Forza Horizon 2 | XBOX ONE

05126834307573204711.jpg

امروز مایکروسافت از Forza Horizon 2 در برنامه IGN first رونمایی کرد، Forza Horizon 2 پاییز امسال برای Xbox One و Xbox 360 عرضه خواهد شد. FH2 توسط Playground Games و با همکاری Turn 10 در حال ساخت می باشد.

بازی دارای سیستم آب و هواست. صدها ماشین در بازی قرار دارد که Lamborghini Huracán ماشین نمادین بازی است. Drivatar در Horizon 2 هم حضور خواهد داشت.

بازی در جنوب اروپا جریان دارد. تنوع محیطی باورنکردنی و چشم اندازهای فوق العاده.

خوب ما دو روزه داريم بازى ميكنيم در حد مرگ و بى خوابى :d گفتيم نظراتمون رو بگيم ...
يعنى واقعا باورم نميشه اين همه گرافيك رو ، قبول كردنش واسم سخته ! نورپردازى روز و شب واقعا زيبا كار شده .
افكت هاى گرافيكى با آدم بازى ميكنه لامصب ، مثل افكت نور چراغ ترمز كه روى بارون هايي كه از زير لاستيك پخش ميشن انعكاس پيدا ميكنه ( اين واقعا آخرشه )
يا موقع بارون شديد ابرى كه توى هوا هست درختان رو ميپوشونه و يه مه گرفتگى غليظى ايجاد ميكنه و غلظتش بسته به فاصله با درختان متفاوته ! مثلا درختاى نزديك تر قابل ديدن هستن ولى هر چى فاصله بيشتر باشه توى مه گم ميشن ! يعنى رسما اين فقط ٢ تا از ريزه كارياى گرافيكى اين بازيه ! ;)
از گيم پلى و هندلينگ كه واقعا نميدونم چى بگم وقتى يه بازى رو T10 و پلى گراند باهم بسازن معلومه چه معجونى حاصل ميشه !
من اينو توى اولين معرفى هورايزن ١ هم گفتم ( من عاشق سرى موتور اسپورت و Dirt بودم ) يعنى تنها ريسينگ هايي كه بازى ميكردم نسل قبل اينا بودن !
هميشه به خودم ميگفتم اى كاش ميشد اين محيط هاى فوق العاده چشم نواز Dirt رو با فيزيك شبيه سازى شده ى ماشين هاى موتوراسپورت رو باهم مخلوط ميكردن ميديدم !
تا اينكه نسل قبل هورايزن معرفى شد و دقيقا همون شد !:bighug:
بازى از نظر گيم پلى فوق العاده سرگرم كنندس ...
Horizon 2 براى من سرگرم كننده ترين ريسينگ تا به حال ، بهترين بازى اين نسل و يكى از بهترين ريسينگ هاى كل دوران گيمرى من بوده بدون شك :bighug:
هورايزن ٢ از نظر من نه تنها يه بازى بلكه يه اثر هنري هستش كه ميتونين ساعت ها به مناظرش خيره بشين و لذت ببرين !
من واقعا نميتونم از بازى ايرادى بگيرم همه جوره تكميله !

دوستان ما به كلاب هم پيوستيم ، نزديك ٣٠ تا عكس از بازيم گرفتم كه با موبايل سخته آپلود كنم ، pc درست شد ميزارم تو تاپيك :d

خوب ما دو روزه داريم بازى ميكنيم در حد مرگ و بى خوابى :d
بقیه ی توضیحات به کنار، این یه خط رو من کاملا تایید میکنم. یعنی هردفعه آنلاین شدم دیدم این پسر مشغول بازیه. :دی
-----------------------
فعلا که به دلیل مشکلات مالی نتونستم بازی رو تهیه کنم ولی در اولین فرصت منم به جمع بازیکنان این شاهکار میپیوندم. :)

