Forza Horizon 2 | XBOX ONE

05126834307573204711.jpg

امروز مایکروسافت از Forza Horizon 2 در برنامه IGN first رونمایی کرد، Forza Horizon 2 پاییز امسال برای Xbox One و Xbox 360 عرضه خواهد شد. FH2 توسط Playground Games و با همکاری Turn 10 در حال ساخت می باشد.

بازی دارای سیستم آب و هواست. صدها ماشین در بازی قرار دارد که Lamborghini Huracán ماشین نمادین بازی است. Drivatar در Horizon 2 هم حضور خواهد داشت.

بازی در جنوب اروپا جریان دارد. تنوع محیطی باورنکردنی و چشم اندازهای فوق العاده.

حجم آپدیت بازی چقدره؟!
من الان چند ساعت گذاشتم بازی نصب شه هنوز ۱۸ درصده!!!
3.5 گیگابایت :)
مشکلی نیست داره نصب میشه چون هم دیسک داره نصب میشه و هم داره آپدیت میشه واسه همین درصد قاطی میکنه ! :d
بهترین حالت برای این که از درصد با خبر بشی اینه که اول آفلاین باشی دیسک رو بزاری Install کنی و بعد آنلاین بشی داخل بازی بری تا آپدیت رو بگیری .
تو این حالت نصب دیسک و آپدیت جداگونه انجام میشه درصد هم خنگ نمیزنه :d

خدای من ....

واقعاً شاهکاره این بازی ... تنها تجربه ی نسل هشتمی هست که تونسته منو اینجوری معتاد خودش بکنه !

از دیروز عصرکه از دانشگاه اومدم خونه تا همین الان به جز 7-8 ساعت خواب و تایم غذا دارم فورزا رو بازی می کنم :x

واقعاً با اختلاف جذاب ترین ریسینگی هست که تا الان تجربه کردم ...

این رادیو لوانته خیلی خووووووبه :دی رانندگی در جنوب اروپا و ایتالیا همراه با موسیقی گوش نوازِ چهار فصل ویوالدی :دی

بازیش خوبه ارزش خرید و دانلودو داره فقط کاش قسمت اپگرید ماشینا مثل the crew بود دیگه تکمیل میشد.
قسمت آپگريد ماشين ها از Crew خيلي دقيق تره. تو Crew تقريبا تخيلي ولي تو فورتزا هورايزن از همون سيستم فورتزا 5 استفاده كرده كه كوچكترين تغييرات تو قطعات ماشين، روي عملكرد ماشين به ميزان كاملا دقيقي تأثير ميذاره. حتي عوض كردن رينگ ماشين هم تو عملكرد تأثير ميذاره.

CAR PACK DLC با عنوان Mazda MX-5 Car Pack تایید شد.
این پک قرار است 17 مارچ عرضه بصورت مجانی عرضه گردد.

لیست ماشین های اضافه شده:

• 2016 Mazda MX-5 Miata
  • 1990 Mazda MX-5 Miata
  • 2005 Mazda Mazdaspeed MX-5
  • 2010 Mazda MX-5 Super20

Forza Horizon 2 Getting Free Mazda MX-5 Car Pack DLC - IGN

با تشکر از احسان ᕦ(ò_óˇ)ᕤ عزیز

آخرین ویرایش:
الان نفهمیدیم مپ جدید داره این دی ال سی یا نه بخشی از همون قبلی هست یا کلا جور دیگه ای هست.
فکر کنم کلا جدید باشه چون به بازی اصلی نیازی نداره و به صورت مجزا هم اجرا میشه.
===
حجمش خیلی بالا هست ولی چون مجانی هست (دو هفته اول) قطعا ارزشش رو داره :دی با توجه به اسم اچیومنت ها هم به نظر میاد مثل فیلم بدلکاری و اینا هم داشته باشه که اگه اینجوری باشه خیلی عالیه :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or