PlayStation FORSPOKEN

سازنده
Luminous Productions
تاریخ انتشار
January 2023
ناشر
Square Enix
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5

161670

IN A WORLD NOT HER OWN
WHERE RESOLVE WILL BE TESTED
TRUTHS WILL BE QUESTIONED
AND DEVOTIONS WILL BE DOUBTED
SHE WILL RISE

استدیو: LUMINOUS PRODUCTIONS
ناشر: SQUARE ENIX
پلتفرم ها: PS5 و PC
تاریخ انتشار:

Luminous_Productions_logo.png

استدیو سال 2018 توسط اسکور انیکس تاسیس شد و بیشتر اعضای استدیو کسایی ان که قبلا رو final fantasy xv کار کرده بودن (در واقع استدیو همون Business Division 2 قبلیه)

مدیر فعلی: Takeshi Aramaki
147030

152235

Project_Athia_Teaser_Screenshot_1-1480x833.jpg

Project_Athia_Teaser_Screenshot_2-1480x620.jpg Project_Athia_Teaser_Screenshot_3-1480x619.jpg

Project_Athia_Teaser_Screenshot_4-1480x833.jpg Project_Athia_Teaser_Screenshot_5-1480x833.jpg

Project_Athia_Teaser_Screenshot_6-1480x833.jpg

152236

maxresdefault (1).jpg

PROJECT ATHIA Teaser Trailer

آخرین ویرایش:
نمی دونم چطور بعضیا از این زباله دفاع می کنن، 10 دقیقه فقط توی مپ پوچ دلقک بازی در میاره کارکتر، کامبت بازی به قدری ساده و مسخرست که با همین گیم پلی مشخص می شه چقدر کسالت آور و بچه گانه صرفا دکمه زنیه، معلوم نیست با خودشون چند چندن، یعنی سمی تر از این ترکیب نداریم که فیلم هندی رو بریزی تو ف ف بعد چند دست برینی بهش

دو سه تایی از این پیش نمایش های جدید رو دیدم اکثرا از مبارزات بازی و جهان بازش تعریف کردن. مبارزات بازی از همون اوایل هم بنظر خوب میومد اما نگران نقشه بزرگش بودم که ظاهراً خوب از آب در اومده. سیستم مبارزاتش هم بنظر پر جزئیات میاد و خوب اجرا شده. تنها چیزی که ازش اطلاعات جدیدی نیومده داستان هست که بعید میدونم خراب کنن داستان رو.

در کل بعد اون ویدیوی ۷-۸ دقیقه ای که فکر کنم پارسال اومده بود خیلی خورده بود تو ذوقم ولی به مرور نمایش ها بهتر شد. این سری هم که ملت خودشون بازی کردن اکثرا تعریف میکردن دیگه کم کم دارم هایپ میشم :D

• Like
Reactions: NaViiDii
منم هر چی ویدئوهای جدیدتر نشون دادن از شدت تنفرم کاسته شد و حتی کنجکاو شدم برای بازی چون به نظر میتونه فان باشه اگر مپ الکی بزرگ و خالی نداشته باشه و کامبتش هم خسته کننده و یکنواخت نشه. با اینکه ظاهرا میشه خیلی سریع داخل مپ حرکت کرد ولی خب واقعا امیدوارم مپش وسعت مناسبی داشته باشه. ازون طرف دیالوگایی که تا حالا دیدیم اکثرا لوس و بی‌مزه بودن و برا همین انتظار داستان و شخصیت پردازی ندارم واقعا. به طور کلی حس نمیکنم که دقیقا با زباله طرف باشیم ولی باید منتظر موند و دید چه میکنه :D

• Like
Reactions: SMM9
برعکس همتون حتما تهیه و بازیش میکنم
فقط یه ایرادی که داره این کراکتر دختر بودن داره اعصابم رو‌بهم میریزه! چندتا بازی! چقدر دختر!
دلم یه نیتین‌ دریک میخواد 😂
کسایی که بازی نیومده دارن روش خاک‌ میریزن یادم‌ میمونه! 😉😘

برعکس همتون حتما تهیه و بازیش میکنم
فقط یه ایرادی که داره این کراکتر دختر بودن داره اعصابم رو‌بهم میریزه! چندتا بازی! چقدر دختر!
دلم یه نیتین‌ دریک میخواد 😂
کسایی که بازی نیومده دارن روش خاک‌ میریزن یادم‌ میمونه! 😉😘
من که همزمان با گاد او وار اینو هم پیش خرید کردم و جزو اولین ایمان آورندگان محسوب میشم:D ولی اتفاقا چند سالیه که با شخصیت های مونث دارم ارتباط میگیرم که البته نقش الوی و الی خیلی پر رنگه تو این قضیه:D منتهی این یکی یجوری خیلی کلیشه هست شخصیتش. این دستبندشم میگن بیش از حد حرف میزنه و میره رو اعصاب. امیدوارم یکم کم رنگ کنن نقش دستبند رو چون معمولا این مدل شخصیت ها دیالوگ های طنز دارند و اکثرا هم خیلی بی مزه تشریف دارند:D

