FORZA 3 OR GT5

FORZA3 OR GT5 OR NFS SHIFT

• NEED FOR SPEED SHIFT

رای‌ها: 5 3.4%
  • FORZA MOTORSPORT 3

رای‌ها: 72 49.3%
  • GRAN TURISMO 5

رای‌ها: 69 47.3%

• مجموع رای دهنده‌ها
    146
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
از دوستان خواهشی دارم و این که دوستان لطف کنن از بحث هایی که باعث قفل شدن تاپیک میشه خودداری کنن !!!
چون که واقعا دوست دارم این تاپیک به یک نتیجه ی قطعی برسه . ;)

در مورد تاپیک هم بگم که گزینه ها جالب انتخاب شدن !!!
NFS Shift که یک بازی پرسابقست و کاملا مولتی
FM3 که یک Simulator که داره پیشرفت خوبی میکنه و یک عنوان انحصاری Xbox 360
GT5 که یک عنوان بزرگ که به مراتب مدت زمان ساخت بسیار بالاتری صرفش شده و و به همین خاطر از کیفیت ساخت بالاتری بهره می بره و همچنین یک عنوان انحصاری Play Station 3

در مورد اینکه کدوم بهتره خیلی سخت میشه نظر داد ولی به خاطر اینکه GT5 از جزییات بیشتری ( Nascar ، WRC Rally ، جزییات کامل ماشین ها امکانات خرید و فروش ماشین ، تیونینگ کامل موتور ) داره و اون 1000 تا ماشین هم به درد کسانی میخوره که واقعا این بازی رو دوست دارن و هم وقت کاملی برای این بازی میزارن ، پس رای من هم GT5

دیگه بخشید ولی شما بحثتون تخصصی نیست بلکه فن بوییه....شما گفتید دوستانه و من هم گفتم منطقی اما خودتون هم فن بوی بازی در میارید...

با این حرفهاتون gt رو حتی از shift هم پایینتر اوردی...
تازه gt یه شبیهسازه خالص من چهارشو بازی کردم که اینجوری بود پس دوربین نباید این ور اونور بشه که شما حواستون به رانندگی باشه...فکر کنم خودشون گفتن که با حرکت دادن دسته میتونید دوربین رو تکون بدید (فکر کنم تو همین سایت اینو خوندم)
دوست عزیز من منظورم همون تطابق نداشتن سرعت حرکت ماشین با حالتی که ماشین داره حرکت میکنه.
شما 2تا تریلر اخری از گیم پلی این بازی رو ببین متوجه میشی.وقتی 200 تا سرعت داری انگار داری 70 کیلومتر میری.در حالیکه تو شیفت 100تا هم که بری بدنه ماشین میخواد کنده شه:biggrin1: و قشنگ ترس و دلهره و سرعت و به ادم منتقل میکنه.

:laughing: در مورد تطابق نداشتن سرعت حرکت ماشین با حالتی که ماشین داره حرکت میکنه اگه یک بار حتی GT5p رو بازی کرده باشین این رو نمیگین اگه این گرافیک forza به پای گرافیک GT5p هم می رسید باز حرفای شما قبول بود
البته گفتم تا این بازی رو 1080p نبینی باورت نمی شه:-"

دیگه بخشید ولی شما بحثتون تخصصی نیست بلکه فن بوییه....شما گفتید دوستانه و من هم گفتم منطقی اما خودتون هم فن بوی بازی در میارید...

با این حرفهاتون gt رو حتی از shift هم پایینتر اوردی...
تازه gt یه شبیهسازه خالص من چهارشو بازی کردم که اینجوری بود پس دوربین نباید این ور اونور بشه که شما حواستون به رانندگی باشه...فکر کنم خودشون گفتن که با حرکت دادن دسته میتونید دوربین رو تکون بدید (فکر کنم تو همین سایت اینو خوندم)

تعریف شبیه ساز کامل رو میشه بگید ؟ یا نکات متمایز کننده یک شبیه ساز با یه بازیه آرکید !؟

در مورد لزش و حرکت کردن دوربین میتونم اینطور براتون بگم که در دنیای واقعی هم هنگامی که گاز میدهید کمرتان به صندلی میچسبد و نیرویی به شما وارد میشود لذا سر شما هم به تبع به سمت عقب کشیده میشود و اگر ترمز کنید شما به سمت جلو پرتاب میشوید و سرتان هم به سمت جلو میرود ( اینها همان قوانین پایستگی تکانه و ... هستند که در واقعیت نمود پیدا میکنند ! )

پس اگر منظورتان از شبیه ساز بازیی است که فیزیک واقعی را مد نظر قرار داده در نمای داخل اتاق باید بسته به ترمز گرفتن یا شتاب گرفتن دوربین هم عقب و جلو برود و در Forza 3 همین نکات ریز هم رعایت شده است ! shift رو نمیدونم !

