FORZA 3 OR GT5

FORZA3 OR GT5 OR NFS SHIFT

• NEED FOR SPEED SHIFT

رای‌ها: 5 3.4%
  • FORZA MOTORSPORT 3

رای‌ها: 72 49.3%
  • GRAN TURISMO 5

رای‌ها: 69 47.3%

• مجموع رای دهنده‌ها
    146
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
همون چیزایی که نبود و بازی خسته کننده بود و شماره سومش هم برای همین عالی شده.
نبود موزیک بزرگترین ضعفش بود.جاده های خسته کننده.که در شماره سوم این دو نقیصه کاملا جبران شده.
بله, کاملا نوع نگاه شما به سیمولیشن مشخص شد
اونچیزی که شما میخوای nfs و burnout ـه, نه بازی سیمولیشن
نبود موزیک و جاده های خسته کننده!LOL بهشون میگیم تو شماره سوم فورزا یه چند تا از حاج خانم های توی nfs رو هم تو بازی بزارن تا بازی خفن بشه!:)

من جواب سوالم رو گرفتم! شما اصلا نمیدونی Simulation به چی میگن به همین خاطر فکر میکنی GRID یا NFS سیمولیشن هستند.
ببین دوست عزیز SimulationRacing به بازی ای میگن که همه چیز رو شبیه سازی کنه ، خب این رو که همه میدونن ولی در واقع نمیدون و نمیدونن هم که چرا نمی دونن چون نمیدونن Simulation یعنی چی!
مثال:
Simulation یعنی بازی ای که حرارت ایجاد شده در تایر بر اثر حرکات بر روی زمین و اثر منفیش بر روی حرکت رو در دور n ـم به صورت RealTime و برمبنای سرعت ، میزان گرمای زمین و ... محاسبه کنه.اصلا تا حالا فک کردی چرا در مسابقات ماشین ها بعد از چند دور میان و تایرهایشون رو عوض میکنن؟ برای خوشگلی که نیست بخاطر همین موضوعه.
حالا این چه ربطی به بازی داره؟ یک بازی Simulation میاد محاسباتی رو انجام میده که میزان حرارت لاستیک واقعا حساب بشه نه مثل GRID که همه چیزش از پیش حساب شدس! شما 9999 دور هم که GRID بازی کنی هیچ تغییری در ماشینت(از نظر کارائی موتور ، لاستیک و ...) ایجاد نمیشه فقط اگر تصادف کنی Damage میبنی همین.
یک مثال دیگه هم برات میارم شما 2 بازی Race Pro و Grid رو در نظر بگیر.
توی اولی دنده رو بذار توی حالت Manual و داخل بازی شو وقتی سرعتت رفت بالا و رسیدی به دنده 5 یهو با دنده معکوس برگرد و برس به دنده ی 1(در کسری از ثانیه!) در این حالت ماشین شما از کار میفته و دیگه راه نمیره چون جعبه دندش ترکیده! ولی تو Grid هیچ وقت چنین اتفاقی نمیفته!
پس متوجه استدلال من در مورد Simulation شدی؟ خب حالا نوبت شماست تا بگی با چه استدلالی موفق شدی NFS5 رو Simulation تلقی کنی!
خب من میگم Racing باز نیستی میگی نه هستم اگر بودی از یه بازی خیلی خشک Simulation نهایت هیجان رو میبردی ولی همین که چنین حسی نداری یعنی Racing باز نیستی! تمام.
ایده ی خوبی هست میتونی به مدیریت منتقل کنی!
مگه اصلا من با شما صحبت میکردم که اومدی پست من رو نقل قول میکنی؟
کسی بحث میکنه که اطلاعات داشته باشه ، کسی هم که اطلاعات نداشته باشه اگر فکر داشته باشه وارد بحث نمیشه که ضایع بشه ولی اگر فکر هم نداشته باشه وارد بحث میشه و شروع میکنه صحبت کردن بقیه رو هم خوشحال میکنه. به طور کلی بحث از هر دیدگاهی در مورد هر موضوعی نیازمند اطلاعات صحیح و کافیه!
سوابق Racing شما هم به من ربطی نداره نگه دار برای خودت!

شما چرا انقدر با بقيه بچه ها بد صحبت ميكنيد. هر كسي داره نظر خودشو ميده. شما اطلاعاتت در مورد سيموليشن زياده. ولي نبايد طوري بگي كه انگار داري با طرف دعوا ميكني .
بيشتره جملاتت طوريه كه طرف هيچي از بازي حاليش نيست. اينجا هر كس نظر خودش رو ميده و اگر اشتباه كرد شما ميتوني دوستانه توضيح بدي.