من که همزمان با گاد او وار اینو هم پیش خرید کردم و جزو اولین ایمان آورندگان محسوب میشم:D ولی اتفاقا چند سالیه که با شخصیت های مونث دارم ارتباط میگیرم که البته نقش الوی و الی خیلی پر رنگه تو این قضیه:D منتهی این یکی یجوری خیلی کلیشه هست شخصیتش. این دستبندشم میگن بیش از حد حرف میزنه و میره رو اعصاب. امیدوارم یکم کم رنگ کنن نقش دستبند رو چون معمولا این مدل شخصیت ها دیالوگ های طنز دارند و اکثرا هم خیلی بی مزه تشریف دارند:D
با یه بازی بازیایی اخت گرفتیم که انتظارش نداشتیم، نمیدونم چرا ولی حس خوبی نسبت به این بازی دارم 😂😍 بد یا خوب به تجربه اش می ارزه 😉

خب من ۲ ساعت و نیم دمو رو بازی کردم و هر چی توی مپ بود انجام دادم و جمع کردم. بازی همونطور که انتظار داشتم خیلی سرگرم کننده و فانه. خیلی راحت میشه توش وقت گذروند. تنوع اکتیویتی‌ها توی این دمو خیلی خووبه. کشتن انمی و باس و مینی باس و یه سری چلنج که باید تو زمان خاصی یا با شرایط خاصی انجام بدید و جایزه بگیرید. تنوع انمی‌ها خووبه. چندتا باس هم داره تو رنگ و طرحای مختلف. میتونید شنل و گردنبندش رو عوض کنید که هر آیتمی تاثیر خودشو داره. همچنین کاشت ناخن هم داره که اونام هر کدوم تاثیرات خودشونو دارن مثل بالا بردن اتک یا دیفنس یا قوی‌تر کردن مجیک و ... . تنوع این آیتمای کازمتیکش هم خوبه و مقدار قابل توجهی رو در اختیارتون قرار داده توی دمو. کامبت بازی خیلی جذاب و خوبه مخصوصا وقتی که دستتون میاد چی به چیه و ابیلیتی‌های مختلف رو با هم ترکیب میکنید. البته که توی این دمو تمام المنت‌ها در دسترس نیستن اما بازم مجیک به مقدار کافی بهتون میده که ازشون استفاده کنید. مجیک سورد رو از همه بیشتر دوس داشتم چون کلا کلوز کامبت رو ترجیح میدم. منطقه‌ی که توی دمو هستش تقریبا بزرگه ولی حرکت تو مپ خیلی راحت و سریعه. پارکور رو خیلی خوب دراوردن. مپ بازی طراحی خیلی خوبی داره و وقتی بازش میکنید با جزئیات کامل تمام نقاط رو میشه دید و به راحتی مسیر مورد نظرتون رو پیدا میکنید. مثلا اگه یه آیتمی بالای صخره باشه خیلی راحت میتونید ببینید که از کجا میشه رفت و گرفتش. پارکور از استامینا استفاده میکنه اما خیلی سریع پر میشه و اصلا مشکلی نیست. برای من چرخیدن تو مپ، جذابترین بخش بازی بود. چیزی به اسم لودینگ توی بازی وجود نداره. وارد منو که میشید بلافاصله بعد از زدن "کانتینیو" وارد بازی میشید. فست تراول هم تو چشم بهم زدنی انجام میشه. کرکترمون که Frey باشه خیلی حرف میزنه و یه یاروی دیگه‌ای هم هست که اونم زیاد حرف میزنه و صداش از دوال سنس شنیده میشه. استفاده از دوال سنس هم خیلی خوبه و به نظرم یکی از بهتریناس. گرافیک بازی هم خوب و قابل قبوله. همه چیز قشنگ طراحی شده ولی مثل اکثر بازیای جاپونی از نظر تکنیکی جزئیات زیادی نداره که به شخصه برای من اهمیت نداره. در کل دمو رو خیلی دوس داشتم و امیدوارم بازی نهایی هم همینطور خوب و موفق باشه.

من تریلر رو تو مراسم دیدم خیلی خوشم اومد و یاد دموی تکنیکی آنریل 5 برای PS5 افتادم. اینکه گرافیکش بالاس و توی نمایش افکت های مبارزه خیلی خوب روش کار کردن، کمک بزرگی بهش میکنه و گیم پلی هم سرگرم کننده میزنه. البته بانو به جذابیت های ظاهری project eve نمیرسن :)) ولی خب...

امیدوارم حجم @.Amirone تبدیل به تعریف و تمجید بشه نه گله و ناراحتی :)

• Like
Reactions: .Amirone

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or