FORZA 3 OR GT5

FORZA3 OR GT5 OR NFS SHIFT

• NEED FOR SPEED SHIFT

رای‌ها: 5 3.4%
  • FORZA MOTORSPORT 3

رای‌ها: 72 49.3%
  • GRAN TURISMO 5

رای‌ها: 69 47.3%

• مجموع رای دهنده‌ها
    146
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
V8 Supercars برای Forza 3 تایید شد ! ( نمیدونم چیه ! :laughing: هر کی میدونه با مشروح خبر بذاره تو قسمت خبر ! دستش هم درد نکنه ! )

منبع
وجود مسابقات V8 Supercars حدود 1 ماهی هست که وجودش در بازی F3 تایید شده ولی تازگیا خبر رسمی partnership مسابقات V8 Supercars استرالیا با xbox هم اومده که لایسنسش به طور کامل برای این بازی گرفته شده.

v8 supercars یک سری مسابقات جهانی اتومبیل رانی زیر نظر FIA است (مانند مسابقات GT) که هر ساله در کشور استرالیا برگزار می شه و همانطور هم که از اسمش مشخصه ماشین های مسابقه همگی 8 سیلندر هستند، البته تیونینگ شده. معروفترین مدل های حاضر در این مسابقه هم ماشین های Holden و Ford هستند.

حرف های زیادی اینجا زده شد که بعضا فن بوییسم و احساسیم بود و البته بعضی از دوستان حرف های منطقی هم زدن

اما در کل برای این که این آخرین پستم باشه;)

من امروز و چندین تریلر Off screen و تریلر رسمی با آخرین کیفیت ممکن ( HD ) دانلود کردم و دیدم از بازی Forza3
گرافیک بازی زیبا هست اما حقیقتا GT5p گرافیک بهتری داره و رنگ ها و نور پردازی توی GT5p واقعا به نظر من بهتره

البته باید بگم برای کسانی که واقعا می خوان مقایسه کنن یه تریلر HD از هر دو بازی بگیرن
به طور قطع برتری GT5p رو به چشم خواهند دید ;)
شما میشه بفرمایید چندتا تریلر از فورزا دیدی؟تا اونجاییکه من میدونم به جز تریلر e3 چیزه دیگه ای نبوده که شما بخوای ببینی.البته یه چندتا مصاحبه بود که بعضا صحنه هایی از بازی هم نشون داده میشد ولی تریلری که تمرکزش بر گیم پلی باشه فقط تریلر e3 بود.

وجود مسابقات V8 Supercars حدود 1 ماهی هست که وجودش در بازی F3 تایید شده ولی تازگیا خبر رسمی partnership مسابقات V8 Supercars استرالیا با xbox هم اومده که لایسنسش به طور کامل برای این بازی گرفته شده.

v8 supercars یک سری مسابقات جهانی اتومبیل رانی زیر نظر FIA است (مانند مسابقات GT) که هر ساله در کشور استرالیا برگزار می شه و همانطور هم که از اسمش مشخصه ماشین های مسابقه همگی 8 سیلندر هستند، البته تیونینگ شده. معروفترین مدل های حاضر در این مسابقه هم ماشین های Holden و Ford هستند.

خیلی ممنون از توضیحاتی که دادید ! :smile:

دوستان کسی تریلر از دمیج forza نداره؟

من توی Gametrailers.com یه ویدئو دیدم که مربوط میشد به دمیج Forza 3 که البته هنوز کامل نشده بود و داشت توضیح میداد که به چه سطحی میخوان برسن ! یعنی فل واقع تو این دمو هایی که نشون دادن دمیج نداشته ولی برنامه های خوبی براش در حال اجرا داشتن از قبل از E309 چون تو همون تریلری که در E309 پخش کردن یه چشمه از چیزی که دارن براش برنامه ریزی میکنن نشون دادن ! اما در عوض ویدئو از دمیج Forza 2 زیاد هست ! بخواید میتونم بگردم و چند تا از خوباش رو براتون بذارم !

دیدید من حرف راست هم میزنم !! :-":biggrin1: ( البته فک نکنید دروغ گفتم تا الان ها !! بد برداشت نکنید ! )
خیلی راحت گفتم تو این ویدئو هایی که میبینید Forza 3 دمیج نداره ! البته فعلاً ! و تا اونجایی که من دیدم ! :biggrin1::laughing:

اينا حرف هاي من نيست حرف هاي منتقدانه ( مجله بازي رايانه )
در جي تي 4 700 پارامتر مختلف در شبيه سازي دخيل بودند اما در جي تي 5 خدا مي داند
اولين نكته اي كه در جي تي 5 شما رو مجذوب خود ميكند گرافيك فوق العاده ان است در اين بازي طراحي ماشين ها به قدزي زيبا و طبيعي است كه تميز دادن انها با ماشينهاي واقعي ممكن است براي خيلي از افراد مشكل باشد
در جي تي 5 بيش از 600 ماشين مختلف وجود دارد
سازندگان در حال كار بروي سيستم تغيير پوياي اب و هوا و هم چنين تغيير پوياي زمان كار ميكنند
در اين بازي كوچك ترين جزييات در هندلينگ ماشين ها و حتي صداي موتور ها مورد توجه قرار ميگيرد تا در صور ت داشتن اطلاعات كافي بتوانيد از روي صداي موتور ماشين يا هندلينگ ان نوع ماشين رو تشخيص دهيد
واما در مورد اعترافات بازيسازهاي ژاپني در حال حاضر خودتون شاهد هستيد كه هر سال تو e3 سر بازيهاي ژاپني دعواست من نميدونم كوجيما كي گفت mgs 4 اوني كه مي خواستم نشد اصلا بر فرض مثال همچين چيزي گفته باشه مهم گيمر ها هستن و همون چيزيكه مي خواستن شد
دوست عزیز این مطالبی که از مجله نقل قول زدی همش نظرات شخصی منتقدانه که بنا به مجله یا سایت های مختلف ممکنه متفاوت باشه،هیچ ربطی هم به تضمین برتری FM3 نسبت به GT5 یا بالعکس نداره...تاپیک نظرسنجی...
بخش دوم فرمایشاتون هم که در ارتباط با تاپیک نیست....

چند بار گفتم این سه تا پارت ویدیو رو ببینید انگار هیچ کدومتون ندیدید!
این ویدیوها قابلیت های بازی و امکانات رو نشون میده همینطور گرافیک و یارو دو تا مسابقه هم انجام میده که میتونید دمنچ ماشین ها رو ببینید (البته زیاد معلوم نیست چون یارو جلوی ماشین رو زیاد نشون نمیده)
فقط اگه خواستید دانلود کنید سعی کنید کیفیت بالاش رو دانلود کنید

پارت اول
پارت دوم
پارت سوم

چند بار گفتم این سه تا پارت ویدیو رو ببینید انگار هیچ کدومتون ندیدید!
این ویدیوها قابلیت های بازی و امکانات رو نشون میده همینطور گرافیک و یارو دو تا مسابقه هم انجام میده که میتونید دمنچ ماشین ها رو ببینید (البته زیاد معلوم نیست چون یارو جلوی ماشین رو زیاد نشون نمیده)
فقط اگه خواستید دانلود کنید سعی کنید کیفیت بالاش رو دانلود کنید

پارت اول
پارت دوم
پارت سوم

من هر سه قسمت رو دیدم !! :biggrin1:

تو قسمت سوم هست که ماشین رو میکوبونه به دیوار و یه چیزی از جلوش میافته !! نمیدونم چیه ! ولی درست معلوم نیست دمیج چقدره ! نگاران این چیزها نباش ! وقتی برای Forza 2 همچون دمیجی رو در نظر گرفته بودن مطمعن باش در بدترین حالت ممکن هم همون سطح دمیج Forza 2 رو اجرا میکنن برای Forza 3 !

حالا که احساس نگرانی کردی این ویدئو رو ببین تا ببینی میخوان چیکار کنن تو Forza 3 ! :biggrin1:

http://www.gametrailers.com/video/design-walkthrough-forza-motorsport/53172?type=flv

ببینید حال کنید ! ;)

تذکر : دوستان این ویدئو برای 2 ماه پیش هست ! یعنی دو ماه پیش گذاشتنش روی gametrailers !! جدید نیست !

تذکر : تو کنفرانس مایکروسافت ویدئویی رو نشون دادن که قسمتیش در همین تریلر هست ! اونجا گفتن که این تصاویر از گیم پلی بازی هست ( جایی که ماشین سبزه میخوره به دیوار و میپوکه ! ) :biggrin1:

آخرین ویرایش:
من نميدونم پس چه چيزي مي تونه تضمين كننده موفقيت يه بازي باشه برادر من اون شخصي كه اين مطالبو نوشته بنا به نظره شخصيش ننوشته كه يعني شما ميگيد الكي از خودش نوشته 600 ماشين يا اينكه نشسته پارامترهاي شبيه سازي رو خودش شمرده
قسمت دوم پستم اگه دقت كرده باشيد جنبه جوابي داره موضوعشو بقيه مطرح كردن

