Forza Horizon 2 | XBOX ONE

05126834307573204711.jpg

امروز مایکروسافت از Forza Horizon 2 در برنامه IGN first رونمایی کرد، Forza Horizon 2 پاییز امسال برای Xbox One و Xbox 360 عرضه خواهد شد. FH2 توسط Playground Games و با همکاری Turn 10 در حال ساخت می باشد.

بازی دارای سیستم آب و هواست. صدها ماشین در بازی قرار دارد که Lamborghini Huracán ماشین نمادین بازی است. Drivatar در Horizon 2 هم حضور خواهد داشت.

بازی در جنوب اروپا جریان دارد. تنوع محیطی باورنکردنی و چشم اندازهای فوق العاده.

دوستان من این چند روزه هر بار تست کردم تو بخش های Online Road Trip و Online Free Roam نتونستم Join بشم. میزنم پیدا میکنه، بعد وقتی X رو میزنم که Join بشه بعد از چند لحظه مینویسه:
Unable to join session, please check your network connection and try again
تو بازی های دیگه مشکل ندارم.
کسی به این مشکل برخورد کرده؟

دوستان من این چند روزه هر بار تست کردم تو بخش های Online Road Trip و Online Free Roam نتونستم Join بشم. میزنم پیدا میکنه، بعد وقتی X رو میزنم که Join بشه بعد از چند لحظه مینویسه:
تو بازی های دیگه مشکل ندارم.
کسی به این مشکل برخورد کرده؟

من که توی دمو همیشه با این خطا رو به رو میشم

در مورد پست قبلیم:
گویا عده ی زیادی این مشکل رو دارن و از طرف PG و T10 در دست بررسی هست.

بعد از رسیدن به Level 70 مشکلات بازی از نظر خودم رو بگم :دی
1- از محیط عظیم بازی به صورت کامل استفاده نشده، میشد کلی کارهای جالب تو این محیط انجام داد.
2- Showcase ها خیلی کم تعداد هستن، با اینکه یکی از جذابترین مسابقات بازی به حساب میان ولی واقعا تعدادشون کمه. حداقل میشد با امکان تغییر ماشین یا تغییر آب و هوا تو این مسابقات ارزش تکرارشون رو بالاتر برد که اینو هم نداره متاسفانه.
3- Skill Point ها و منوی Perk خیلی جالب کار نشده، مثلا من 5 تا Skill Point بی زبون رو خرج یه Perk کردم که مثلا Prize بهتری بهم بده، ولی خب جوایز بهتر که نشد هیچی حس میکنم بدتر هم شده! یا مثلا خیلی از Perk ها چیزهای کم ارزشی هستن، 10% تخفیف واسه خرید ماشین! مثلا یه ماشین 700 هزار تایی بخوایم بخریم با این Perk میشه 630 هزار تا که خیلی جالب نیست به نظرم، اونم با توجه به اینکه Skill Point ها خیلی آسون به دست نمیان.
4- Drivatar مشکل داره، البته به نظرم یه مقدار بیشتر از این روش کار بشه میتونه یه تحول اساسی تو Racing ها بوجود بیاره ولی هنوز جای کار داره.
5- بخش آنلاین که واسه من تعطیله کلا، حالا این یکی احتمالا از اینترنت من باشه.

هیچ کدوم از این مشکلات (به جز گزینه 5)، مشکلات اساسی به حساب نمیان ولی خب رو این ها بیشتر کار میشد، FH2 به یه بازی Perfect تبدیل میشد. به نظرم امتیازاتی که گرفته منطقی هست و البته خودم میخواستم نقد کنم بهش 9 میدادم :دی

5- بخش آنلاین که واسه من تعطیله کلا، حالا این یکی احتمالا از اینترنت من باشه.
هیچ کدوم از این مشکلات (به جز گزینه 5)، مشکلات اساسی به حساب نمیان ولی خب رو این ها بیشتر کار میشد، FH2 به یه بازی Perfect تبدیل میشد. به نظرم امتیازاتی که گرفته منطقی هست و البته خودم میخواستم نقد کنم بهش 9 میدادم :دی
بقیه ی موارد کاملا تایید میشه. مورد 5 هم همونطور که بالا گفتم تعداد زیادی باهاش مواجه هستن و گویا در دست بررسی هست.
ایشالا رفع این ایرادا واسه Forza Horizon 3 همراه با برف. :دی

درسته بازى با همه ى فوق العاده بودنش يه سرى ضعف هاى كوچيك داره كه واقعا ميتونه تو شماره ى بعدى اصلاح بشه و به يه ابر ريسينگ تبديل بشه ! ;)
همونطور كه اين نسخه نسبت به شماره ى اولش كلى پيشرفت كرده كه واقعا باورم نميشد تا اين حد پيشرفت كنه !

درسته بازى با همه ى فوق العاده بودنش يه سرى ضعف هاى كوچيك داره كه واقعا ميتونه تو شماره ى بعدى اصلاح بشه و به يه ابر ريسينگ تبديل بشه ! ;)
همونطور كه اين نسخه نسبت به شماره ى اولش كلى پيشرفت كرده كه واقعا باورم نميشد تا اين حد پيشرفت كنه !

بهترین ریسینگ عمرمه;)

دوستان این اخرین barn find رو نمیتونم پیدا کنم هرچی تو محوطه اش میگردم نمیتونم پیداش کنم اگر میشه راهنمایی کنید با عکسی چیزی:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or