلی هم جمع کردن همین 10 ماشین. بازی چند تا Showcase جدید هم داره.

من یک ساعتی بازی کردم. اول از همه به قول مازیار، مثل قند اچیومنت میده (البته مطمئن نیستم این حرف احسان گفته یا مازیار) :d
مثه هلو. :d
حالا ارزش این همه زجر (!) رو داره؟ :دی
محمد از اون سوالا بوداااا. :d
Forza باشه و ترکیب شده باشه با F&F، اصن جای بحث نداره. :x

بازی از فردا صبح قابل دانلود هست، حجمش هم 15 گیگه. خوبیش هم اینه که نیازی به نسخه اصلی نداره و از اون بهتر اینکه تا 2 هفته اول که مجانیه اگه بازی رو بگیرید، واسه همیشه برای خودتون هست :دی من که چند گیگ ترافیک هدیه عید دارم، سریع میرم تو کار دانلودش، امیدوارم که به خوبی Storm Island باشه :دی

داداش الان تو لیست دانلودم هست یعنی دیگه پولی نمیشه ؟؟مطمعنی اخه زده تا 10 اپریل؟؟؟بعد گلد لازمه؟؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or