Multi Platform FINAL FANTASY XIV Online

• Thread starter Thread starter Inoeex
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
FFXIVCE.jpg

خب همونطور که میدونید این بازی که شماره چهارم سری محبوب و مشهور Final Fantasy محسوب میشه قراره 30 سپتامبر برای PC عرضه بشه ، سبک بازی MMO RPG هست و همانند FFIX که چند سال پیش بصورت آنلاین عرضه شد این بازی هم فقط دارای بخش آنلاین هست.
با توجه به تصاویر منتشر شده از بازی باید انتظار یک بازی خوب و قوی توی این سبک رو داشته باشید البته ممکنه این بازی هم مثل بقیه MMO RPG ها زیر سایه WOW نتونه موفقیت خیلی بزرگی رو کسب بکنه اما پتانسیل بالایی برای این کار داره ، ناشر بازی هم طبق معمول Square Enix هست.
بتای بازی بصورت محدود و بوسیله ثبت نام در نظر سنجی مربوطه از فردا کار خودش رو شروع میکنه شما از همین الان میتونید از طریق این لینک ثبت نام کنید و منتظر دریافت ایمیل تایید و شروع نسخه بتا باشید.

من وقتی بازی رو شروع کردم و آواتارم رو ساختم، توانایی این رو دارم که رنگ مو و مدل موی آواتارم رو تغییر بدم؟

آره مدل مو و رنگ مو و ریش و سیبیل و آرایش و Tattoo و این چیزا رو میتونی عوض کنی اما نژاد و قیافه و رنگ چشم و اندازه چشم و خلاصه این چیزایی که این تیریپیه رو باید پول واقعی بدی تا عوض بشه فقط یه بار میتونی به صورت رایگان عوض کنی اونم بعد از اولین باریه که Subscribe میکنی برا بار اول :D

• Like
Reactions: bezad
سلام دوستان این بازی لانچر جدای مخصوص خودش رو داره ؟ لانچرش چیه ؟ و برای تهیه سی دی کی نسخه پی سی کدوم سایت باید برم ؟ آخه هیچ سایتی ندارتش !!!!

یه نکته جالبم بگم اگر بازی رو به صورت فیزیکی بخری و بعدش اکانتت رو فعال کنی از اون به بعد بدون دیسک میتونی بازی کنی :D
:D
پس چرا مال من نمیزاره؟دیسک نباشه اصلا نمیره توش(پی اس فور نسخه کامل)کاری باید بکنم بشه؟خسته کننده ست هی دیسک بزاری هی برداری !!!
رفتم همه کلاسها باقیمانده رو برداشتم (خسته شدم از کلاس میج)تازه فهمیدم چقدر سخته تانک بریزن روسرت.ههه.اما اینکه باید زجر بکشی تا اسپل لود شه نداری و واقعا راحتتره.حالا در کل به نظرم آرچر از همه راحتتره.بلک میج کلاس و ابهت و جادو دورتر از نبرد بهت میده.مارادور بد نیست اما لنسر بهتره و از همش بهتر گلادیاتور.حالا باید همه رو سریع ببرم بالا.
موقع نبرد اسم دشمنان و سلامتشون و اینها رو گذاشتی یا برداشتی؟تو دانجون خیلی شلوغ میشه بالا سرشون .کاش یه لیست از تنظیمات میزاشتی

پس چرا مال من نمیزاره؟دیسک نباشه اصلا نمیره توش(پی اس فور نسخه کامل)کاری باید بکنم بشه؟خسته کننده ست هی دیسک بزاری هی برداری !!!
رفتم همه کلاسها باقیمانده رو برداشتم (خسته شدم از کلاس میج)تازه فهمیدم چقدر سخته تانک بریزن روسرت.ههه.اما اینکه باید زجر بکشی تا اسپل لود شه نداری و واقعا راحتتره.حالا در کل به نظرم آرچر از همه راحتتره.بلک میج کلاس و ابهت و جادو دورتر از نبرد بهت میده.مارادور بد نیست اما لنسر بهتره و از همش بهتر گلادیاتور.حالا باید همه رو سریع ببرم بالا.
موقع نبرد اسم دشمنان و سلامتشون و اینها رو گذاشتی یا برداشتی؟تو دانجون خیلی شلوغ میشه بالا سرشون .کاش یه لیست از تنظیمات میزاشتی

