Multi Platform FINAL FANTASY XIV Online

• Thread starter Thread starter Inoeex
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
FFXIVCE.jpg

خب همونطور که میدونید این بازی که شماره چهارم سری محبوب و مشهور Final Fantasy محسوب میشه قراره 30 سپتامبر برای PC عرضه بشه ، سبک بازی MMO RPG هست و همانند FFIX که چند سال پیش بصورت آنلاین عرضه شد این بازی هم فقط دارای بخش آنلاین هست.
با توجه به تصاویر منتشر شده از بازی باید انتظار یک بازی خوب و قوی توی این سبک رو داشته باشید البته ممکنه این بازی هم مثل بقیه MMO RPG ها زیر سایه WOW نتونه موفقیت خیلی بزرگی رو کسب بکنه اما پتانسیل بالایی برای این کار داره ، ناشر بازی هم طبق معمول Square Enix هست.
بتای بازی بصورت محدود و بوسیله ثبت نام در نظر سنجی مربوطه از فردا کار خودش رو شروع میکنه شما از همین الان میتونید از طریق این لینک ثبت نام کنید و منتظر دریافت ایمیل تایید و شروع نسخه بتا باشید.

قبلا فرشاد به این سوالاتت جواب داده!
اطلاعات جمع میکنی از اون طرف دیلت میکنی اطلاعاتت رو ‎:D
من تا دو ماه مسافرتم نمیتونم بازی کنم
خودم میخوام یه DRK و یه DRG لول اپ کنم ولی نیستم، وگرنه میومدم هم با تو و بزاد اپ میکردیم
بیش از اندازه انیمه رویاییت نکرده؟! هر چند من SAO رو ندیدم
فرشاد هم گفت هر سوالی داشتی صوتی توضیح میده

بین جاب ها پر ابهت ترین Dragoon هست کلا ابهت سرازیر میشه ازشون:D
من می خوام‌بدونم که اگه FfXIV online رو بخرم با اینکه اول FFXIV ARR و بعدش FFXIV heavensward رو بخرم ، فرقی داره؟

حذف نشده :D

https://store.playstation.com/#!/en...tion/cid=UP0082-CUSA00288_00-FFXIVEXPS400001A

اگرم میبینی برا خرید موجود نیست برا اینه که شما اول باید ARR رو بخری بعد آزاد میشه برا خرید

فانتزیت رو از سرت بیرون کن چون غیر ممکنه :D با پشتیبانی معرکه ای که از بازی میشه حقشونه و تو MMO ها به نظر من بهترین کیفیت رو داره

از طرفی هم پر درآمد ترین بازی SEئه که خودشونم از سودش دارن خر کیف میشن امکان نداره :D
بله من هم میگم ارزش اش رو داره

نرم افزار remote control برای PS4 هم اومد. مبارکه:-bd
مثل اینکه اگه مسافرت باشین و PS4 تون روشن باشه، اگه دسته داشته باشین باهاش می تونین بازی کنین
use the remote controller on your PC even when you are away from your PS4

برای پچ 3.3 همه سرور ها قطع هستند فعلا.تا فردا
تازه بعدش باید پچ دانلود کرد که امیدوارم خیلی حجمش زیاد نباشه!!!

آخرین ویرایش:
فعلا level 9 شدم.
ببخشید که اینو میگم، ولی درسته که توی cerberus هستم، ولی دلم نمی خواد با کسی contact داشته باشم. چون نمی خوام کسی بهم کمک کنه . ممنون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or