Multi Platform FINAL FANTASY XIV Online

• Thread starter Thread starter Inoeex
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
FFXIVCE.jpg

خب همونطور که میدونید این بازی که شماره چهارم سری محبوب و مشهور Final Fantasy محسوب میشه قراره 30 سپتامبر برای PC عرضه بشه ، سبک بازی MMO RPG هست و همانند FFIX که چند سال پیش بصورت آنلاین عرضه شد این بازی هم فقط دارای بخش آنلاین هست.
با توجه به تصاویر منتشر شده از بازی باید انتظار یک بازی خوب و قوی توی این سبک رو داشته باشید البته ممکنه این بازی هم مثل بقیه MMO RPG ها زیر سایه WOW نتونه موفقیت خیلی بزرگی رو کسب بکنه اما پتانسیل بالایی برای این کار داره ، ناشر بازی هم طبق معمول Square Enix هست.
بتای بازی بصورت محدود و بوسیله ثبت نام در نظر سنجی مربوطه از فردا کار خودش رو شروع میکنه شما از همین الان میتونید از طریق این لینک ثبت نام کنید و منتظر دریافت ایمیل تایید و شروع نسخه بتا باشید.

اره همون کارته که همه ،جا خالی میدن و می خوره به نفر آخر:grinning:
یعنی level کاراکتر و class level یکسان هستن؟؟؟؟:flushed::flushed:

آخرین ویرایش:
اره همون کارته که همه ،جا خالی میدن و می خوره به نفر آخر:grinning:
یعنی level کاراکتر و class level یکسان هستن؟؟؟؟:flushed::flushed:
اره دیگه جوابتون رو صفحه قبل دادن
ارچر رو ۶۰ کنید. فقط ارچر ۶۰ هستش بقیه مثل لنسر و ... صفر هستن. بخوای لنسر رو هم او کنی باید اسلحه نیزه رو بذاری بعد لنسر رو لول او کنی و ...
........
میترسم قبل بازی اینهمه سوال بپرسین اخرش هم بازی نکنین
یاد کسی میندازین که اسمش با ب شروع میشه

آخرین ویرایش:
نه بابا، من همیشه خودم رو از پیش آماده می کنم. مث SAO; من تا 2 هفته از نوب بودن خارج شدم :)
من برای اینکه FFXIV a realm reborn رو بازی کنم، باید FFXIV online رو هم بخرم؟
FFXIV online چیه؟

قبلا فرشاد به این سوالاتت جواب داده!
اطلاعات جمع میکنی از اون طرف دیلت میکنی اطلاعاتت رو ‎:D
من تا دو ماه مسافرتم نمیتونم بازی کنم
خودم میخوام یه DRK و یه DRG لول اپ کنم ولی نیستم، وگرنه میومدم هم با تو و بزاد اپ میکردیم
بیش از اندازه انیمه رویاییت نکرده؟! هر چند من SAO رو ندیدم
فرشاد هم گفت هر سوالی داشتی صوتی توضیح میده

بین جاب ها پر ابهت ترین Dragoon هست کلا ابهت سرازیر میشه ازشون:D

من این چند روز رفتم مسافرت شمال و همش هم عقد و نامزدی داشتیم کلا نتونستم بیشتر از بار قبلی بازی کنم :D
حالا هم فعلا شارژ اینترنتم تموم شده باید شارژش کنم، بازی رو هم کم کم بخرم که بشینم درست بازی کنم :D

فقط یک چیز، الان من برم اون FF XIV رو که توی PSN 20$ هست رو بخرم درجا اضافه میشه و باقی بازی رو میرم دیگه؟ یا باید دوباره دانلود کنم؟

من این چند روز رفتم مسافرت شمال و همش هم عقد و نامزدی داشتیم کلا نتونستم بیشتر از بار قبلی بازی کنم :D
حالا هم فعلا شارژ اینترنتم تموم شده باید شارژش کنم، بازی رو هم کم کم بخرم که بشینم درست بازی کنم :D

فقط یک چیز، الان من برم اون FF XIV رو که توی PSN 20$ هست رو بخرم درجا اضافه میشه و باقی بازی رو میرم دیگه؟ یا باید دوباره دانلود کنم؟
مشکل من هم همینه
مث اینکه ffXIV online هر دو بازی رو شامل میشه
اگه این طوریه، پس به نظرم ffXIV online باید به صرفه تر باشه. نه؟

تیکه تیکه فکر جالبیه. ولی بد بختی اینه که ffXIV heavensward رو امروز از PSN برداشته اند که نمی دونم چرا

ااااا همین امروز برداشتند؟ شاید بخاطر اومدن آپدیت جدید و اومدن کم کم اکستنشن جدید هست.

شاید این ها هم میخوان مثل WOW Battle Chest کنن. قدیمی ها رو همه با هم یکی کنن با یک قیمت، آخرین اکستنشن رو هم جدا بدن.

پس بد نیست یکم صبر کنیم، البته من خودم هم کم کم یک هفته بعد میخواستم بخرم :D

شایعه راه نندازین بینم :D

Expansion جدید بیاد چه ربطی داره به جدید و قدیمی بودن همه تو یه دنیان :D خیلی مسخرست اینکه جدا کنن :D

اگه میخواستن اینکارو کنن باندلش هم باید برمیداشتن :D

بزار یکم رویا پردازی کنم که قراره بازی ارزون بشه دیگه :))

البته خودم هم میدونم چنین چیزی نمیشه، ولی پاک شدن Heavensword هم مشکوکه :D

آپدیت :D

ولی در کل یکی از فانتزیهام اینه که توی این E3 بگن میخوان پرداخت ماهانه بازی رو بردارن :x:D اگر بشه خیلی خوبه :D

آخرین ویرایش:
واقعا به نظر شما square enix اجازه این کار رو می ده؟؟؟؟! پولSE از همین پول دادن های ماست
به خاطر اینکه من بتونم توی KH birth by sleep توی PSP آنلاین بازی کنم، تند تند ازم پول نی خواست:confounded:

بزار یکم رویا پردازی کنم که قراره بازی ارزون بشه دیگه :))

البته خودم هم میدونم چنین چیزی نمیشه، ولی پاک شدن Heavensword هم مشکوکه :D

آپدیت :D

ولی در کل یکی از فانتزیهام اینه که توی این E3 بگن میخوان پرداخت ماهانه بازی رو بردارن :x:D اگر بشه خیلی خوبه :D

حذف نشده :D

https://store.playstation.com/#!/en...tion/cid=UP0082-CUSA00288_00-FFXIVEXPS400001A

اگرم میبینی برا خرید موجود نیست برا اینه که شما اول باید ARR رو بخری بعد آزاد میشه برا خرید

فانتزیت رو از سرت بیرون کن چون غیر ممکنه :D با پشتیبانی معرکه ای که از بازی میشه حقشونه و تو MMO ها به نظر من بهترین کیفیت رو داره

از طرفی هم پر درآمد ترین بازی SEئه که خودشونم از سودش دارن خر کیف میشن امکان نداره :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or