در مورد اينكه گفتي : ( به طور کلی بحث از هر دیدگاهی در مورد هر موضوعی نیازمند اطلاعات صحیح و کافیه ) بايد بگم كه آقاي mamad ripper يكي از افرادي هست كه هميشه من پست هاي خوب و مفيدي رو از ايشون ديدم. و حد اقل ميدونم اطلاعات mamad ripper در زمينه ريسينگ و هر بازي ديگه اي از خيلي ها بيشتره. من تو خيلي از تاپيك ها از اطلاعات ايشون استفاده كردم.

اميدوارم با هم ديگه بهتر صحبت كنيم.

قرار نیست هرچیزی که محبوبه بهترین باشه ، نمیگم محبوبیت مهم نیست ولی دلیل درستی برای انتخاب بهترین هم نیست. خیلی از بازی های Simulation توسط شرکت های کوچیک ساخته و منتشر شدن که هیچ تبلیغاتی روشون انجام نشده هیچ کس هم اسمشون رو تاحالا نشنیده.
همین بازی ـه RacePro که توسط Simbin روی 360 منتشر شد اگر یه سری به Leaderborad ـش بزنی میبینی 20هزار نفر بیشتر بازی نکردنش اما از نظر من یه بازی قوی در زمینه Simulation ـه در حالی که از نظر گرافیک و ...(عامل تعیین کننده میزان Simulation بودن توسط برخی) کلا تعطیله.
کلا وقتی اسم Forza یا GT میاد اینقدر هیجان زده نشید مطمئنا بازی های بهتری هم در این زمینه هست.
من شخصا سعی میکنم بجای اینکه وقت خودم رو با حرف زدن تلف کنم برم هردوش رو بازی کنم و لذت ببرم چون هردوشون برای من به یک اندازه قابل احترامن.
پ.ن: شما چند وقت پیش تو یکی از تاپیک ها گفته بودی کلا از سبک Racing بدت میاد حالا نمیدونم بر چه اساسی اومدی اینجا و میخوای بهترین بازی رو تعیین کنی.
تو مثل اینکه با همه دعوا داری!! علی آباد اینجا نیست...

من از سبک Racing حالم بهم میخوره، اما فکر کردم جنبشه داری نظرت رو پرسیدم اما مثل اینکه...

کلا تو این سایت باید به همه بپری، وگرنه یارو یک وقت فکر میکنه واسه خودش کسی هست...

ببینید دوستان انقدر بحث رو پیچیده نکنید.اگه خیلی عاشق سیمولیشن هستید ماشینو بردارید برید تو نیایش گازش رو بگیرید تا لذت واقعی رانندگی رو احساس کنید ولی بدونید از قدیم تا الان که صنعت بازی پیش رفته چه بازیهای ارکید چه بازیهای به اصطلاح سیمولیشن برای سرگرمی و جذب طیف وسیعی از بازیبازها و ایجاد شور و هیجان بوده.
اگر همین دوستانی که ادعای سیمولیشن میکنن با ماشین باباشون هم برن بیرون وبا سرعت لاکپشتی و حتی بدون عوض کردن دنده رانندگی کنن بعد از مدت بسیار کمی اون رانندگی براشون خسته کننده میشه.پس بازی فقط برای هیجان هست.اصلا راز توفیق شرکتهای بازیسازی در فروش و کسب محبوبیت همین ایجاد هیجانه چه با بازیهای ارکید چه با سیمولیشن.
خلاصه حرف من اینه که بازیه سیمولیشن هم به یک سری المان برای ایجاد هیجان نیازمنده که فورزا2 فاقد اون المانها بود اما اگه خوب توجه کنید میبینید که در fm3 اون المانها آورده شده.
1)به قول دوستمون)اضافه شدن موسیقی به بازی که اصلا رکن بازیه ریسینگ هست
2)جاده های وسیعتر که باعث مانور بیشتر راننده و حس بیشتر هیحان و سرعت و رقابت
3)و در نهایت مناظر اطراف که با رنگ امیزیه جذاب واقعا دلچسب شده و مثل فورزا2 همش شن کنار جاده نیست:biggrin1:که چشات خوابش ببره.

