Multi Platform FINAL FANTASY XIV Online

• Thread starter Thread starter Inoeex
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
FFXIVCE.jpg

خب همونطور که میدونید این بازی که شماره چهارم سری محبوب و مشهور Final Fantasy محسوب میشه قراره 30 سپتامبر برای PC عرضه بشه ، سبک بازی MMO RPG هست و همانند FFIX که چند سال پیش بصورت آنلاین عرضه شد این بازی هم فقط دارای بخش آنلاین هست.
با توجه به تصاویر منتشر شده از بازی باید انتظار یک بازی خوب و قوی توی این سبک رو داشته باشید البته ممکنه این بازی هم مثل بقیه MMO RPG ها زیر سایه WOW نتونه موفقیت خیلی بزرگی رو کسب بکنه اما پتانسیل بالایی برای این کار داره ، ناشر بازی هم طبق معمول Square Enix هست.
بتای بازی بصورت محدود و بوسیله ثبت نام در نظر سنجی مربوطه از فردا کار خودش رو شروع میکنه شما از همین الان میتونید از طریق این لینک ثبت نام کنید و منتظر دریافت ایمیل تایید و شروع نسخه بتا باشید.

سلام، job ها دقیقا چیکار می کنن؟
می دونم چطوری میشه job گرفت و یا condition هاش چی هستن، ولی نمی دونم که باعث چه جیزی میشن.
ببخشین دیگه، من کلی سوال می پرسم. چون من معمولا هر بازی ای رو شروع می کنم قبلش خودم رو براش آماده می کنم تا وقتی وارد بازی شدم، بعد از پشت سر گذاشتن 7 روز نوب بودن، بتونم خودم خیلی سریع level grinding کنم:sweatsmile::sweatsmile:

Job ها در واقع کلاس های پیشرفته شدن و از لول 30 به بعد برا اینکه اسکیل های بهتری بگیرید باید کلاستون رو به Job آپگرید کنید

شرمنده حوصله توضیح دادنم نمیاد خیلی خستم امتحانا بیچارم کردن T^T

بازی رو گرفتی بیا تو بازی اگه با PC بازی میکردی تو TeamSpeak یا Discord یا اگه با PS بازی میکردی تو همون PSN همه چیز رو به صورت صوتی توضیح میدم بهت خیالت راحت :D

یه سوال: میشه توی FFXIV با PS4 از کیبورد استفاده کرد؟ نرم افزار خاصی می خواد؟
job ها می دونم که یه main class و sub class می خوان. پس skill های جدید میدن. مرسی. quest های job ها سخت هستن؟

یه سوال: میشه توی FFXIV با PS4 از کیبورد استفاده کرد؟ نرم افزار خاصی می خواد؟
job ها می دونم که یه main class و sub class می خوان. پس skill های جدید میدن. مرسی. quest های job ها سخت هستن؟

آره میشه. نه هیچی نمیخواد کیبورد رو وصل میکنی زرت ازش استفاده میکنی :D

سخت که نه ولی اگه هرکدوم از Skill هات رو خوب نشناسی و ندونی چه Effect هایی دارن به مشکل برمیخوری :D

تو هر کلاس هم یه Quest هست که سرویس میکنه :D

آره میشه. نه هیچی نمیخواد کیبورد رو وصل میکنی زرت ازش استفاده میکنی :D

سخت که نه ولی اگه هرکدوم از Skill هات رو خوب نشناسی و ندونی چه Effect هایی دارن به مشکل برمیخوری :D

تو هر کلاس هم یه Quest هست که سرویس میکنه :D
skill ها رو می شناسم. اگه نشناسم اشتباه می کنم بخوام FFXIV بازی کنم:innocent:
پس خوبه کیبورد به دردم می خوره. ممنون

یه سوال: من یه عادت هم خوب و هم بد دارم که موقعی که یه بازی RPG رو بازی می کنم، فقط quest های داستان بازی (main scenario quests) رو کامل متنش رو می خونم . برای quest های دیگه هم باید متن ها و حرفایی که میگن رو بخونم یا همین طور skip بزنم بره؟

یه سوال: من یه عادت هم خوب و هم بد دارم که موقعی که یه بازی RPG رو بازی می کنم، فقط quest های داستان بازی (main scenario quests) رو کامل متنش رو می خونم . برای quest های دیگه هم باید متن ها و حرفایی که میگن رو بخونم یا همین طور skip بزنم بره؟

بستگی داره.

یه سری Side Quest ها چرتن ولی یه سریاشون داستان جالبی داره و اتفاقی که برا کاراکترا افتاده جالبه

و یه سری Quest ها هم هستن که دیوانه وار قشنگ و جذابن مثل سری Quest های Hildibrand که محبوب ترین سری Quest های بازیه حتی از Main Scenario ها هم بهتره XDDD برا همین بود که انقدر ملت فریاد زدن بیشتر میخوایم که سری دوم و سومش هم تایید کردن :D

من اگه بازی رو شروع کنم و از همون اول با archer برم، چند level از کاراکترم کسب می کنم، اگه archer ام level 60 بشه؟(می خوام مقایسه کنم)

یعنی چی؟

یعنی اگه من از اول بازی مثلا با archer ، بشم level 60، با کاراکترم، level ام 50 باشه یا 40 (level کاراکترم مورد سوال قرار گرفته)

یا من متوجه حرف نیشم یا تو سیستم بازی رو اشتباه متوجه شدی :D

لول کاراکترت همون لول کلاسته دیگه یعنی اگه با Archer لول 60 بشی بعد عوض کنی و اولین بار Arcanist بشی اون Arcanist لولش 1ئه

درواقع هر کلاس لول جدای خودشو داره و لول شخصیت جدا نیست و همون لول کلاسه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or