FORZA 3 OR GT5

FORZA3 OR GT5 OR NFS SHIFT

• NEED FOR SPEED SHIFT

رای‌ها: 5 3.4%
  • FORZA MOTORSPORT 3

رای‌ها: 72 49.3%
  • GRAN TURISMO 5

رای‌ها: 69 47.3%

• مجموع رای دهنده‌ها
    146
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
بله دیدم
اصولاً Screen Shot و Game Footage با هم فرق میکنن...
دوست عزیز نظر شما کاملاً محترم و متین،شما به دلایل شخصی از GT5 بیشتر خوشت اومده ولی متاسفانه به نکاتی اشاره میکنی که اصلاً چیز عجیبی نیست،مثلاً نابود شدن همه ی زحمات در اثر یه اشتباه توی اکثر بازی های ریسینگ هست و چیز جدیدی به حساب نمی یاد و نکته ی بعد راجع به عکس هایی که گذاشتی به نظر من هم BMW واقعی تر به نظر میرسه...

واقعا نورپردازي تو فرزا عاليه. حد اقل تو اين عكس مقايسه اي كه گذاشتين. من نميگم اولي بده ولي دومي real تره.

بابا هر کی هر کنسولی داره بره همون رو بگیره اونی هم که هر دو کنسول داره و اگه پولشو داره بره هر جفتشو بگیره نمیدونم الان اینجا حرفتون رو به کرسی برسونید چی بهتون میرسه؟

دوستانی که فورزا رو میپرستند(حالا کاری ندارم که بهتره یا بدتر) حتما نسخه اصل رو تهیه میکنید دیگه؟

من نمیدونم چرا برخی طرفدار های gt5 نمیخوان قبول کنن که تیم سازنده ی fm3 خیلی بهتر از تیم سازنده ی gt5 عمل کرده با این که gt5 حدود 5 سال که در دست ساخته ولی فورزایی که 2 سال در حال ساخته به خوبی تونسته با این عنوان رقابت کنه و حتی در مواردی از اون پیشی بگیره

بابا هر کی هر کنسولی داره بره همون رو بگیره اونی هم که هر دو کنسول داره و اگه پولشو داره بره هر جفتشو بگیره نمیدونم الان اینجا حرفتون رو به کرسی برسونید چی بهتون میرسه؟

دوستانی که فورزا رو میپرستند(حالا کاری ندارم که بهتره یا بدتر) حتما نسخه اصل رو تهیه میکنید دیگه؟

دوست عزیز اینجا یک تاپیک نظر سنجی هست و هر کس میتونه و اجازه داره که نظر بده ! و کسی هم غیر از این نکرده ! شما با نظر دادن مخالفین ؟

من و سایر دوستان هم ( چه طرفدار Forza 3 و چه طرفدار Gt5 ) داریم اطلاع رسانی میکنیم یعنی نقاط برجسته عنوان مورد علاقمون رو شرح میدیم ! طوری که افرادی که نا آشنا هستن و یا اطلاعات درستی ندارن بتونن تصمیم بگیرن ! و اگر توجه کنید شاید فقط 10 تا 15 رایی از مجموع 110 رای داده شده برای ما هست و باقیش برای کسانی هست که فقط این اطلاعات رو دریافت میکنن یا اینکه از قبل اطلاعاتی داشتن !

من درک میکنم که هر کسی از بازی مورد علاقش خوب بگه و یا حتی اغراق کنه ( طبیعیه ) ولی این رو درک نمیکنم که شما چرا باید دوست داشته باشی که این نظر سنجی یا تاپیک جلو نره ؟ خیلی هایی که هم PS3 دارن و هم 360 با دیدن این بازیهای زیبا و بزرگ به خریدشون ترغیب میشن و میتونن لذت دو چندانی رو تجربه کنن در حالی که اگر این نظر سنجی نبود به راحتی از کنار یکی از این عناوین بزرگ رد میشدن ! ( که این مساله در مورد Forza 3 بیشتر صدق میکنه ! )

چه ربطی داره ؟ یعنی ملاک بهتر بودن یا نبودن یک بازی به این هست که ارجینال خریده بشه یا نه ؟ واقعاً منظورتون از این حرف چی بود ! ضمن اینکه من تا به حال اسم فرقه ای تحت عنوان Forza پرست رو نشنیده بودم که شما ما رو مستفیض کردی ! :eek:

من نمیدونم چرا برخی طرفدار های gt5 نمیخوان قبول کنن که تیم سازنده ی fm3 خیلی بهتر از تیم سازنده ی gt5 عمل کرده با این که gt5 حدود 5 سال که در دست ساخته ولی فورزایی که 2 سال در حال ساخته به خوبی تونسته با این عنوان رقابت کنه و حتی در مواردی از اون پیشی بگیره

شما از روی دوتا عکس به نتیجه گیری قطعی رسیدی تحسین برانگیزه
25r30wi.gif
اگه به فن بازی باش طرفداری gt که بازی رو باید ارجینال بخرن پس براشون سخت نیست که برن یک 360 هم بخرن فورزا رو هم بزنن ولی این نکته اینجای که خلافش فرق میکن
128fs318181.gif