در ضمن یه تریلراز nfs اومده که برید حتما این شاهکارو ببینید.من مطمئنم امسال بهترین بازیه ریسینگ میشه.

spacer.gif

دوستانی که میگن شبیه سازی خسته کنندست همونطور که از اسمش پیداست یعنی قراره موضوعی رو از واقعیت در بازی شبیه سازی کنه خوب شماها مثلا اگه 1 ساعت رانندگی کنی از هیجان قلبتون میاد توی *** نه همه خسته میشن(البته اگه دفعه های اول رانندگیتون نباشه) پس اگه خسته شدی یعنی حس رو خوب القا کرده نه اینکه مذخرف بوده

دوستانی که میگن شبیه سازی خسته کنندست همونطور که از اسمش پیداست یعنی قراره موضوعی رو از واقعیت در بازی شبیه سازی کنه خوب شماها مثلا اگه 1 ساعت رانندگی کنی از هیجان قلبتون میاد توی *** نه همه خسته میشن(البته اگه دفعه های اول رانندگیتون نباشه) پس اگه خسته شدی یعنی حس رو خوب القا کرده نه اینکه مذخرف بوده
دقیقا حرف حسابی زدی.برای همینم فورزا بهترین شبیه ساز بود.برای همینم گفتم المانهایی لازمه تا هم واقع گرایانه باشه هم هیجانی و جذاب.

برای همینم گفتم المانهایی لازمه تا هم واقع گرایانه باشه هم هیجانی و جذاب.
دوست من وقتی قراره شبیه ساز باشه پس باید انقدر واقع گرایانه باشه که بازیباز رو کاملا وارد پیست بکنه خوب اونی که خسته میشه مشکله خودشه.....شما که هی میگی جذاب مگه جذابیت به اینه که توی سرعت بالا سقف ماشین کنده بشه اونی که شبیه ساز رو دوست داره به همین خشک بودنشه....تازه برای شبیه ساز شما باید وسایلی رو هم داشته باشید مثله فرمون که بهتر حس رو منتقل کنه خوب با دسته معلومه خسته میشید....
راستی چرا میگید نبود موزیک ضعف حساب میشه اتفاقا نباید باشه،مگه شوماخر موقع رانندگی توی f1 موزیک گوش میداد؟یا کلا کدوم راننده توی مسابقات رسمی آهنگ گوش میده اگه آهنگ دوست دارید خوب بازیهای دیگه هم هست اگر نه میتونید آهنگ بزارید و این بازیهارو انجام بدید(البته منظورم فقط شما نیست کلی گفتم)

برای همینم فورزا بهترین شبیه ساز بود

دوست من یکی از دوستان کاملا گفت چرا به یک بازی میگن شبیه ساز(البته یکم با لهن تند)باز شما میری سر خونه اول،بهترین شبیه ساز به جذابیت نیست به اینه که همه چیزش از واقعیت باشه مو به مو(کلا این حرفم در مورد gt هم صدق میکنه)

شبیه ساز بودن و داشتن هیجان مغایرتی با هم ندارن !

چطور وقتی با ماشین واقعی و با سرعت بالا میرونید در وضعیت های حساس ضربان قلبتون میره بالا و ... یک شبیه ساز هم میتونه با دادن همون حس و حال شما رو هیجان زده کنه ! اما اینکه گفته به از المانهای آرکید استفاده بشه برای هیجان چرا ! من قبول دارم که مغایرت داره !

و در انتها باید بگم که در این نسخه از Forza 3 هم موسیقیی وجود نداره ولی صدای موتور ها رو طوری طراحی کردن که از هر موسیقیی دلپذیر تر هست ! ( البته تا اونجایی که من فهمیدم !! موسیقی نداره ! ) ضمن اینکه ماشینهای موجود در Forza 3 همگی رادیو و CD چنجر دارن !! :laughing: پس اجرا شدن موسیقی هم دور از ذهن نیست !:biggrin1:

دوستانی که xbox دارم پیشنهاد میکنم ویدیوای که در inside xbox قرار گرفته رو حتما رو ببینن!
نشون میده ford gt رو چجوری موتور و صدا ها رو شبیه سازی میکنن میفرستن برای کامپیوتر خیلی باحاله همجای ماشین میکرفون میزارن بعد یارو گاز میده....
فوق العادس... :love:
درضمن کسی این ویدیو رو نت گیر اورد اینجا بزاره تا همه ببین.

