Forza Horizon 2 | XBOX ONE

05126834307573204711.jpg

امروز مایکروسافت از Forza Horizon 2 در برنامه IGN first رونمایی کرد، Forza Horizon 2 پاییز امسال برای Xbox One و Xbox 360 عرضه خواهد شد. FH2 توسط Playground Games و با همکاری Turn 10 در حال ساخت می باشد.

بازی دارای سیستم آب و هواست. صدها ماشین در بازی قرار دارد که Lamborghini Huracán ماشین نمادین بازی است. Drivatar در Horizon 2 هم حضور خواهد داشت.

بازی در جنوب اروپا جریان دارد. تنوع محیطی باورنکردنی و چشم اندازهای فوق العاده.

شاید من منظورم رو بد رسوندم ببینید بازی دارای کلاس بندی های متفاوتی هستش برای اینکه بخش campaign بازی رو تموم کرد باید همه کلاس بندی ها رو بازی کرد؟یا فقط یه کلاس مثلا sport car رو انتخاب کرد و event هاشو بازی کرد و بازی تموم کرد؟
در اینصورت بهترین و لذت بخش ترین کلاس برای تموم کردن کدوم هست؟

آخرین ویرایش:
دوستان دوستان ، پس از ريست فكتورى دستگاه ، ديسك رو آفلاين نصب كردم و بدون مشكل نصب شد ، آنلاين ميشم آپديت رو نصب ميكنم ميام خدمتتون
آپديتش تا صب دانلود ميشه ... هايپ ترينم :d

دوستان دوستان ، پس از ريست فكتورى دستگاه ، ديسك رو آفلاين نصب كردم و بدون مشكل نصب شد ، آنلاين ميشم آپديت رو نصب ميكنم ميام خدمتتون
مبارك:bighug:
پس بالاخره reset factory جواب داد:d

- - -ویرایش - - -

دو نفره هم میشه بازی کنیم؟منظورم آفلاین رو یک دستگاه هست
نه نميشه

خوب شد مشکلت حل شد
دوستان اگر جواب سوال منو بدن ممنون میشم

خوب شد مشکلت حل شد
دوستان اگر جواب سوال منو بدن ممنون میشم
من جواب سوال تو صفحه قبل دادم
بخش campaign ميشه با هر كلاسي تموم كرد و نبايد حتما با تمام كلاس ها بازي كرد.
بهترين و لذت بخش ترين هم براي هر كس متفاوت، يك نفر ممكنه از سوپر ماشين ها خوشش بياد يك نفر ممكنه به ماشين هاي off road علاقه داشته باشه.
مثلا من خودم تمام championship كه تا الان تموم كردم، سعي كردم با ماشين هاي مختلف و كلاس هاي مختلف تموم كنم:d

مبارك:bighug:
پس بالاخره reset factory جواب داد:d

مرسى :d
دقايقى آفلاين بودم و بازى كردم قبل از اينكه آنلاين بشم و بزارم واسه آپديت ...
يعنى رسما هالى شيت ، اين چقدر گرافيكش بالاست ! يعنى تو عمرم اين همه گرافيك رو يه جا نديده بودم :bighug:
اونم با اين محيط كاملا باز !!! چي كار كردن اينا ! خدا رحم كنه سالهاى بعد رو ... فورزا موتور اسپورت ٦ يه چيز هيولايى ميشه !
رسما كفم بريد . تخريب پذيرى محيط عاليه ! از بارونش كه ديگه چيزى نميتونم بگم كشت منو ...
گيم پلى هم كه مثل هميشه كم نظير ... حالا آپديت بشه درست حسابى بازى كنم نظرم رو ميگم . خلاصه بدجورى داغونم :d

اینtuneبازی چه تغییری نسبت به نسخه اول داشته؟؟چون گفتن نسخه360تو این بخش محدودتره ولی دقیقا شبیه نسخه1وفورتزا4.پس حتما تونسخه وان امکانات جدیدی اضافه شده؟

شرمنده من هی سوالای مبتدیانه میپرسم.من الان کد زدم اون 3تا ماشین رو دانلود کرد ولی الان که میرم تو بازی تو گاراژ فقط همون ماشینی که اول بهم داد هست.اون 3 تا که مال دی وان هست کجا هستن؟

شرمنده من هی سوالای مبتدیانه میپرسم.من الان کد زدم اون 3تا ماشین رو دانلود کرد ولی الان که میرم تو بازی تو گاراژ فقط همون ماشینی که اول بهم داد هست.اون 3 تا که مال دی وان هست کجا هستن؟
اون سه تا ماشين بايد از تو بازي بخري(البته به صورت مجاني)

ميتوني منو وارد كلاب كني؟اسمش چيه؟
+

الان من نيس مسنا،سيسترون و كاسته يه تو رو تموم كردم ولي به بقيه راه پيدا نميكنم چرا بهرام جون؟
نه خودت بايد، عضو بشي. تو پست قبلي نوشتم
....
برو مركز نقشه و از اونجا برأي championship بعدي، ثبت نام كن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or