در مورد تطابق نداشتن سرعت حرکت ماشین با حالتی که ماشین داره حرکت میکنه اگه یک بار حتی GT5p رو بازی کرده باشین این رو نمیگین اگه این گرافیک forza به پای گرافیک GT5p هم می رسید باز حرفای شما قبول بود
البته گفتم تا این بازی رو 1080p نبینی باورت نمی شه

میشه گرافیک GT5 رو به ما هم نشون بدی ؟ خیلی دوست دارم ببینم ! لطفاً ! عکسش رو همینجا بذار !

اگه تاپيک دوستانه و بدون مشکل پيش بره خيلي هم خوبه. هر کسي ميتونه نظرش رو بگه. ولی نمیدونم چه عادتی داریم که همش همدیگه رو مسخره کنیم و با افتخار بگیم فلان بازی فلان جوره و ... انگار خودمون بازیها رو ساختیم و باید ازشون دفاع کنیم.
===============
من خودم سري GT رو بيشتر مي پسندم. از نظر گيم پلي يه جذابيت خاصي توي GT وجود داره که من رو معتاد ميکنه و به عنوان کسي که نميتونم بيشتر از يکي دو ساعت پشت کنسول بشينم , زماني که GT 3,4 رو بازي ميکردم يه 3,4 ساعتي جذب بازي ميشدم. چون یه آرامش خاصی بهم میداد که توی هیچ بازی ای تجربه نمیکردم. (اگه هیجان بالا بخوام سری NFS یا Burnout هست) با توجه به چيزهايي که از GT5 , 5Prologue ديدم هم به نظرم دوباره همين طور هست. همچنين بخش ليسانس براي من به اندازه يه بازي مي ارزه.
داشتن ليست مفصل 1000 تايي هم براي کسي مثل من که برعکس اکثر دوستان از ماشيني مثل VW Beetle Classic يا Mini Cooper بيشتر از ماشينهاي لامبورگيني خوشش مياد خيلي عاليه. سليقه من جوري هست که با ماشينهاي متفاوت (هر چند با سرعت پايينتر) که توي سري GT هستن (نه ماشينهاي ديگه که توي اکثر بازيهاي Racing/Driving بارها و بارها ديديم) بيشتر حال ميکنم. بگذريم از ده ها ماشين Concept جالب و متفاوتي که هميشه توي GT وجود داشته. همين طور بگذريم از تنوع فوق العاده GT5 با وجود NASCAR , WRC , ...
در مورد گرافيک هم با توجه به چيزهايي که از گيم پلي (نه عکس) دو بازي ديدم , GT5 رو بالاتر ميدونم (چه توي طراحي ماشينها , چه کاکپيت و نورپردازي و ...) فقط در مورد محيطها هنوز نميتونم با اطمينان چيزي بگم چون از محيطهاي GT5 چيز زيادي نديدم. (اگه مثل GT5 Prologue باشه که 100% Forza جلوتره)
قبلآ گفتم بازم ميگم سري GT يه جذابيت خاصي براي من و خيلي هاي ديگه داره که کمتر بازي اي (توي هر سبکي) داره. حالا ميخواد ميانگين امتيازاتش 2 بشه يا 10 فرقي براي من نداره. (و همه اينا رو گفتم در حالي که PS3 ـم کجا بود !)

اخ آخ من عاشق بحث VS ام !
آقا من دیوونه gt هستم ولی forza هم بد نیست گیم پلی جالبی داره . دوست داشتم رو ps3 میومد یه تست یش میکردیم. ولی خوب در حد بازی های xbox خیلی خوبه اما gt که یه چیزه دیگست ! داستانی داره واسه خودش ! گرافیکش که حرف نداره ! گیم پلی که دیگه نگو که روندنش کاره هر کسی نیست ! همون لیسانس گرفتنش کلی حال میده ! WRC & NESCAR هم که دیگه.... !

