Mamad Ripper
کاربر سایت
دوستان ناراحت نشينا اما كسايي كه XBOX دارن همش از فورزا تعريف ميكنن اونايي كه PS3 دارن از GT من خودم XBOX دارم اما اينو بگم كه مقايسه هر بازي اتومبيل راني با GT منجر به له شدن و محو شدن اون ميشه
اخه اين چه مقايسه ايه:confused: كسايي كه واقعا حرفه ماشين بازي ميكردن و سرشون درد ميكرده واسه ليسانس باز كردنكه واقعا ادمو سرويس ميكرد(از همينش خوشم ميومد) اين ابر بازي فقط ميتونه ارضاشون كنه واقعا خوش به حال PS3 دارها بايد به اين بازي افتخار كنن.
تا الان چيزايي كه من ديدم برتري بي چونو چراي GT از لحاظ گرافيكي نسبت به فورزا است من به برتري هاي تكنيكي كاري ندارم (مثلا اونجا چمناش اينجوريه اونجا خاكش واقعي تره)به چيزي كه ميبينم باور دارم
قابل توجه كه بنده FORZA 2 رو تقريبا خوردم و انو اصلا در حد اندازه هاي بازي نسل قبلش يعني GT4 نديدم نه اينكه بازي بدي بود فوقولاده بود از هر لحاظ اما وقتي كه پاي POLYPHONY مياد وسط و شاهكارش فورزا حرفي واسه گفتن نداشت.
اقا لطفا اروم نقد كنين تا خدايي نكرده تاپيك:biggrin1:نشه
هرچی فکر میکنم ارتباطی بین عشق ماشین بودن و انتخاب GT5 یا FM3 نمیبینم!
من به FM3 رای دادم،چند شماره از مجله ماشین(از سال های قدیمی که هنوز بهترین یا بهتر بگیم تنها خودرو تولید ایران پیکان بودمیخوای بهت بدم؟!
دوست عزیز چه ربطی داره؟!من خودمو ماشین باز حرفه ای نمی دونم ولی به شدت به خودرو و کلاً مباحثش علاقه مندم ولی به FM3 رای دادم!!همون حرفت که گفتی هرکی هرچی داره به همون رای میده درسته ولی انگار شما انتظار داری منی که تنها و تنها GT رو PS One بازی کردم به GT5 رای بدم؟!
در ضمن تمام قسمت های Top Gear،مجله های دنیای سرعت،نسل برتر خودرو،عصر نوین،نشریه های داخلی سایپا و ایران خودرو،نوآور و تقریباً اکثر مجله های خارجی مثل Motor Trend و برنامه ی Motor Week ایالات متحده هم هست اگه دوست داشتی میتونم بهت قرض بدم!!
ممنون میشم به یه سوال منو جواب بدید،شما تا بحال چه Footage ی از GT 5 دیدی که فهمیدی گرافیکش از FM3 بهتره؟
من به FM3 رای دادم،چند شماره از مجله ماشین(از سال های قدیمی که هنوز بهترین یا بهتر بگیم تنها خودرو تولید ایران پیکان بودمیخوای بهت بدم؟!
دوست عزیز چه ربطی داره؟!من خودمو ماشین باز حرفه ای نمی دونم ولی به شدت به خودرو و کلاً مباحثش علاقه مندم ولی به FM3 رای دادم!!همون حرفت که گفتی هرکی هرچی داره به همون رای میده درسته ولی انگار شما انتظار داری منی که تنها و تنها GT رو PS One بازی کردم به GT5 رای بدم؟!
در ضمن تمام قسمت های Top Gear،مجله های دنیای سرعت،نسل برتر خودرو،عصر نوین،نشریه های داخلی سایپا و ایران خودرو،نوآور و تقریباً اکثر مجله های خارجی مثل Motor Trend و برنامه ی Motor Week ایالات متحده هم هست اگه دوست داشتی میتونم بهت قرض بدم!!
ممنون میشم به یه سوال منو جواب بدید،شما تا بحال چه Footage ی از GT 5 دیدی که فهمیدی گرافیکش از FM3 بهتره؟