PlayStation FORSPOKEN

سازنده
Luminous Productions
تاریخ انتشار
January 2023
ناشر
Square Enix
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5

161670

IN A WORLD NOT HER OWN
WHERE RESOLVE WILL BE TESTED
TRUTHS WILL BE QUESTIONED
AND DEVOTIONS WILL BE DOUBTED
SHE WILL RISE

استدیو: LUMINOUS PRODUCTIONS
ناشر: SQUARE ENIX
پلتفرم ها: PS5 و PC
تاریخ انتشار:

Luminous_Productions_logo.png

استدیو سال 2018 توسط اسکور انیکس تاسیس شد و بیشتر اعضای استدیو کسایی ان که قبلا رو final fantasy xv کار کرده بودن (در واقع استدیو همون Business Division 2 قبلیه)

مدیر فعلی: Takeshi Aramaki
147030

152235

Project_Athia_Teaser_Screenshot_1-1480x833.jpg

Project_Athia_Teaser_Screenshot_2-1480x620.jpg Project_Athia_Teaser_Screenshot_3-1480x619.jpg

Project_Athia_Teaser_Screenshot_4-1480x833.jpg Project_Athia_Teaser_Screenshot_5-1480x833.jpg

Project_Athia_Teaser_Screenshot_6-1480x833.jpg

152236

maxresdefault (1).jpg

PROJECT ATHIA Teaser Trailer

آخرین ویرایش:
View attachment 282274
اره بازم بگید SOPFFO بد از این که خیلی بهتر بوده
Forspoken را چون بازی نکردم نمیدونم حتی دموشم بازی نکردم ولی دوستانی که بازی کرده بودن حسابی از خجالت بازی در اومده بودن که خب مثل اینکه حق با اونا بود ولی اینو من خودم بازی کردم و پلات کردم خدایی گیم پلی جذابی داشت من باهاش حال کردم ولی تو بقیه مسائل تو دیوار بود

Forspoken را چون بازی نکردم نمیدونم حتی دموشم بازی نکردم ولی دوستانی که بازی کرده بودن حسابی از خجالت بازی در اومده بودن که خب مثل اینکه حق با اونا بود ولی اینو من خودم بازی کردم و پلات کردم خدایی گیم پلی جذابی داشت من باهاش حال کردم ولی تو بقیه مسائل تو دیوار بود
نمیدونم اسکوئر انیکس داره چیکار میکنه اگه با همین فرمون بره جلو دیگه کامل شکست می خوره

🔳 عنوان Forspoken هنگام توسعه ، چندین بار تغییر کرده است

▫️به گزارش Alex Donaldson (بنیانگذار RPG Site) این عنوانی است که در طول توسعه و پس از اینکه تاباتا استدیو اسکوئر انیکس را ترک کرد ، چندین بار تغییر شکل داده

▪️منابع او گفته‌اند که طرح اصلی این عنوان در محصولی که هم اکنون در اختیار داریم غیرقابل تشخیص است.

▪️وی ادامه داد که این اتفاق برای بسیاری از بازی‌ها در حین توسعه رخ می‌دهد؛ اما Forspoken اساساً یک مورد شدید به نظر می‌رسد، بصورتی که واقعاً از نظر شکل دهی و تغییر خود با مشکلات جدی‌ای مواجه شد.

▫️این عنوان‌ اکنون با 61 نقد میانگین نمرات 69 را به دست آورده است

🔲 MoonMedia

حدود ۸ ساعت بازی کردم نکته مثبت بازی شخصیت freyبود داستان که کلیشه ای محیط بازی خالی فقط ۴ تا دشمن زامبی مانند ریختن تو مپ حتی به اصطلاح باس بازی چالش ندارن گیمپلی متوسط به مرور قابلیت باز میشه ماموریت فرعی که تو دیوار یکیشون غذا دادن به گوسفند بود در کل با این وضع دلار ۳۰ براش مناسب

منم ۴ ساعتی بازی کردم و همینجور که حدس میزدم از بازی خوشم اومد .کلا من از بازی هایی که شخصیت اصلیش با جادو به دشمنان حمله کنه خوشم میاد مثل اینفیمس یا گوست وایر توکیو .
اینکه من از بازی خوشم اومده کاملا سلیقه ای هست وگرنه احتمال میدم بالای ۹۰ درصد حال نکنن باهاش.اولش که بازی تو نیویورک شروع میشه ناخداگاه آدم میره سمت مقایسه بازی با اسپایدر من و چقدر اختلاف وحشتناکه ‌.اون حس شهر زنده و شلوغ و با نورپردازی اسپایدر من کجا این شهر خلوت و تاریک و با حداقل npc و گرافیک افتضاح کجا.شخصیت ها همه کج و کوله با لیپ سینک داغون و زشت .بعد هم که وارد اتیا میشیم اونجا هم بیابون برهوت و گرافیکم دو نسل قبل .واقعا برام تعجب برانگیزه اینا چرا اینجوری ساختن یه بازی مثلا نسل بعدیا. رزولوشن هم فکر کنم ۷۲۰p باشه انقدر تاره بازی .
چیزی که بازی را برام قابل تحمل کرده همون گیم پلیش هست و بازی کاملا لیاقت امتیازایی که گرفته را داره