هر نظر تا جایی قابل قبوله که واقعیات رو زیر سوال نبره. پست شما به همین دلیل ویرایش شد

Last edited by a moderator:
فورزا3 بمیری ,برتری رو نگیری؟?:baby:

من به GT رای دادم:
1.تعداد جاده های بیشتر
2.ماشین های بیشتر
3.تغییرات آب و هوایی در هنگام بازی
4.وجود عناصر نسکار و رالی
5.تخریب پذیری
6.گرافیک بالای بی مانند و انکار ناپذیر
7.بقیه شو GT بازها بگند...

تعریف شبیه ساز کامل رو میشه بگید ؟ یا نکات متمایز کننده یک شبیه ساز با یه بازیه آرکید !؟
ببین منظورم این بود که gt یه شبیه سازه اما shift تقریبا آرکده ،خوب تمایز آنچنانی ندارن اما در حدی هست که باعث تفاوت در سبک بازی میشه

به نظر من dirt 2 از gt5 خیلی بهتر عمل کرده (دموی dirt 2 رو پیشنهاد میکنم حتما بازی کنید) دیگه چه برسه به forza3!
این سه تا گزارش از forza 3 رو حتما ببینید تا بفهمید forza3 چیه!:
پارت اول
پارت دوم
پارت سوم

نظر شما محترم اما شما یه بازی که فقط رالی هست
(( که خوب برای طبیعی شدنش زیاد کار شده اما فقط همین رالیه پس راحتره) رو با بازیی که فقط یکی از بخشاش رالیه مقایسه میکنید؟

:laughing: در مورد تطابق نداشتن سرعت حرکت ماشین با حالتی که ماشین داره حرکت میکنه اگه یک بار حتی GT5p رو بازی کرده باشین این رو نمیگین اگه این گرافیک forza به پای گرافیک GT5p هم می رسید باز حرفای شما قبول بود
البته گفتم تا این بازی رو 1080p نبینی باورت نمی شه:-"
من هرچی تریلر از گیم پلی gt وجود داشته دیدم و این مشکل هنوز هم وجود داره.
در ضمن بنده gt5 p رو بازی کردم 1 سال پیش و روزی که خریدم فردا رفتم پسش دادم تا نسخه اصلی بیاد.

من هرچی تریلر از گیم پلی gt وجود داشته دیدم و این مشکل هنوز هم وجود داره.

این نظر شمای چون فکر میکنی باید مثل بازی های دیگه باش که با 10 تا کیلومتر
ماشین میخواد پرواز کن وجود رالی و nasscar در بازی خیلی چیزا رو اثبات میکن
که باعث میشه من به شخص طرف dirt نرم اخر هم تا عرضه بازیها منتظر میمونیم
و میبینیم کدوم ریسینگ امتیاز بالاتری از سایتهای معتبر میگیره

منgt رو بازی میکنم اگه ایکس باکس هم داشتم gt بازی میکردم به خاطر1000 تا ماشینی که داره وپیست بیشتر
در موارد گرافیک وگیم پلی تغییر چندانی با هم فکر نکنم داشته باشن در کل هر دو جزو بهترینها هستن
بعضی دوستان کلا با بازی های انحصاری سونی مشکل دارن علت چیه نمیدونم:-"

من الان PS3 ندارم ! بعداً که میخرم ! :biggrin1: ولی نظرم که عوض نمیشه !
این حرف اخر همه ما هاست که اینجا کل کل می کنیم پس بهتره به همون نظر سنجی اکتفا کنیم و بحث الکی راه ندازیم چون با هزار تا منبع هم هیچ کدوم قانع نمی شیم:(

به GT5 رای دادم چون میخوام یه شبیه ساز کاملاً واقعی رو تجربه کنم.
مارا با Forza کاری نیست!

من این مشکلی که در مورد تطابق سرعت و هیجان در gt5 میگن نمیدونم چون تریلری ندیدم ولی gt4 که بازی میکردم دقیقا این مشکل وجود داشت برای همین بعد از 1ماه بازی کردن خسته میشدم.
فورزا که گل کاشت.به فورزا رای دادم.شیفت هم خیلی عالی بود.

Forza MS 3 چون که با شماره 2 خیلی حال کردم مطمئنا این دفعه دیگه می ترکونه و به قول دوستمون توی PS2 بازی GT4 برام اصلا هیجان نداشت و مخصوصا یه اشکالی که توی همه ی شماره هاش دیدم و حتی توی GT5 پرولوگ هم بود اینه که دوربین پشت ماشین همیشه ثابته که مثلا توی پیج و ... هیچ موقع نمی تونیم کنار ماشین رو ببینیم. امیدوارم که توی GT5 اون اشکال رو درست کنند. امیدوارم منظورم رو درست رسونده باشم.;)

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or