دوست من وقتی قراره شبیه ساز باشه پس باید انقدر واقع گرایانه باشه که بازیباز رو کاملا وارد پیست بکنه خوب اونی که خسته میشه مشکله خودشه.....شما که هی میگی جذاب مگه جذابیت به اینه که توی سرعت بالا سقف ماشین کنده بشه اونی که شبیه ساز رو دوست داره به همین خشک بودنشه....تازه برای شبیه ساز شما باید وسایلی رو هم داشته باشید مثله فرمون که بهتر حس رو منتقل کنه خوب با دسته معلومه خسته میشید....
راستی چرا میگید نبود موزیک ضعف حساب میشه اتفاقا نباید باشه،مگه شوماخر موقع رانندگی توی f1 موزیک گوش میداد؟یا کلا کدوم راننده توی مسابقات رسمی آهنگ گوش میده اگه آهنگ دوست دارید خوب بازیهای دیگه هم هست اگر نه میتونید آهنگ بزارید و این بازیهارو انجام بدید(البته منظورم فقط شما نیست کلی گفتم)
دوست من یکی از دوستان کاملا گفت چرا به یک بازی میگن شبیه ساز(البته یکم با لهن تند)باز شما میری سر خونه اول،بهترین شبیه ساز به جذابیت نیست به اینه که همه چیزش از واقعیت باشه مو به مو(کلا این حرفم در مورد gt هم صدق میکنه)
من دو ضفحه داشتم قصه حسین کرد شبستری طاهرا تعریف میکردم.
یه پیر مرد میشینه پشت ماشین با سرعت 70 تا میره و یه آهنگ ماله 50 سال پیشم میزاره و اگه یه جوون کنارش نشسته باشه ظرف 5 دقیقه بالا میاره.اما یه جوون موقع رانندگی مثلا با 150 میره و dj aligator میزاره حال میکنه.
عزیزم اینایی که شما گفتی هیچ ربطی نداره به اینکه بازی شبیه ساز باید خشک باشه خیلی استدلال مسخره ایی هست.
جنابعالی هم هنوز جواب منو ندادی؟اگه حرفای من در مورد فورزا 2 درست نیست چرا سازنده ها تمام اون چیزایی که من گفتم رو در شماره سوم آوردن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
در ضمن این شماره موسیقی هم داره.
شوماخر هم فرق میکنه.دقیقا حرف همون دوستیه که گفت شبیه ساز صد در صد وجود نداره.
اون تو اون شرایط به اندازه کافی هیجان و ترس و استرس داره و فقط به تمرکز احتیاج داره نه به موسیقی.اما من که نشستم رو صندلی و دارم بازی میکنم اگه بخواد بازم مثل فورزا 2 باشه همون میشه که بعد از 1 ساعت دستگاه رو خاموش میکنم.
آدم تو زندگیه حقیقی هم همش دنبال کارهایی هست که هیجان داشته باشه چه برسه به بازی.از هر کسی بپرسی چرا underground 1 بهترین بازی بود اول از همه میگه بخاطر موسیقیهای فوق العادش.
تو این مملکت متاسفانه وقتی جوابی ندارن و نمیخوان قبول کنن که اشتباه میکنن همش جواب سر بالا میدن و سفسطه میکنن.
بازم میگم اگه همه چیز بخواد شبیه سازی بشه مخصوصا در یک بازیه ریسینگ نتیجه ایی جز فورزا 2 نداره.باید اینو قبول کرد که شبیه سازیه بیش از حد هم خوب نیست چون ما داریم بازی میکنیم.نمیدونم چرا نمیخواید اینو قبول کنید.