داستان بازی تو ده ساعت تموم شد رو حالت مدیوم :| خط اصلی داستان خیلی ساده هست و بنظرم چیز بدی هم نیست ولی روایت اصن به طور غیر قابل باوری فاجعه باره. شخصیت پردازی ها هم یکی از یکی لجن تر و کلیشه تر. سریال های تبلیغاتی صداسیما روایت و شخصیت پردازی قوی تری دارن بنظرم :D
طراحی محیط و مپ بازی متوسطه و هیچ چیز خاص خودشو نداره ماموریت های جانبی هم یکی از یکی مزخرف تر و عملا کار با ارزشی وجود نداره که تو محیط انجام بدیم.
تنها بخشی که باعث شد بازیو تموم کنم گیم پلی بود. که اونجا هم لذت‌بخش ترین قسمت بازی مجیک پارکور هست که واقعا چیز خاصیه و تو بازیای دیگه تجربه ای شبیهش رو نمیگیرید. مبارزات هم بدک نیست. مجیک ها بنظرم جا داشتن متفاوت تر باشن و اینکه اول بازی که با سیستم مجیک ها آشنا میشید منتظرید به مرور عمق بیشتری بگیره مبارزات ولی متاسفانه از پتانسیلش استفاده نکردن اما نهایتاً مبارزه با استفاده از مجیک ها حس خوبی داره تو بازی.
در کل تمام بخش های بازی توأمان و همزمان (:D) لجن و مقوا هستن و فقط مبارزات و پارکور هست که جذابیت دارن.
اینم یادم رفت که بگم جای جای بازی منو یاد هورازین میندازه البته نسخه فیکش. اگر هورایزن و الوی عکس روی جلد بستنی عروسکی باشن فوراسپوکن و فری خود فرم درب و داغون بستنی هستن که بعد یه گاز انداختنشون تو سطل اشغال و قاطی زباله ها دارن آب میشن :D
من تازه میخواستم ف ف ۱۵ بازی کنم :|

• Like
Reactions: m.a.t
داستان بازی تو ده ساعت تموم شد رو حالت مدیوم :| خط اصلی داستان خیلی ساده هست و بنظرم چیز بدی هم نیست ولی روایت اصن به طور غیر قابل باوری فاجعه باره. شخصیت پردازی ها هم یکی از یکی لجن تر و کلیشه تر. سریال های تبلیغاتی صداسیما روایت و شخصیت پردازی قوی تری دارن بنظرم :D
طراحی محیط و مپ بازی متوسطه و هیچ چیز خاص خودشو نداره ماموریت های جانبی هم یکی از یکی مزخرف تر و عملا کار با ارزشی وجود نداره که تو محیط انجام بدیم.
تنها بخشی که باعث شد بازیو تموم کنم گیم پلی بود. که اونجا هم لذت‌بخش ترین قسمت بازی مجیک پارکور هست که واقعا چیز خاصیه و تو بازیای دیگه تجربه ای شبیهش رو نمیگیرید. مبارزات هم بدک نیست. مجیک ها بنظرم جا داشتن متفاوت تر باشن و اینکه اول بازی که با سیستم مجیک ها آشنا میشید منتظرید به مرور عمق بیشتری بگیره مبارزات ولی متاسفانه از پتانسیلش استفاده نکردن اما نهایتاً مبارزه با استفاده از مجیک ها حس خوبی داره تو بازی.
در کل تمام بخش های بازی توأمان و همزمان (:D) لجن و مقوا هستن و فقط مبارزات و پارکور هست که جذابیت دارن.
اینم یادم رفت که بگم جای جای بازی منو یاد هورازین میندازه البته نسخه فیکش. اگر هورایزن و الوی عکس روی جلد بستنی عروسکی باشن فوراسپوکن و فری خود فرم درب و داغون بستنی هستن که بعد یه گاز انداختنشون تو سطل اشغال و قاطی زباله ها دارن آب میشن :D
من تازه میخواستم ف ف ۱۵ بازی کنم :|
FF 15 هم همینه کمابیش.

• Like
Reactions: dizzy and SMM9
سلام دوستان وقت بخیر
کسی این گیمو بازی کرده ؟
من از Valkyrie elysium خوشم اومد اونم بخاطر گیم پلی بازی، اینم اگر گیم پلیش خوبه مشکلی با گرافیک و داستان ندارم، مگر اینکه دیگ خیلی تو در و دیوار باشه ...

• Like
Reactions: AMIN-PASHA
سلام دوستان وقت بخیر
کسی این گیمو بازی کرده ؟
من از Valkyrie elysium خوشم اومد اونم بخاطر گیم پلی بازی، اینم اگر گیم پلیش خوبه مشکلی با گرافیک و داستان ندارم، مگر اینکه دیگ خیلی تو در و دیوار باشه ...
تو هیچ زمینه ای بازی چیزی برای ارائه نداره
اصلا پیشنهاد نمیکنم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or