PlayStation FORSPOKEN

سازنده
Luminous Productions
تاریخ انتشار
January 2023
ناشر
Square Enix
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5

161670

IN A WORLD NOT HER OWN
WHERE RESOLVE WILL BE TESTED
TRUTHS WILL BE QUESTIONED
AND DEVOTIONS WILL BE DOUBTED
SHE WILL RISE

استدیو: LUMINOUS PRODUCTIONS
ناشر: SQUARE ENIX
پلتفرم ها: PS5 و PC
تاریخ انتشار:

Luminous_Productions_logo.png

استدیو سال 2018 توسط اسکور انیکس تاسیس شد و بیشتر اعضای استدیو کسایی ان که قبلا رو final fantasy xv کار کرده بودن (در واقع استدیو همون Business Division 2 قبلیه)

مدیر فعلی: Takeshi Aramaki
147030

152235

Project_Athia_Teaser_Screenshot_1-1480x833.jpg

Project_Athia_Teaser_Screenshot_2-1480x620.jpg Project_Athia_Teaser_Screenshot_3-1480x619.jpg

Project_Athia_Teaser_Screenshot_4-1480x833.jpg Project_Athia_Teaser_Screenshot_5-1480x833.jpg

Project_Athia_Teaser_Screenshot_6-1480x833.jpg

152236

maxresdefault (1).jpg

PROJECT ATHIA Teaser Trailer

آخرین ویرایش:
من دمو رو در حد چند دقیقه بازی کردم. فعلا راجب گیم پلی نظر نمیدم ولی به نظر پیچیدست و طول میکشه باهاش کنار بیاین. گرافیک که تکسچر ها اصا جالب نیستن.
ولی 3 تا مود گرافیکی داره
- کوالیتی
- ری تریسینگ
- پرفورمنس
یک گزینه 120 هرتز هم داره که اون رو اگر روی دوتای اول فعال کنین فکر کنم بازی میره روی 40 فریم و اگر رو اخری فعال کنین میره بالای 60.

دمو رو بازی کردم. حتی اگه روی پلاس هم بیاد بازیش نمی کنم، همونطور که حدس می زدم بازی حتی با همین دمو بشدت بورینگه، اگه بخوام خلاصش کنم انمی ها نقش زامبی یا هویج رو بازی می کنن شما هم نقش آلبرت وسکرو داری! یعنی تا انمی دستشو بلند کنه شما با گفتن یک میگ میگ (دایره) چند بار دورش چرخیدی! اسپل ها به قدری بازی رو ساده و مسخره می کنن که بی خیال مبارزات شدم چون هیچ توازنی بینشون برقرار نیست و همین مورد باعث شد استفاده از اسپل و ابیلیتی ها هیچ جذابیتی برام نداشته باشه. AI جالب نیست و یک مشت سیاهی لشگر فقط برای پر کردن عریضه سرتاسر نقشه کویری! پهن شدن، بعد از دقایقی که دیدم وضعیت گیم پلی اینه دستم روی دایره بود بی توجه به انمی های بیچاره! رفتم سراغ چلنج، انتظار داشتم اکسترا چلنج کمی از حالت یکنواختی و بیخودی در بیاد ولی زهی خیال باطل، با دایره فقط، حتی یک دمیج بهم وارد نشد! و حرکات کاملا قابل پیش بینی. یک تیکه از هر چیزی رو چپوندن داخل بازی ولی مغزی انگار پشتش نیست مثالش هم می شه FFXV. دستبند سخنگو هم انگار مهران رجبی داره مزه پرونی می کنه و بیشتر موجبات اسهال رو فراهم کرد! گرافیک بازی هم اونطور که انتظار داشتم جذابیت نداشت برام. تنها نکته مثبت دمو فکر کنم آه فری موقع مبارزاته!
فقط حیف اون 30 گیگ نازنین که به فنا رفت

آخرین ویرایش:
دمو رو بازی کردم. حتی اگه روی پلاس هم بیاد بازیش نمی کنم، همونطور که حدس می زدم بازی حتی با همین دمو بشدت بورینگه، اگه بخوام خلاصش کنم انمی ها نقش زامبی یا هویج رو بازی می کنن شما هم نقش آلبرت وسکرو داری! یعنی تا انمی دستشو بلند کنه شما با گفتن یک میگ میگ (دایره) چند بار دورش چرخیدی! اسپل ها به قدری بازی رو ساده و مسخره می کنن که بی خیال مبارزات شدم چون هیچ توازنی بینشون برقرار نیست و همین مورد باعث شد استفاده از اسپل و ابیلیتی ها هیچ جذابیتی برام نداشته باشه. AI جالب نیست و یک مشت سیاهی لشگر فقط برای پر کردن عریضه سرتاسر نقشه کویری! پهن شدن، بعد از دقایقی که دیدم وضعیت گیم پلی اینه دستم روی دایره بود بی توجه به انمی های بیچاره! رفتم سراغ چلنج، انتظار داشتم اکسترا چلنج کمی از حالت یکنواختی و بیخودی در بیاد ولی زهی خیال باطل، با دایره فقط، حتی یک دمیج بهم وارد نشد! و حرکات کاملا قابل پیش بینی. یک تیکه از هر چیزی رو چپوندن داخل بازی ولی مغزی انگار پشتش نیست مثالش هم می شه FFXV. دستبند سخنگو هم انگار مهران رجبی داره مزه پرونی می کنه و بیشتر موجبات اسهال رو فراهم کرد! گرافیک بازی هم اونطور که انتظار داشتم جذابیت نداشت برام. تنها نکته مثبت دمو فکر کنم آه فری موقع مبارزاته!
فقط حیف اون 30 گیگ نازنین که به فنا رفت
توصیفی که می‌کنی انگار که یه بازی musou game اما با گیم پلی بد باشه تا یه بازی اکشن آر پی جی.

منم دمو رو کامل رفتم
خلاصه بگم اینه که بازی گیم پلی خوبی داره که بعد یه مدت تمرین میتونید یه تنوع عالی از اسپل های مختلف رو پیاده کنید که واقعا لذت بخشه
محیط بازی هم گرافیک خیلی خوبی داره ولی به همون شدت دیزاین و طراحی محیط داغونه
دشمن های بازی نقش هویج حتی کمتر رو تو مبارزه دارن بدون ذره ای چالش
محیط بازی به شدت حوصله سربره و صرفا اومدن دور تا دورش یه مشت Ai با ضریب هوشی به ارزش پول کشورمون شاید هم بدتر پخش کردن که بگن محیط تنوع دشمن داره و خالی نیست
خلاصه ارزش ۷۰ دلار برا من نداره ایشالله برا پلاس میاد میزنیم بر بدن

• Like
Reactions: blak
دوستان جایی هست اکانت ظرفیت ۱ بازیای جدید رو داشته باشه؟کلی کانال تو تلگرام هست ولی همش بازی تکراری میزارن!!
ظرفیت یک کلا خیلی باید سریع بخرید و کم یاب هست اکثرا همون ظرفیت دوم میفروشن یا سوم خیلیاشونم ظرفیت یک رو نگه میدارن برای خودشون

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Pitbull

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or