دوستان این بحث های vs وقتی console vs console مطرح باشه واقعا بی نتیجه ست.چون وقتی کسی یکی از این کنسول ها رو داشته باشه نمیاد بازی کنسول مقابل رو برتر بدونه.چون اگر هم بازی کنسول مقابل رو بیشتر قبول داشته باشه پس یعنی یه بازی خوب رو از دست داده.و معمولا خیلی از نظرات هم تا حدودی تحت تأثیر همین گفته میشه.
کسی هم که هر دو کنسول رو داشته باشه که هر دو بازی رو میخره و دیگه کاری به این صحبت ها نداره.
نتیجه ی نظرسنجی هم به نظر من که تحت تأثیر مستقیم یه چیزه:قدمت کنسول های sony و قدمت و محبوبیت سری gt توی جهان و البته توی ایران.یعنی توی همین سایت ممکنه خیلی ها forza1 رو بازی نکرده باشن ولی سری gt رو از اولین شماره تجربه کرده باشن.اصلا خیلی ها معنی و مفهوم سبک شبیه ساز رانندگی رو با شعار the real driving simulator سری gt و از اولین شماره ی اون درک کردن(از جمله خود من).پس مسلمه که خیلی ها اگر gt بهترین باشه یا بدترین به خاطر اون حس نوستالژیکی که نسبت به اون دارن اون رو برتر میدونن.ولی هیچکدوم اینها دلیل نمیشه که gt یا forza رو به طور قاطع بهترین یا بدترین بدونیم.چون هر دو نقاط ضعف و قدرتی دارن که خیلی هاش واقعا قابل چشم پوشی نیست!
به نظر من امتیازهایی که در آینده این دو بازی از سایت های مختلف خواهند گرفت هم به نحویه که یه سایت forza رو برتر میدونه و سایت دیگه gt رو.
یه نکته هم که بد نیست بهش اشاره کنم اینه که شما وقتی دارین از gt و 1000 تا ماشین صحبت میکنین با یه بازی که بیش از 4 سال روش کار کردن و یه کنسول که دیسکهای بلوری 50گیگابایتی رو ساپورت میکنه طرف هستین ولی وقتی از forza و تعداد به مراتب کمتری ماشین صحبت میکنین با یه بازی که حدود 2 ساله دارن روش کار میکنن و دیسکهاش چیزی نیست جز dvd9.به نظر شما کار کدوم بیش تر ارزش داره؟کار polyphony digital یا turn 10 ؟
اگه متهم به فن بوی بازی نشم جواب من اینه:turn 10 چون.با وجود محدودیت های زمان و حجم بازی تونسته عنوانی بسازه که کاملا با یه عنوان که از نظر زمانی محدودیتی نداشته و جلوی حجم بازیش هم محدودیت خاصی نبوده رقابت کنه!ولی انصافا از هیچکدوم از این دو بازی نمیشه گذشت!