Noirique
کاربر سایت
از دوستان خواهشی دارم و این که دوستان لطف کنن از بحث هایی که باعث قفل شدن تاپیک میشه خودداری کنن !!!
چون که واقعا دوست دارم این تاپیک به یک نتیجه ی قطعی برسه .
در مورد تاپیک هم بگم که گزینه ها جالب انتخاب شدن !!!
NFS Shift که یک بازی پرسابقست و کاملا مولتی
FM3 که یک Simulator که داره پیشرفت خوبی میکنه و یک عنوان انحصاری Xbox 360
GT5 که یک عنوان بزرگ که به مراتب مدت زمان ساخت بسیار بالاتری صرفش شده و و به همین خاطر از کیفیت ساخت بالاتری بهره می بره و همچنین یک عنوان انحصاری Play Station 3
در مورد اینکه کدوم بهتره خیلی سخت میشه نظر داد ولی به خاطر اینکه GT5 از جزییات بیشتری ( Nascar ، WRC Rally ، جزییات کامل ماشین ها امکانات خرید و فروش ماشین ، تیونینگ کامل موتور ) داره و اون 1000 تا ماشین هم به درد کسانی میخوره که واقعا این بازی رو دوست دارن و هم وقت کاملی برای این بازی میزارن ، پس رای من هم GT5
چون که واقعا دوست دارم این تاپیک به یک نتیجه ی قطعی برسه .
در مورد تاپیک هم بگم که گزینه ها جالب انتخاب شدن !!!
NFS Shift که یک بازی پرسابقست و کاملا مولتی
FM3 که یک Simulator که داره پیشرفت خوبی میکنه و یک عنوان انحصاری Xbox 360
GT5 که یک عنوان بزرگ که به مراتب مدت زمان ساخت بسیار بالاتری صرفش شده و و به همین خاطر از کیفیت ساخت بالاتری بهره می بره و همچنین یک عنوان انحصاری Play Station 3
در مورد اینکه کدوم بهتره خیلی سخت میشه نظر داد ولی به خاطر اینکه GT5 از جزییات بیشتری ( Nascar ، WRC Rally ، جزییات کامل ماشین ها امکانات خرید و فروش ماشین ، تیونینگ کامل موتور ) داره و اون 1000 تا ماشین هم به درد کسانی میخوره که واقعا این بازی رو دوست دارن و هم وقت کاملی برای این بازی میزارن ، پس رای من هم GT5