Forza Horizon 2 | XBOX ONE

05126834307573204711.jpg

امروز مایکروسافت از Forza Horizon 2 در برنامه IGN first رونمایی کرد، Forza Horizon 2 پاییز امسال برای Xbox One و Xbox 360 عرضه خواهد شد. FH2 توسط Playground Games و با همکاری Turn 10 در حال ساخت می باشد.

بازی دارای سیستم آب و هواست. صدها ماشین در بازی قرار دارد که Lamborghini Huracán ماشین نمادین بازی است. Drivatar در Horizon 2 هم حضور خواهد داشت.

بازی در جنوب اروپا جریان دارد. تنوع محیطی باورنکردنی و چشم اندازهای فوق العاده.

چیزی نگفتند که این دی ال سی مسابقات جدید یا مپ و چلنج جدیدی اضافه میکنه یا نه؟
من از این متن برداشت میکنم که 1سری challenge داشته باشه ولی راجبه map چیزی نگفته....

As players complete game challenges, they will unlock new cars that can be added to their collection and can be driven throughout the open world in free roam play. Players will also be able to take photos of their favorite cars in Forza Horizon 2 Presents Fast & Furious and share them with fellow Forza players via the official Forza Web site and the Forza Hub app on Xbox One.

- - -ویرایش - - -

اين ماشينا رو كه من الان هم دارم.البته مال من نسخه ليميتد بود

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

اینا که عرض کردم همش Fast &Furious Edition هست که هیچ نسخه ای پیش ازین نداشته!

دوستان این اپدیتش زده 3.2 گیگ زدم برا اپ ولی صبح دیدم همش 1.8 گیگ دانلود کرده و میتونم وارد بازی شم ایا بازیم اپ شده یا نه؟ از کجا باید بفهمم؟
بازیت آپدیت داره میشه و همزمان اجازه ی بازی کردن هم داری فقط هر قسمتی از داخل بازی دیدی واردش نمیشه بدون در حال دانلود اون قسمت هست

- - -ویرایش - - -

کسی نیست راهنمایی کنه؟؟؟
طریغه اضافه ماشین به بازی چجوریه پک های رایگان هم داره؟ یا همشون پولیه؟
یه پک رایگان داره با کلی ماشین , تو هر پک پولی هم یه ماشین رایگان هست .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or