بازم میگم تازه عکسا مربوط به gt5p هستن که گزاشته میشن

ببخشيدا اما احساس نميكني گرافيك دومي بهتره؟
چرا كه در عكس اول دور آينه ها رو نگاه كن تار بودنش مسخره ست
البته من تا حالا فورزا بازي نكردم اما با عكس هاي موجود گرافيك فورزا بيشتره! از نظر من بازي كه توش تيونينگ و ...نباشه جذابيت نداره (تو GT5 هست؟ واقعآ نميدونم هست يا نه)
در كل اين بحث ها بيفايده هستش بايد هر دو بيان ببينيم چيكارن؟
عزیز معمولا شما وقتی رو یه چیزی نگاه میکنی و تمرکز میکنی اشیا پشت اون رو واضح نمیتونی ببینی و تار دیده میشه. دقیقا چیزی که تو gt رعایت شده !! اگه چشمت فن بوی بازی در نیاره میتونی این واقعیت رو امتحان کنی!!!

دوستان گفتم كمي آروم:biggrin1:
من خودم به محضي كه داخل تاپيك اومدم به فورزا راي دادم چون فقط xbox دارم:smile:
شما عزيزان به قول يكي از دوستان چشمانتان حالت فن بويسيسم(فن بيني داره:biggrin1:)كه اسكرين شات ها و فوتيج هاي فورزا رو برتر ميبينيد.اين دقيقا همان حالتي است كه شما عزيزان و برادرهاي عزيز xbox دار(بازي بسيار معمولي gow2 رو با kz2) مقايسه ميكردند كه بسيار مضحك بود(بنده kz2 رو توي كلوپ بازي كردم:biggrin1:) چون اصولا ما xbox دارها تعدادمون بيشتر از ps3 دارهاست اما اين دليل نميشه كه برزيم توي تاپيك و همش از برتري گرافيكي فورزا صحبت كنيم;)
بنده به هيچ عنوان فن gt5 نيستم(از قول دوست عزيز mosen) اگه با دقت پست حقير رو ميخونديد گفتم من فورزا 2رو با تمام وجود بازي كردم اما حقيقا gt4 رو برتر ديدم(يادتون باشه gt4 يك بازي نسل قبل و من تقريبا 90%اون بازي رو تونستم تكميل كنم چون فوقولعاده سخت بود)

LOL

دوست عزیز من منظورم همون تطابق نداشتن سرعت حرکت ماشین با حالتی که ماشین داره حرکت میکنه.
شما 2تا تریلر اخری از گیم پلی این بازی رو ببین متوجه میشی.وقتی 200 تا سرعت داری انگار داری 70 کیلومتر میری.در حالیکه تو شیفت 100تا هم که بری بدنه ماشین میخواد کنده شه:biggrin1: و قشنگ ترس و دلهره و سرعت و به ادم منتقل میکنه.
این چیزی که شما میگی تو ماشین پیکان صدق میکنه نه ماشین های 1st class!!
شما اگه دسترستون هست فصل 3 (آیرو دینامیک) کتاب فیزیک سوم دبیرستان رو بخونید تا دیگه از این اشکالات بی پایه نگیرید.

دوستان مزاحم بحث تون نمیشم ! فقط یادتون باشه بین تصاویری که توی نت پخش میشه با گیم پلی بازی (که خوشبختانه از هر دو عنوان هم گیم پلی موجوده) تفاوت زیادی وجود داره. به قول یه نفر توی N4G :
i remember when people were excited about the F2/PGR4 bullshots/offscreen stuff too.. lol

این موضوع برای هر دو بازی صدق میکنه. تصویری که با 100 تا روتوش و صاف کردن لبه ها و بالا بردن رزولوشن و ... توی نت قرار میگیره انقدر ارزش نداره که چند صفحه روش بحث کنین.

در کمال قشنگی من رای دادم به GT دیدم 53 رای شدیم ما هم !!البته من یک گیومه وا کنم و بگم هر کی طرفدار MS هست به فورزا رای می ده هر کی هم طرفدار سونیه به GT:biggrin1:

شما عزيزان به قول يكي از دوستان چشمانتان حالت فن بويسيسم(فن بيني داره:biggrin1:)كه اسكرين شات ها و فوتيج هاي فورزا رو برتر ميبينيد.

:eek::confused:

یه بابایی داشت تو بازار میرفت به شوخی به یه رهگذر گفت اونور بازار دارن آش میدن ، طرف هم با عجله رفت که یه چیزی گیرش بیاد ! ده دیقه بعد دید همه کسبه دارن با عجله مغازه رو می بندن و میرن ، مشتری ها هم پشت سرشون ! از یکیشون پرسید چه خبره ؟ گفت دارن اونور بازار آش میدن ! طرف هم که جمعیت رو دید با خودش گفت « لابد اونطرف بازار آش میدن دیگه ! » همین شد که دنبال جمعیت راه افتاد و رفت !

حالا این شده حکایت ما !! انقدر بین خودتون و دوستانتون تکرار کردید که ما ها ( یحتمل منظورتون کسایی هست که گفتن عکس دومی طبیعی تره ) چشمامون حالت فن بويسيسم پیدا کرده که دیگه باورتون شده و خیلی راحت از این استدلال استفاده میکنید !

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or