اگه تاپيک دوستانه و بدون مشکل پيش بره خيلي هم خوبه. هر کسي ميتونه نظرش رو بگه. ولی نمیدونم چه عادتی داریم که همش همدیگه رو مسخره کنیم و با افتخار بگیم فلان بازی فلان جوره و ... انگار خودمون بازیها رو ساختیم و باید ازشون دفاع کنیم.
===============
من خودم سري GT رو بيشتر مي پسندم. از نظر گيم پلي يه جذابيت خاصي توي GT وجود داره که من رو معتاد ميکنه و به عنوان کسي که نميتونم بيشتر از يکي دو ساعت پشت کنسول بشينم , زماني که GT 3,4 رو بازي ميکردم يه 3,4 ساعتي جذب بازي ميشدم. چون یه آرامش خاصی بهم میداد که توی هیچ بازی ای تجربه نمیکردم. (اگه هیجان بالا بخوام سری NFS یا Burnout هست) با توجه به چيزهايي که از GT5 , 5Prologue ديدم هم به نظرم دوباره همين طور هست. همچنين بخش ليسانس براي من به اندازه يه بازي مي ارزه.
داشتن ليست مفصل 1000 تايي هم براي کسي مثل من که برعکس اکثر دوستان از ماشيني مثل VW Beetle Classic يا Mini Cooper بيشتر از ماشينهاي لامبورگيني خوشش مياد خيلي عاليه. سليقه من جوري هست که با ماشينهاي متفاوت (هر چند با سرعت پايينتر) که توي سري GT هستن (نه ماشينهاي ديگه که توي اکثر بازيهاي Racing/Driving بارها و بارها ديديم) بيشتر حال ميکنم. بگذريم از ده ها ماشين Concept جالب و متفاوتي که هميشه توي GT وجود داشته. همين طور بگذريم از تنوع فوق العاده GT5 با وجود NASCAR , WRC , ...
در مورد گرافيک هم با توجه به چيزهايي که از گيم پلي (نه عکس) دو بازي ديدم , GT5 رو بالاتر ميدونم (چه توي طراحي ماشينها , چه کاکپيت و نورپردازي و ...) فقط در مورد محيطها هنوز نميتونم با اطمينان چيزي بگم چون از محيطهاي GT5 چيز زيادي نديدم. (اگه مثل GT5 Prologue باشه که 100% Forza جلوتره)
قبلآ گفتم بازم ميگم سري GT يه جذابيت خاصي براي من و خيلي هاي ديگه داره که کمتر بازي اي (توي هر سبکي) داره. حالا ميخواد ميانگين امتيازاتش 2 بشه يا 10 فرقي براي من نداره. (و همه اينا رو گفتم در حالي که PS3 ـم کجا بود !)