Forza Horizon 2 | XBOX ONE

05126834307573204711.jpg

امروز مایکروسافت از Forza Horizon 2 در برنامه IGN first رونمایی کرد، Forza Horizon 2 پاییز امسال برای Xbox One و Xbox 360 عرضه خواهد شد. FH2 توسط Playground Games و با همکاری Turn 10 در حال ساخت می باشد.

بازی دارای سیستم آب و هواست. صدها ماشین در بازی قرار دارد که Lamborghini Huracán ماشین نمادین بازی است. Drivatar در Horizon 2 هم حضور خواهد داشت.

بازی در جنوب اروپا جریان دارد. تنوع محیطی باورنکردنی و چشم اندازهای فوق العاده.

یکی از موارد اضافه شده 15 تا باکت لیست چلنج هستش : )
تایید میشه.
Bucket List ـه جدید اضافه شد + چندتا car pack که بعضی از ماشیناشون تو این چلنج های bucket list قابل استفاده س.
متاسفانه مشکل آنلاین (road trip و free roam) همچنان پابرجاست. :(

بعد از این آپدیت جدید به نظر میاد وضعیت آنلاین بهتر شده، من که واسه اولین بار تونستم 2 ساعت بازی کنم. البته هنوز هم مشکل داره ولی خب قابل بازی کردن بود :دی

كلا ميشه راجع به مود انلاينش بگي
من کلا همین 2 ساعت رو از بخش آنلاین بازی کردم :دی یه بخش داره به اسم Online Road Trip که شما با 12 نفر دیگه تو یه گروه قرار می گیرید و مثل مسابقات Championship مراحل رو انجام میدید. یه بخش هم داره Online Free Roam که اینجا هم با یه سری از افراد میتونید مسابقات مختلف رو انجام بدید با این تفاوت که قابلیت شخصی سازی مراحل رو هم دارید (وضعیت آب و هوا و ساعت مسابقه و کلاس ماشین ها و ...)، همین طور یه سری مد دیگه هم داره که من فقط تونستم King Mode رو تست کنم که خیلی هم حال میده :دی یه نفر میشه King و بقیه باید بهش بکوبن، هر کی زودتر بکوبه میشه King و این روند ادامه پیدا میکنه تا زمان تموم بشه، کسی که بیشترین مدت King بوده برنده میشه.

من کلا همین 2 ساعت رو از بخش آنلاین بازی کردم :دی یه بخش داره به اسم Online Road Trip که شما با 12 نفر دیگه تو یه گروه قرار می گیرید و مثل مسابقات Championship مراحل رو انجام میدید. یه بخش هم داره Online Free Roam که اینجا هم با یه سری از افراد میتونید مسابقات مختلف رو انجام بدید با این تفاوت که قابلیت شخصی سازی مراحل رو هم دارید (وضعیت آب و هوا و ساعت مسابقه و کلاس ماشین ها و ...)، همین طور یه سری مد دیگه هم داره که من فقط تونستم King Mode رو تست کنم که خیلی هم حال میده :دی یه نفر میشه King و بقیه باید بهش بکوبن، هر کی زودتر بکوبه میشه King و این روند ادامه پیدا میکنه تا زمان تموم بشه، کسی که بیشترین مدت King بوده برنده میشه.
این مود کینگ توی نسخه ی اول هم بود و رسماً با فاصله ی خیلی زیاد به نظرم بهترین مُد بازی هست و صددرصد توصیه میشه تستش کنید. واقعاً حال میده مخصوصاً این که بیفتید تو محیط محلی و دنبال هم بکنید فقط توصیه دوستانه این که یه خودرو با سرعت زیاد وردارید تا زخم و زیر نشید:d

بعد از این آپدیت جدید به نظر میاد وضعیت آنلاین بهتر شده، من که واسه اولین بار تونستم 2 ساعت بازی کنم. البته هنوز هم مشکل داره ولی خب قابل بازی کردن بود :دی
خوشا به سعادتت. :d
من که هنوز نتونستم 1 بار هم وصل بشم، بازی کردن پیشکش. :((
دقیقا از بعد از FH1 تو کف این King Mode ـم. فوق العاده خوب و هیجان انگیزه. میخوااااام. =((
نمیدونم چیکار میکنن این اعضای T10 و PG. خیلی وقته بازی عرضه شده و خیلیا هم این مشکل رو دارن. هنوز هیچ کاری نکردن. :|

خوشا به سعادتت. :d
من که هنوز نتونستم 1 بار هم وصل بشم، بازی کردن پیشکش. :((
دقیقا از بعد از FH1 تو کف این King Mode ـم. فوق العاده خوب و هیجان انگیزه. میخوااااام. =((
نمیدونم چیکار میکنن این اعضای T10 و PG. خیلی وقته بازی عرضه شده و خیلیا هم این مشکل رو دارن. هنوز هیچ کاری نکردن. :|
فقط اون هایی که از ایران سعی می کنن بازی کنن، مشکل دارن و بقیه مشکلی ندارن:d
سرور های بازی هم اختصاصی و نسبت به Forza های قبلی، خیلی بهتره (برای من:d )
جالب که Sunset Overdrive هم سرور های اختصاصی داره ولی بازم اون هایی که از ایران می خوان بازی کنن، نمی تونن یا بعد چند دقیقه disconnect می شن

فقط اون هایی که از ایران سعی می کنن بازی کنن، مشکل دارن و بقیه مشکلی ندارن:d
سرور های بازی هم اختصاصی و نسبت به Forza های قبلی، خیلی بهتره (برای من:d )
جالب که Sunset Overdrive هم سرور های اختصاصی داره ولی بازم اون هایی که از ایران می خوان بازی کنن، نمی تونن یا بعد چند دقیقه disconnect می شن
آخه من تو چندتا فروم از جمله خود فروم forzamotorsport هم دیدم که یه عده اعلام کردن این مشکل رو دارن.
در مورد sunset هم دیروز تست کردم و نشد.
خیلی عجیبه، من تو Fifa15 به هیچ عنوان مشکل ندارم. فقط این 2تا بازی اینجوری ـه.
پ.ن. تو فروم Xbox هم دیده بودم که چند نفر برای FM5 این مشکل رو داشتن.

خوب من که همچنان نتونستم بخش Online رو تجربه کنم :| ولی از این فرصت استفاده کردم و موفق به کسب عنوان Ladder Champion ـه این هفته ی Club شدم. :d
در Tier 1 با 1,506,486 امتیاز (همون XP). این موفقیت بزرگ رو به خودم تبریک میگم. :bighug::d
فعلا در اوج از میادین خداحافظی میکنم (:d) و میرم سراغ Sunset Overdrive تا ایشالا بخش Online هم درست بشه و برگردم. :)

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or