دوست من وقتی قراره شبیه ساز باشه پس باید انقدر واقع گرایانه باشه که بازیباز رو کاملا وارد پیست بکنه خوب اونی که خسته میشه مشکله خودشه.....شما که هی میگی جذاب مگه جذابیت به اینه که توی سرعت بالا سقف ماشین کنده بشه اونی که شبیه ساز رو دوست داره به همین خشک بودنشه....تازه برای شبیه ساز شما باید وسایلی رو هم داشته باشید مثله فرمون که بهتر حس رو منتقل کنه خوب با دسته معلومه خسته میشید....
راستی چرا میگید نبود موزیک ضعف حساب میشه اتفاقا نباید باشه،مگه شوماخر موقع رانندگی توی f1 موزیک گوش میداد؟یا کلا کدوم راننده توی مسابقات رسمی آهنگ گوش میده اگه آهنگ دوست دارید خوب بازیهای دیگه هم هست اگر نه میتونید آهنگ بزارید و این بازیهارو انجام بدید(البته منظورم فقط شما نیست کلی گفتم)

دوست من یکی از دوستان کاملا گفت چرا به یک بازی میگن شبیه ساز(البته یکم با لهن تند)باز شما میری سر خونه اول،بهترین شبیه ساز به جذابیت نیست به اینه که همه چیزش از واقعیت باشه مو به مو(کلا این حرفم در مورد gt هم صدق میکنه)
من دو ضفحه داشتم قصه حسین کرد شبستری طاهرا تعریف میکردم.
یه پیر مرد میشینه پشت ماشین با سرعت 70 تا میره و یه آهنگ ماله 50 سال پیشم میزاره و اگه یه جوون کنارش نشسته باشه ظرف 5 دقیقه بالا میاره.اما یه جوون موقع رانندگی مثلا با 150 میره و dj aligator میزاره حال میکنه.
عزیزم اینایی که شما گفتی هیچ ربطی نداره به اینکه بازی شبیه ساز باید خشک باشه خیلی استدلال مسخره ایی هست.
جنابعالی هم هنوز جواب منو ندادی؟اگه حرفای من در مورد فورزا 2 درست نیست چرا سازنده ها تمام اون چیزایی که من گفتم رو در شماره سوم آوردن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
در ضمن این شماره موسیقی هم داره.
شوماخر هم فرق میکنه.دقیقا حرف همون دوستیه که گفت شبیه ساز صد در صد وجود نداره.
اون تو اون شرایط به اندازه کافی هیجان و ترس و استرس داره و فقط به تمرکز احتیاج داره نه به موسیقی.اما من که نشستم رو صندلی و دارم بازی میکنم اگه بخواد بازم مثل فورزا 2 باشه همون میشه که بعد از 1 ساعت دستگاه رو خاموش میکنم.
آدم تو زندگیه حقیقی هم همش دنبال کارهایی هست که هیجان داشته باشه چه برسه به بازی.از هر کسی بپرسی چرا underground 1 بهترین بازی بود اول از همه میگه بخاطر موسیقیهای فوق العادش.
تو این مملکت متاسفانه وقتی جوابی ندارن و نمیخوان قبول کنن که اشتباه میکنن همش جواب سر بالا میدن و سفسطه میکنن.
بازم میگم اگه همه چیز بخواد شبیه سازی بشه مخصوصا در یک بازیه ریسینگ نتیجه ایی جز فورزا 2 نداره.باید اینو قبول کرد که شبیه سازیه بیش از حد هم خوب نیست چون ما داریم بازی میکنیم.نمیدونم چرا نمیخواید اینو قبول کنید.

آخرین ویرایش:
ببین اصلا نمیدونی منظور من چیه بعد میگی حسین کرد شبستری.....
من میگم یه شبیه ساز باید همه چیزش از واقعیت باشه خوب اگه بخوایم یه چیزهای آرکد رو به بازی اضافه کنیم که جذاب بشه خوب دیگه شبیه ساز نیست میشه مثل grid یه چیزی بین آرکد و شبیه ساز.....شبیه ساز باید از نحوه ی رانندگی و از این مسائلش خوشت بیاد نه از کنده شدن سقف و آهنگ ،همونطور که گفتم باید وسایلی رو داشته باشید تا از این سبک خوشتون بیاد.....

underground 1 چه ربطی داره به سیمولوشن؟؟؟!!! اون یه بازیه آرکد برای سرگرمیه نه یه شبیه ساز....

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or