Forza Horizon 2 | XBOX ONE

05126834307573204711.jpg

امروز مایکروسافت از Forza Horizon 2 در برنامه IGN first رونمایی کرد، Forza Horizon 2 پاییز امسال برای Xbox One و Xbox 360 عرضه خواهد شد. FH2 توسط Playground Games و با همکاری Turn 10 در حال ساخت می باشد.

بازی دارای سیستم آب و هواست. صدها ماشین در بازی قرار دارد که Lamborghini Huracán ماشین نمادین بازی است. Drivatar در Horizon 2 هم حضور خواهد داشت.

بازی در جنوب اروپا جریان دارد. تنوع محیطی باورنکردنی و چشم اندازهای فوق العاده.

امروز بعد از تموم کردن کمپین AC رفتم سراغ storm island و باید بگم واقعا عالیه :bighug:
مسابقات بازی نسبت به مسابقات شماره اصلی واقعا سخت شدن و یک سری مسابقه هم به نام Guntlet به بازی اضافه شده که غیر ممکنه اگر تجربه کافی نداشته باشید، بتونید تو درجه سختی آخر جزو 5 نفر اول باشین.
اکثر مسابقه ها تو آب و هوای بارونی و طوفانی برگذار میشن.
مسابقه Guntlet تو بدترین شرایط آب و هوایی برگذار میشه. مسابقات تو شب، همراه با مه غلیظ و بارش شدید بارونه. کافی فقط یک ترمز اضافه یا یک اشتباه کوچیک انجام بدین تا منجر به از دست دادن کنترل ماشین و خارج شدن از مسیر مسابقه بشه. واقعا سخته :d
اصلی ترین مشکل بازی هم Drivatar و روی درجه سختی آخر، بازی مثل جهنم میکنه :|
یک سری عکس و ویدیو هم گرفتم که تا فردا قرارشون میدم
بازم توضیح هست ولی احتمالا میره برای نقد بازی سنتر :d

آخرین ویرایش:
اره منم برای همین میگم بد موقع میاد، چون می خواستم پولمو برای DLC بازی Sunset و RE: Remasterd جمع کنم ولی خوب Forza واجب تره دیگه :d
تا همین دیشب داشتن تو تاپیک بقلی میگفتن به عظمت VG247 پی ببرین که گفته Forza Killer لول :d
.......
مثل این که برای اعضا VIP هم 50% تخفیف میخوره و میشه 10$

اعضاي وي اي پي با ده دلار ميتونن بخرن؟

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

آقا ببخشیدا ولی من هنوز تو شک اینم که چه جوری هرایزن2 بهترین ریسنگ سال نشد؟؟؟؟؟!!!!:-b آخه مگه چیزی در اندازه های این بازی در سبک کارریسینگ ساخته شده؟؟؟؟!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or