Forza Horizon 2 | XBOX ONE

05126834307573204711.jpg

امروز مایکروسافت از Forza Horizon 2 در برنامه IGN first رونمایی کرد، Forza Horizon 2 پاییز امسال برای Xbox One و Xbox 360 عرضه خواهد شد. FH2 توسط Playground Games و با همکاری Turn 10 در حال ساخت می باشد.

بازی دارای سیستم آب و هواست. صدها ماشین در بازی قرار دارد که Lamborghini Huracán ماشین نمادین بازی است. Drivatar در Horizon 2 هم حضور خواهد داشت.

بازی در جنوب اروپا جریان دارد. تنوع محیطی باورنکردنی و چشم اندازهای فوق العاده.

فورزا 2 جدیدتره یا 5؟
موندم والا!!!
عزیزم این horizon 2 هستش اون motorsport 5 هستش ربطی بهم ندارن!
horizon 2 حدود دو ماه پیش اومد,motorsport 5 زمان لانچ وان اومد (1 سال پیش)
horizon 2 اُپن وردِ!اصن ربطی بهم ندارن,داستانشون از همدیگه جداست!!!:d

بچه ها يه وان اكبند خريدم ميخام بفروشمش. سوالم اينه هورايزن ٢ دموش وجود داره دانلود كنم يكم بازي كنم؟ و اينكه گلد ميخاد يا همينجوري هم ميشه دانلودش كرد!؟ چون ضرر ارم ميدم اكه دستگاه رو باز كنم از اك درش بيارم ميخام ببينم دموئه ارزش داره

بچه ها يه وان اكبند خريدم ميخام بفروشمش. سوالم اينه هورايزن ٢ دموش وجود داره دانلود كنم يكم بازي كنم؟ و اينكه گلد ميخاد يا همينجوري هم ميشه دانلودش كرد!؟ چون ضرر ارم ميدم اكه دستگاه رو باز كنم از اك درش بيارم ميخام ببينم دموئه ارزش داره
بله دمو داره,ارزش هم داره!!!:dبرادره من نسخه ی کامل بازی رو میخوای ول کنی بشینی دمو بازی کنی؟!!!!
حیف نیست؟!!!:dبازی به این خوبی!:d

آخرین ویرایش:
بله دمو داره,ارزش هم داره!!!:dبرادره من نسخه ی کامل بازی رو میخوای ول کنی بشینی دمو بازی کنی؟!!!!
حیف نیست؟!!!:dبازی به این خوبی!:d
اخه نميخام الكي ٥٠ ٦٠ تا هزينه كنم واسه دستگاهي كه ميخام بفروشمش همينجوري دارم بازش ميكنم ضرره
من عاشق هورايزن ١ بودم

دموش گلد ميخاد يا نه!؟ چقده اندازه بازيش؟

سلام. اگر میخوای کنسولت رو بفروشی، نه تنها این بازی، بلکه هیچ بازی دیگری ارزش خارج کردن کنسسول از حالت پلمپ و حداقل ۴۰۰-۳۰۰ هزار تومان ضرر کردن را ندارد. ببه نظرم این کار رو انجام نده، بلاخره دوستی، آشنایی، گیم نتی چیزی هست که این بازی را آن جا انجام بدی.

بچه ها نميزاره بازى كنم حتى افلاين ميگه ميخواى افلاينم بازى كنى بايد وارد اكانت شى

در هر صورت باید وارد پروفایلت بشی دیگه!! کنسول رو رو حالت افلاین مود بذار بعد برو از بخش ساین این رو پروفایلت ساین این کن بعد بازیو اجرا کن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or