دمو رو بازی کردم. حتی اگه روی پلاس هم بیاد بازیش نمی کنم، همونطور که حدس می زدم بازی حتی با همین دمو بشدت بورینگه، اگه بخوام خلاصش کنم انمی ها نقش زامبی یا هویج رو بازی می کنن شما هم نقش آلبرت وسکرو داری! یعنی تا انمی دستشو بلند کنه شما با گفتن یک میگ میگ (دایره) چند بار دورش چرخیدی! اسپل ها به قدری بازی رو ساده و مسخره می کنن که بی خیال مبارزات شدم چون هیچ توازنی بینشون برقرار نیست و همین مورد باعث شد استفاده از اسپل و ابیلیتی ها هیچ جذابیتی برام نداشته باشه. AI جالب نیست و یک مشت سیاهی لشگر فقط برای پر کردن عریضه سرتاسر نقشه کویری! پهن شدن، بعد از دقایقی که دیدم وضعیت گیم پلی اینه دستم روی دایره بود بی توجه به انمی های بیچاره! رفتم سراغ چلنج، انتظار داشتم اکسترا چلنج کمی از حالت یکنواختی و بیخودی در بیاد ولی زهی خیال باطل، با دایره فقط، حتی یک دمیج بهم وارد نشد! و حرکات کاملا قابل پیش بینی. یک تیکه از هر چیزی رو چپوندن داخل بازی ولی مغزی انگار پشتش نیست مثالش هم می شه FFXV. دستبند سخنگو هم انگار مهران رجبی داره مزه پرونی می کنه و بیشتر موجبات اسهال رو فراهم کرد! گرافیک بازی هم اونطور که انتظار داشتم جذابیت نداشت برام. تنها نکته مثبت دمو فکر کنم آه فری موقع مبارزاته!
فقط حیف اون 30 گیگ نازنین که به فنا رفت