Forza Horizon 2 | XBOX ONE

05126834307573204711.jpg

امروز مایکروسافت از Forza Horizon 2 در برنامه IGN first رونمایی کرد، Forza Horizon 2 پاییز امسال برای Xbox One و Xbox 360 عرضه خواهد شد. FH2 توسط Playground Games و با همکاری Turn 10 در حال ساخت می باشد.

بازی دارای سیستم آب و هواست. صدها ماشین در بازی قرار دارد که Lamborghini Huracán ماشین نمادین بازی است. Drivatar در Horizon 2 هم حضور خواهد داشت.

بازی در جنوب اروپا جریان دارد. تنوع محیطی باورنکردنی و چشم اندازهای فوق العاده.

ماشالله داش مسعود....عجب پشتكاري
فدایی داری سهیل جان بازی اینقدر خوب و عالی هستش که اصلا گذر زمان رو متوجه نمیشی يه دفعه میبینی ساعتها داری بازی میکنی واقعا همه چی تموم بود این بازی مخصوصا تو هوای بارونی ... جالبه بدونید پدر من 63 سالش و از بازی و اینجور چیزا خوشش نمیاد اما هر وقت فورزا بازی میکردم میومد پیشم مینشست بازی رو نگاه میکرد اولش فکر کرده بود فیلمه

هر چقدر بازى ميكنم بيشتر معتادش ميشم:d
مسابقه ى فينال يكى از بهترين مسابقات ريسينگ بود .
15 , 16 دقيقه قفله Race بودم !
بريم واسه ادامه ى بازى و ثبت ركوردهاى بهتر ;)

من واقعا متوجه نميشم متاى Horizon 2 چرا بايد زير 90 بشه ؟!!!! واقعا هر چى بيشتر بازى ميكنم بيشتر به اين نتيجه ميرسم !
من تا حالا راجع به هيچ بازى اى نگفتم حقش نبوده متاش اين بشه ( چه خوب چه بد ) ولى انصافا Horizon 2 حقش نبود زير 90 بشه ...
خيلى خيلى واسه اين بازى زحمت كشيده شده ، هر جاى بازى رو كه دقت ميكنم بى نقص هست ( البته به جز يكى دوتا مورد خيلى كوچيك )
گرافيك بازى چه از لحاظ هنرى و چه از لحاظ تكنيكى در بالاتربن سطح خودش هست !
صداگذارى ماشين ها ، لاستيك ها در بالاترين سطح هستند .
موسيقى بازى با 7 راديوى مختلف چيزى كم نداره ...
گيم پلى ، شاهكارترين قسمت بازى هم آركيد ميتونه باشه هم شبيه ساز ،
با بيش از 700 تا Event و كلى Race هاى سرگرم كننده و جذاب ديگه ...
تعداد بالاى ماشين ها ( بيش از 200 تا ماشين ) كه همشون هم با بيشترين جزييات ( هم از نماى بيرون و هم كاكپيت ) لايسنس شدن
چرخه ى آب و هوا و شب و روز ، فريم قفل شده روى 30 , رزوليشن 1080
حالا به همه ى اينا ويژگى هاى خوب آنلاين بازى ( شامل Rival و Road Trip و ... ) هم اضافه كنيد
سرور ها هم كه مشكلى ندارن !
ارزش تكرار و اعتياد آور بودن بازى هم كه كافيه كنترلر رو تو دستتون بگيرين تا بعد 5,6 ساعت تازه متوجه شين دارين بازى ميكنين :d
آخه اين منتقدين ديگه چى ميخوان از يه ريسينگ ؟!!! بازى از اين پر محتوا تر ؟؟؟؟
فقط نميره نون بگيره صبا كه خيلى بده ! :(

چقدر لول آپ بازی از لول 200 به بعد طولانی میشه :|
Forza 5 خیلی راحت تر می تونستی لول آپ کنی ولی تو Horizon 2 خیلی XP زیادی می خواد :(
+ من امروز از مرز 150 تا ماشین گذشتم و 151 ماشین الان تو گاراژم دارم:>:d24 تا دیگه بخرم یا خود بازی بهم بده اچیومنتشو می گیرم :d

چقدر لول آپ بازی از لول 200 به بعد طولانی میشه :|
Forza 5 خیلی راحت تر می تونستی لول آپ کنی ولی تو Horizon 2 خیلی XP زیادی می خواد :(
+ من امروز از مرز 150 تا ماشین گذشتم و 151 ماشین الان تو گاراژم دارم:>:d24 تا دیگه بخرم یا خود بازی بهم بده اچیومنتشو می گیرم :d
چندتا گیمر اسکور میده:-/

مسابقات Cross-Country بهترین مسابقاتی هست که تو یه بازی ریسینگ آرکید دیدم، یعنی بالاتر از Takedown تو Burnout قرار گرفتن واسم :دی رتبه سوم رو هم اختصاص میدم به مسابقه با قطار، جا داره یادی هم بشه از Crash توی Burnout که رتبه چهارم رو به خودش اختصاص داده :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or