مطمعنی؟ :D چون من بدون دیسک همش دارم بازی میکنم :D

من HUDم رو کاملا شخصی سازی کردم و یه چیز خفنی درست کردم که اصلا شلوغ نمیشه صفحه چند وقت پیش عکس گذاشته بودم حالا فردا اگه تونستم 1-2 تا جدید باز میزارم

من میزان سلامت رو به صورت درصد گذاشتم نشون بده چون هم تو Primal Extreme های ARR خیلی بدرد میخوره وقتی Unsynch میریم هم به عنوان Healer بری برات مهمه که یه سری اسپل هات رو از چه درصد HPبه بالا یا پایین استفاده کنی

• Like
Reactions: bezad and tirdad666
این عکسیه که چند وقت پیش گذاشته بودم:

البته الان دیگه Mini Map هم برداشتم

Hotbar برا اسکیل هارو هم Hide کردم تا معلوم نباشه اما تا وقتی که L1 یا R1 میزنی که اسکیل انتخاب کنی ظاهر میشه

• Like
Reactions: bezad and tirdad666
سلام دوستان این بازی لانچر جدای مخصوص خودش رو داره ؟ لانچرش چیه ؟ و برای تهیه سی دی کی نسخه پی سی کدوم سایت باید برم ؟ آخه هیچ سایتی ندارتش !!!!
اره واسه خودش لانچر داره
یکی دو صفحه قبل یکی یه سایت گذاشته بود

نه :D هرجفتشون ملت توش زیادن

تو Cerberus که من هیچ ایرادی نمیبینم :D
درسته هر جفتش محبوبن ولی کدوم پرطرفدارتره و هر روز داره بیشتر محبوب میشه میخوام به اونجا کوچ کنم
تعریفت نظرم رو به Cerberus جلب کرد‎‎:D
Odin بازها بیاین نظرهاتون رو بگین

امار جاسوسانه هم پیدا کردید بذارید اینجا‎:D

درسته هر جفتش محبوبن ولی کدوم پرطرفدارتره و هر روز داره بیشتر محبوب میشه میخوام به اونجا کوچ کنم
تعریفت نظرم رو به Cerberus جلب کرد‎‎:D
Odin بازها بیاین نظرهاتون رو بگین

امار جاسوسانه هم پیدا کردید بذارید اینجا‎:D

آخه نمیشه درست سوالت رو جواب داد :D

اگه از نظر سریع رفتن تو Dungeon ها میخوای که هیچ فرقی نداره چون به صورت Cross-Server هستن و ملت از هر سروری میتونه تو دانجئونت باشه و همه یکی هستن از این نظر

اگه از نظر شلوغی میخوای هم Odin هم Cerberus محبوبن و جفتشون جز پر تعداد ترین دنیاهان ولی خب اگه میخوای شلوغی واقعی رو ببینی میخوای امشب ساعت 11 از شهرای بازی اسکرین شات میگیرم ببینی چقدر زیادن :D

• Like
آخه نمیشه درست سوالت رو جواب داد :D

اگه از نظر سریع رفتن تو Dungeon ها میخوای که هیچ فرقی نداره چون به صورت Cross-Server هستن و ملت از هر سروری میتونه تو دانجئونت باشه و همه یکی هستن از این نظر

اگه از نظر شلوغی میخوای هم Odin هم Cerberus محبوبن و جفتشون جز پر تعداد ترین دنیاهان ولی خب اگه میخوای شلوغی واقعی رو ببینی میخوای امشب ساعت 11 از شهرای بازی اسکرین شات میگیرم ببینی چقدر زیادن :D
بگیر بذار استفاده کنیم‎:D

• Like
اونموقع که من شروع کردم بازی رو کلا 2 نفر از بچه های ایرانی بیشتر این بازی رو نمیرفتن که اونا Odin بودن الانم که دیگه خبری ازشون نیست من چیکاره بیدم؟ :D

اتفاقا دیشب داشتم بازی میکردم تا اومدم ازش بیرون یادم اومد باید اسکرین شات مینداختم ولی دیگه حسش نبود دوباره برگردم :D

والا نمیدونم چرا انقدر حساسی هر جفتشون یه جورن اصلا دلیلی نداره انقدر حساس باشی. بازی که چند میلیون نفر دارن انجامش میدن دیگه این حرفارو نداره :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or