Forza Horizon 2 | XBOX ONE

05126834307573204711.jpg

امروز مایکروسافت از Forza Horizon 2 در برنامه IGN first رونمایی کرد، Forza Horizon 2 پاییز امسال برای Xbox One و Xbox 360 عرضه خواهد شد. FH2 توسط Playground Games و با همکاری Turn 10 در حال ساخت می باشد.

بازی دارای سیستم آب و هواست. صدها ماشین در بازی قرار دارد که Lamborghini Huracán ماشین نمادین بازی است. Drivatar در Horizon 2 هم حضور خواهد داشت.

بازی در جنوب اروپا جریان دارد. تنوع محیطی باورنکردنی و چشم اندازهای فوق العاده.

سلام اپدیت اولیه بازی چند گیگه؟ این بازی بهتره یا فورزا موتور اسپرت؟
اون زمان كه بازي منتشر شده بود حدود 1.5GB آپديت اوليه داشت. با آپديت هاي جديد احتمالا به 2GB بايد رسيده باشه.
جفتشون عالين. Forza 5 شبيه ساز رانندگي ولي Horizon بين شبيه ساز و اركيد.
ولي از لحاظ محتوا، Horizon 2 بازي كامل تري.
من خودم جفتشون دوست دارم هر چند Forza Motorsport در حالت كلي بيشتر بازي مي كنم:d

اون زمان كه بازي منتشر شده بود حدود 1.5GB آپديت اوليه داشت. با آپديت هاي جديد احتمالا به 2GB بايد رسيده باشه.
من خودم جفتشون دوست دارم هر چند Forza Motorsport در حالت كلي بيشتر بازي مي كنم:d
ممنون از نظر داخلی ماشین گرافیک محیط و ... کدوم سرتره؟ برای انلاین بازی کردن این اپدیتا لازمه؟ هیچ راهی نداره نشه دانلود کرد؟ 2گیگ!!!!

ممنون از نظر داخلی ماشین گرافیک محیط و ... کدوم سرتره؟ برای انلاین بازی کردن این اپدیتا لازمه؟ هیچ راهی نداره نشه دانلود کرد؟ 2گیگ!!!!
جفتشون خيلي خوبن ولي Horizon 2 تو بعضي چيز هابهتره هر چند باز تو طراحي داخل ماشين ها Forza 5 كامل تره ولي بازم ميگم از لحاظ گرافيك جفتشون كاملا نسل بعدي و خوبن.
نه راهي نداره و حتما بايد دانلود كرد براي انلاين بازي كردن.

فردا DLC جدید به نام Storm island با قیمت 20 $ عرضه میشه :دی برای دیدن تریلر و اطلاعات بیشتر به لینک زیر مراجعه فرمایید :دی

Forza Horizon 2: Extreme Racing Around Storm Island - IGN
چقدر بد موقع مياد :(
.............
الان تريلر نگاه كردم و خيلي وسوسه كنندست :d
كلا اون بخشي كه اضافه شده آب و هواي باروني و طوفاني داره :d
مسابقات هم خيلي سخت شده.

آخرین ویرایش:
چقدر بد موقع مياد :(
.............
الان تريلر نگاه كردم و خيلي وسوسه كنندست :d
كلا اون بخشي كه اضافه شده آب و هواي باروني و طوفاني داره :d
مسابقات هم خيلي سخت شده.

ولی خیلی عالی بود بهرام :bighug: با دیدن تریلر واقعاً وسوسه شدم و 100 % میخرمش :x بارون و طوفان :x

اینم همینجوری : :p

20809203313364148831.jpg

ولی خیلی عالی بود بهرام :bighug: با دیدن تریلر واقعاً وسوسه شدم و 100 % میخرمش :x بارون و طوفان :x

اینم همینجوری : :p

20809203313364148831.jpg
اره منم برای همین میگم بد موقع میاد، چون می خواستم پولمو برای DLC بازی Sunset و RE: Remasterd جمع کنم ولی خوب Forza واجب تره دیگه :d
تا همین دیشب داشتن تو تاپیک بقلی میگفتن به عظمت VG247 پی ببرین که گفته Forza Killer لول :d
.......
مثل این که برای اعضا VIP هم 50% تخفیف میخوره و میشه 10$

اجبازیه اپدیت ها ؟ روی افلاین تاثیر داره ؟

• 6New Cars including off-road raid trucks
  • New area of the map called Storm Island
  • Over 80 New Events
  • New Extreme Weather
  • New Ramapage game mode
  • New Gauntlet event
  • Also new Barn Find, new Playground Arenas, new Bucket List and a new car meet
اچيومنت نداره؟ :(

- - -ویرایش - - -

اجبازیه اپدیت ها ؟ روی افلاین تاثیر داره ؟
نه اجباري در كار نيست. تأثير كه داره ديگه، آپديت ها معمولا محتويات إضافي و مشكلات بازي بر طرف ميكنه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or