Forza Horizon 2 | XBOX ONE

05126834307573204711.jpg

امروز مایکروسافت از Forza Horizon 2 در برنامه IGN first رونمایی کرد، Forza Horizon 2 پاییز امسال برای Xbox One و Xbox 360 عرضه خواهد شد. FH2 توسط Playground Games و با همکاری Turn 10 در حال ساخت می باشد.

بازی دارای سیستم آب و هواست. صدها ماشین در بازی قرار دارد که Lamborghini Huracán ماشین نمادین بازی است. Drivatar در Horizon 2 هم حضور خواهد داشت.

بازی در جنوب اروپا جریان دارد. تنوع محیطی باورنکردنی و چشم اندازهای فوق العاده.

دوستان اين آپديت ٥٠٠ مگى چه ويژگى هايي داشت ؟
----------
نميدونم اين هورايزن ٢ چرا داره انقدر بهم ميچسبه ! يعنى بدون شك بهترين بازى اين نسل بوده برام ، شاهكاره ! :bighug:

يه تجربه ى فرا زمينى هم با بازى داشتم يعنى رسما Wooooow! :d
بازى به دليل موسيقى هاى خوب و هيجان بيش از حد به علاوه ى منظره هاى شگفت انگييز خيلى مناسب هست براى High time playing :d
توى خيلى از عكس هاى اينستاگرم سرچ كردم خيلى از پيج ها بود تركيبى از فورزا هورايزن ٢ و L.S.D :d

خلاصه اينكه يك از بهترين بازيهاى عمرم بوده و هست .
توى كلاب ميبينمتون ;)

دوستان اين آپديت ٥٠٠ مگى چه ويژگى هايي داشت ؟
واسه من ویژگیش این بود که رو 100% گیر کرد و 2 ساعت هم تکون نخورد، بازی رو کلا پاک کردم و نیم ساعت منتظر موندم تا نصب بشه. الان هم دارم 2 گیگ آپدیت رو از اول دانلود میکنم :) :دی مثلا میخواستم امشب با خیال راحت چند ساعت بازی کنم :))

واسه من ویژگیش این بود که رو 100% گیر کرد و 2 ساعت هم تکون نخورد، بازی رو کلا پاک کردم و نیم ساعت منتظر موندم تا نصب بشه. الان هم دارم 2 گیگ آپدیت رو از اول دانلود میکنم :) :دی مثلا میخواستم امشب با خیال راحت چند ساعت بازی کنم :))
اين مشكل گير كردن رو آپديت واسه همه اتفاق افتاده ، واسه منم اومد رو ١٠٠ وولى داشت دانلود ميكرد بعد دو ساعت هم تموم شد خوشبختانه :))

این درصدهایی که میزنه الکیه مثلا یه آپدیت 200 مگی با سرعت 2 اولش 40 درصد رو تو 3 ثانیه پر میکنه بعد قفل میکنه یه 10 دقیقه ای بعد دوباره درصد بیشتر میشه باید صبر کرد تا تموم بشه باید دقیق تر رو این چیزها کار کنن سرعت و کیلوبایت نشون بدن که آدم متوجه دانلودش بشه

منم الان اومدم دیدم 100% گیر کرده :|
واسه چی زود پاک کردی. شاید مشکل کلی باشه :d

بیشتر از 2 ساعت اونجا مونده بود و تکون نمیخورد، خود آپدیت هم 1 ساعت و نیم طول کشید تا به 100% برسه. یعنی در حالت عادی حتی باید کمتر از 1 ساعت دانلود میشد :دی فعلا که این 2 گیگ هنوز تموم نشده، خاک تو سرشون با این کنسول ساختنشون :| :دی

T10 جدا از اينكه يه استديو بازى سازى هست ، يه استاندارد هست براى بازيها :d
لوگوى T10 رو روى كاور هر بازى ديدين بدونين فريم يا روى 30 قفله قفله يا روى 60 ;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or