خوب ما دو روزه داريم بازى ميكنيم در حد مرگ و بى خوابى :d گفتيم نظراتمون رو بگيم ...
يعنى واقعا باورم نميشه اين همه گرافيك رو ، قبول كردنش واسم سخته ! نورپردازى روز و شب واقعا زيبا كار شده .
افكت هاى گرافيكى با آدم بازى ميكنه لامصب ، مثل افكت نور چراغ ترمز كه روى بارون هايي كه از زير لاستيك پخش ميشن انعكاس پيدا ميكنه ( اين واقعا آخرشه )
يا موقع بارون شديد ابرى كه توى هوا هست درختان رو ميپوشونه و يه مه گرفتگى غليظى ايجاد ميكنه و غلظتش بسته به فاصله با درختان متفاوته ! مثلا درختاى نزديك تر قابل ديدن هستن ولى هر چى فاصله بيشتر باشه توى مه گم ميشن ! يعنى رسما اين فقط ٢ تا از ريزه كارياى گرافيكى اين بازيه ! ;)
از گيم پلى و هندلينگ كه واقعا نميدونم چى بگم وقتى يه بازى رو T10 و پلى گراند باهم بسازن معلومه چه معجونى حاصل ميشه !
من اينو توى اولين معرفى هورايزن ١ هم گفتم ( من عاشق سرى موتور اسپورت و Dirt بودم ) يعنى تنها ريسينگ هايي كه بازى ميكردم نسل قبل اينا بودن !
هميشه به خودم ميگفتم اى كاش ميشد اين محيط هاى فوق العاده چشم نواز Dirt رو با فيزيك شبيه سازى شده ى ماشين هاى موتوراسپورت رو باهم مخلوط ميكردن ميديدم !
تا اينكه نسل قبل هورايزن معرفى شد و دقيقا همون شد !:bighug:
بازى از نظر گيم پلى فوق العاده سرگرم كنندس ...
Horizon 2 براى من سرگرم كننده ترين ريسينگ تا به حال ، بهترين بازى اين نسل و يكى از بهترين ريسينگ هاى كل دوران گيمرى من بوده بدون شك :bighug:
هورايزن ٢ از نظر من نه تنها يه بازى بلكه يه اثر هنري هستش كه ميتونين ساعت ها به مناظرش خيره بشين و لذت ببرين !
من واقعا نميتونم از بازى ايرادى بگيرم همه جوره تكميله !

دوستان ما به كلاب هم پيوستيم ، نزديك ٣٠ تا عكس از بازيم گرفتم كه با موبايل سخته آپلود كنم ، pc درست شد ميزارم تو تاپيك :d

خیلی جالبه این بازی با این گرافیک مثل کره روی ۱۰۸۰ اجرا میشه. بعد PES با اون گرافیک ضاغارت میگه نمیتونم روی ۱۰۸۰ اجرا کنیم!

بقیه ی توضیحات به کنار، این یه خط رو من کاملا تایید میکنم. یعنی هردفعه آنلاین شدم دیدم این پسر مشغول بازیه. :دی

آخه لامصب بدجورى سرگرم كنندس ، بعد اينكه من يه هفته درگير نصب كردن ديسك بودم يه جورايي عقده اى شدم :d

---------------------

يكى از مشكلات هواريزن ١ از نظر من طراحى پيست هاى هر مسابقه بود كه به خاطر نقشه كوچكترش قابل چشم پوشى بود .
اما توى شماره ى دوم با اين همه محيط كه تمامش هم در دسترس هست اين مشكل برطرف شده !
بازى از شماره ى اولش فوق العاده اعتياد آور تر هست :d
اينم اضافه كنم كه واقعا خوشحالم اين نسل رو هم ايكس باكس رو به عنوان كنسولم انتخاب كردم چون در غير اينصورت از نعمتى به نام Forza ( هورايزن و موتوراسپورت ) بى بهره بودم ;)
و يه چيز ديگه كنترلر ايكس باكس وان هست كه بدون هيچ شك و ترديدى بهترين كنترلر هست براى عناوين ريسينگ :bighug:

برای تمامی عناوین :whistling: :دی

خواستم دقیقاً همینو بنویسم گفتم الآ پن میان میگن OFF TOPIC.
مکان اهرم ها و طراحی کلیدهای RT و LT بر خلاف دکمه های کلیکی RB و LB (و مشکل ساییدگی اهرم با بدنه) فوق العاده هست.
من خودم خواستم کنسول رو با PS4 عوض کنم فقط به خاطر دسته این کار رو نکردم.

مکان اهرم ها و طراحی کلیدهای RT و LT بر خلاف دکمه های کلیکی RB و LB (و مشکل ساییدگی اهرم با بدنه) فوق العاده هست.

البته من به شخصه هیچ مشکلی با Buperـها (RB & LB) از همون ثانیه اولی که کنترلر رو گرفتم دستم نداشم. نمیدونم چرا برخی از دوستان گله دارن از این موضوع !

شرمنده بابت off-topic، دیگه پستی در این رابطه تو این تاپیک نمیدم :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or