من نميدونم پس چه چيزي مي تونه تضمين كننده موفقيت يه بازي باشه برادر من اون شخصي كه اين مطالبو نوشته بنا به نظره شخصيش ننوشته كه يعني شما ميگيد الكي از خودش نوشته 600 ماشين يا اينكه نشسته پارامترهاي شبيه سازي رو خودش شمرده
قسمت دوم پستم اگه دقت كرده باشيد جنبه جوابي داره موضوعشو بقيه مطرح كردن
دوست عزیز نه من حوصله ی بحث دارم نه مسلماً شما و شمایی که داعیه ی مجله و کلاً اطلاعات داری باید این مورد هم اول مجله دیده باشی که نظرات اعمال شده در مطالب و مقالات نظرات شخصی نویسندگان آنهاست و لزوماً نظر رسمی مجله بازی رایانه نیست،به نظر شما چرا نقد(که البته باید معنی و مفهوم نقد رو دونست)و مقالات مجله ها و سایت های مختلف و در نهایت امتیازات با هم متفاوته؟!خب به دلیل اینکه نظرات نویسنده ها با هم متفاوته و نظر هیچ نویسنده ای وحی منزل نیست...
(در ضمن من با مجله ای که شما ازش یاد کردی همکاری دارم ولی دلیل نمی شه که نظرات من 100% صحیح باشه کما اینکه در پیش نمایش Resident Evil 5 هم خیلی از دوستان ایرادهای بزرگی از کار من گرفتن...)
*من هرگز از واژه ی الکی نوشته استفاده نکردم.
لطفاً این بحث رو خاتمه بدید.

به نظر من با توجه به تریلری که امروز از شیفت دیدم بهترین ریسینگ شیفت میشه.
هیجانش فوق العادس.گرافیکشم واقعا استثنایه.
اگرم بشه چیزه عجیبی نیست بالاخره اون قدیم قدیما nfs همیشه بهترین بود.

اگرم بشه چیزه عجیبی نیست بالاخره اون قدیم قدیما nfs همیشه بهترین بود.

لینک بده ما هم ببینیم خب !! :biggrin1: بذار همین جا که تو نظر سنجی هم تاثییر بذاره !

چه زود نظرت عوض شد !! ;) :laughing:

اگرم بشه چیزه عجیبی نیست بالاخره اون قدیم قدیما nfs همیشه بهترین بود
هیجان Simulation Racing رو کسی درک میکنه که واقعا یه علاقه ای به ماشین داشته باشه ، بنابراین انتظاری نمیره هر کسی از این قبیل بازی ها لذت ببره.
شما اگر دنبال هیجان و صحنه های مهیج هستی برو دنباله Burnout از این نظر فوق العادس ، تنها شباهتش هم با سبک Racing وجود ماشین در هر 2 بازی است!

عزیز معمولا شما وقتی رو یه چیزی نگاه میکنی و تمرکز میکنی اشیا پشت اون رو واضح نمیتونی ببینی و تار دیده میشه. دقیقا چیزی که تو gt رعایت شده !! اگه چشمت فن بوی بازی در نیاره میتونی این واقعیت رو امتحان کنی!!!

من نگفتم چيزي تار نميشه من گفتم نوع تار بودنش مسخره ست چجوري بگم يعني انگار سايه داره!
البته ببخشيد من نبايد نظر ميدادم در مورد GT5استغفر ا....

فقط من اگه اين كسي كه كلمه ي فن بوي رو در ايران رواج داد رو گير بيارم....(تو وبسترز نوشته بود بيشتر براي تماشاچيان و طرفداران تيم هاي ورزشي به كار ميره!)
براي بعضي ها شده تكه كلام:laughing:
البته خودم ميميرم يه بار اون سيترونه كه تو GT5هستش رو امتحان كنم (با 1تومن پول گيم نت حله) اما فورزا مزيت هاي خيلي زيادي داره كه ميشه از نداشتن اين ماشين مورد علاقه(فقط در حد امتحان) من چشم پوشي كرد!

آخرین ویرایش:
هیجان Simulation Racing رو کسی درک میکنه که واقعا یه علاقه ای به ماشین داشته باشه ، بنابراین انتظاری نمیره هر کسی از این قبیل بازی ها لذت ببره.
شما اگر دنبال هیجان و صحنه های مهیج هستی برو دنباله Burnout از این نظر فوق العادس ، تنها شباهتش هم با سبک Racing وجود ماشین در هر 2 بازی است!
آخه کی میخواین این جمله های بی محتوا رو تموم کنید.
NFS درسته که بعد از CARBON دیگه بازیه خوبی نداد اما از زمان NFS PURSCHE UNLEASHD همیشه بهترین بود.اولین بازی که زاویه دید رو در ماشین قرار داد NFS بود.
UNDERGRUOND 1 افسانه ایی بود و تا هزار سال دیگم بازی مثل اون پیدا نمیشه.
MOST WANTED هم فوق العاده بود.CARBON هم عالی بود.
سیمولیشن ترین بازی رانندگی هم تا الان فورزا 2 هست.و همین هم باعث شد تا بازی خشکی از آب در بیاد و جالب اینه که در فورزا3 از المان هایی استفاده کردن NFS پایه گذارش بوده.
راستی من حالم از BURNOUT بهم میخوره و تاحالا نیم ساعات هم بازی نکردم

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or