خوب این حرف رو اصلا نمیشه قبول کرد ..که در نهایت بعد از 2-3 ماه بازی کردن یواش یواش خستت میکرد.
خوب حالا من اطلاع زیادی از این موضوع ندارم که جنبه های ارکید به بازی اضافه شده یا نه ولی حتی اضافه هم شده باشه دلیل نمیشه که سیمولیشن واقعی خسته کننده اس!من میگم اگه اینجوری نیست پس چرا سازنده ها در شماره سوم اومدن برگشت به عقب رو گذاشتن؟چرا تا حدودی سبک آرکید هم به بازی اضافه شده
من از همتون بیشتر عاشق بازیه سیمولیشن هستم ولی از فورزا 2 خسته شدم پس انقدر جمع نبندید.همونطور که دوستمون گفتن کسی که طرفدار simulation واقعی باشه از بازی خسته نمیشه, والسلام!
fanboys never give upشما از روی دوتا عکس به نتیجه گیری قطعی رسیدی تحسین برانگیزهاگه به فن بازی باش طرفداری gt که بازی رو باید ارجینال بخرن پس براشون سخت نیست که برن یک 360 هم بخرن فورزا رو هم بزنن ولی این نکته اینجای که خلافش فرق میکن
بازم میگم تازه عکسا مربوط به gt5p هستن که گزاشته میشن
خیلی جالبه چون خودت حرف خودت رو نقض میکنیمن از همتون بیشتر عاشق بازیه سیمولیشن هستم ولی از فورزا 2 خسته شدم
سیمولیشن همینه و کسی هم که درک اش کنه ازش لذت میبرهشما فکر کن یه بازیه ریسینگی که کوچکترین نکات شبیه سازی رعایت کنه.اونوقت بیاد یه جادهء خالی با یه ماشین بزاره بگه رانندگی کن.خوب ادم هرچقدرم عاشق بازیه سیمولیشن باشه خسته میشه
! ..بازی باید خفن باشه
این حرفت مثل این میمونه که اگه غذایی رو دوس داشتی ولی روش ***بود بازم باید بخوری.شما اگه عاشق سیمولیشن بودی از بازی سیمولیشن خسته نمیشدی!
! ..
همون چیزایی که نبود و بازی خسته کننده بود و شماره سومش هم برای همین عالی شده.میشه در مورد این *** توضیح بدید
چون تو فورزا و سیمولیشن هیچ *** دیده نمیشه!
قرار نیست هرچیزی که محبوبه بهترین باشه ، نمیگم محبوبیت مهم نیست ولی دلیل درستی برای انتخاب بهترین هم نیست. خیلی از بازی های Simulation توسط شرکت های کوچیک ساخته و منتشر شدن که هیچ تبلیغاتی روشون انجام نشده هیچ کس هم اسمشون رو تاحالا نشنیده.آقا چرا بی مورد بحث میکنید؟ همیشه مجموع امتیازات (که زیاد مهم نیست) و میزان فروش بازی (که از همه مهم تره و نشون میده کدوم بازی محبوب تره) نشون داده که کدوم بازی Racing برتر هست!! امیدوارم منظورم رو درست متوجه بشید...
من شخصا سعی میکنم بجای اینکه وقت خودم رو با حرف زدن تلف کنم برم هردوش رو بازی کنم و لذت ببرم چون هردوشون برای من به یک اندازه قابل احترامن.پ.ن: جناب Blackcat مثل که شما متخصص در زمینه این شبیه ساز های رانندگی هستی، خودت شخصا سری GT رو انتخاب میکنی یا Forza؟