Multi Platform FINAL FANTASY XIV Online

• Thread starter Thread starter Inoeex
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
FFXIVCE.jpg

خب همونطور که میدونید این بازی که شماره چهارم سری محبوب و مشهور Final Fantasy محسوب میشه قراره 30 سپتامبر برای PC عرضه بشه ، سبک بازی MMO RPG هست و همانند FFIX که چند سال پیش بصورت آنلاین عرضه شد این بازی هم فقط دارای بخش آنلاین هست.
با توجه به تصاویر منتشر شده از بازی باید انتظار یک بازی خوب و قوی توی این سبک رو داشته باشید البته ممکنه این بازی هم مثل بقیه MMO RPG ها زیر سایه WOW نتونه موفقیت خیلی بزرگی رو کسب بکنه اما پتانسیل بالایی برای این کار داره ، ناشر بازی هم طبق معمول Square Enix هست.
بتای بازی بصورت محدود و بوسیله ثبت نام در نظر سنجی مربوطه از فردا کار خودش رو شروع میکنه شما از همین الان میتونید از طریق این لینک ثبت نام کنید و منتظر دریافت ایمیل تایید و شروع نسخه بتا باشید.

تموم بشه دانلود خیالت راحته تا هر دوهفته یکماه اپدیت میدن براش باید بشینی تا اپدیت کنه.کلا عادت میشه برات.
آه از دست اینترنت چند روزه داغونه هی میندازدم بیرون دیشبم وسط دانجون 20 بار اومدم بیرون 4 نفری بیچاره ها هم هر وقت دوباره وارد میشدم میدیدم نشستن تا من برگردم .با سلام و صلوات بخیر گذشت خلاصه.من سرور شیوا هستم چون اروپا پینگش بهتر بود برام این سایت هم بچه ها دادن ببین کدوم پینگت کمتره
FFXIV:ARR Server Status
---------------------------------------
از لول 50 به بعد دیگه بهم اسپل بلک میج نمیده و نه کویست مربوطه (اخرینش فلیم بود)یکی از دوستام گفت باید بری ادامه هون سوارد بازی کنی تا دوباره بیاد برات درسته؟الان تازه رفتم دیشب با بانوی یخی مبارزه کردم که میخواد شیوا رو احضار کنه.
اون کات سین ها هم ممنون با دسته نمیدونستم چه جوری میشد جلو برد و فکر میکردم همون اولی هست اما با نگه داشتم دگمه و چپ و راست کردن تونستم ببینم ویدیو ها رو.
گارودا اکستریم حل شد اما سر تایتان اکستریم و اودین هارد بعد 20 بار هنوز همه میمیریم.کسیم نمیتونه مارو نجات بده فکر کنم یا تانک ها بیعرضه اند یا هیلر ها.
برای همین هنوز جرات نکردم باهومات اون 5 تاشو برم.

• Like
Reactions: bezad
از لول 50 به بعد دیگه بهم اسپل بلک میج نمیده و نه کویست مربوطه (اخرینش فلیم بود)یکی از دوستام گفت باید بری ادامه هون سوارد بازی کنی تا دوباره بیاد برات درسته؟الان تازه رفتم دیشب با بانوی یخی مبارزه کردم که میخواد شیوا رو احضار کنه.
اون کات سین ها هم ممنون با دسته نمیدونستم چه جوری میشد جلو برد و فکر میکردم همون اولی هست اما با نگه داشتم دگمه و چپ و راست کردن تونستم ببینم ویدیو ها رو.
گارودا اکستریم حل شد اما سر تایتان اکستریم و اودین هارد بعد 20 بار هنوز همه میمیریم.کسیم نمیتونه مارو نجات بده فکر کنم یا تانک ها بیعرضه اند یا هیلر ها.
برای همین هنوز جرات نکردم باهومات اون 5 تاشو برم.

بله :D کلا هرچیزی بالاتر از لول 50 مربوط میشه به Heavensward :D اوه اوه حالا حالا ها مونده :D تازه آمادت کنم که بعد از آخرین مبارزه اصلی تو خط داستانی ARR کــــــــــــــــــلی Quest فوق خسته کننده و مزخرف در پیش داری تا برسی به HW ولی وقتی برسی بازی هیجانش از همه لحاظ به خصوص داستان چندین برابر میشه

بانو Shiva هم که اهم اهم در دل ما جا دارن :D

Titan ex خیلی سخته :| مخصوصا اگه تاخیر داشته باشی بیچاره ای و همش میمیری و بدیش اینه که وقتی بیوفتی پایین دیگه Healer هم نمیتونه زندت کنه و تا آخر مبارزه مردی :| البته من شونصد باری زدمش تا Ponyش رو گرفتم :D

Bahamut هم فعلا بیخیال شو وایستا لول 60 شدی بعد Unsync برو وگرنه جهنمیه برا خودش :D کلا Bahamut خیلی خیلی بهتر از Alexanderئه و خیلی خیلی هم سخت تره چون حتی لول 60 و Unsync هم بری بیچاره ای و کلی حرکتای Party Wipe دارن Boss هاش و اینکه محیط ها و دشمنا و موسیقی Bahamut با اختلاف وحشتناکی از Alexnader بهتره :D

من بهترین مبارزه بازی رو Bahamut T13 (که آخرین Turn هست و با خود Bahamut مبارزه میکنی) و Thordan Ex و Ravana Ex میدونم :D

• Like
Reactions: tirdad666
برای فهمیدن پینگ توی اون سایت باید دونه دونه بشینم تمامشون رو بزنم؟

من از سرور Chaos - Cerberus برای من کمترین پینگ بود. 110 بود. Shiva هم 111 بود. تازه با PS4 دارم دانلود هم میکنم همزمان. تایم اوت هم که خداروشکر کلا ندارم.

دیگه کی بازی میکنه توی چه سروری؟ میخوام بدونم کی ممکنه باشه بعضی اوقات با اون هم بازی کنم. البته توی دستینی هم همش خودم تک و تنها دارم میرم جلو :))

• Like
Reactions: tirdad666
برای فهمیدن پینگ توی اون سایت باید دونه دونه بشینم تمامشون رو بزنم؟

من از سرور Chaos - Cerberus برای من کمترین پینگ بود. 110 بود. Shiva هم 111 بود. تازه با PS4 دارم دانلود هم میکنم همزمان. تایم اوت هم که خداروشکر کلا ندارم.

دیگه کی بازی میکنه توی چه سروری؟ میخوام بدونم کی ممکنه باشه بعضی اوقات با اون هم بازی کنم. البته توی دستینی هم همش خودم تک و تنها دارم میرم جلو :))

به نظر من نیازی نیست همرو بزنی :D

چون مثلا Cerberus یا Shiva جفتشون رو یه سرور هستن و اسم سرور Chaos هست. و اون Shiva و Cerberus دنیاهای مختلف رو یه سرور هستن پس پینگشون اگرم میبینی 1-2 تا فرق داره برا حالا نوسانات پینگه وگرنه فرقی نباید داشته باشن چون سرورشون یکیه. بقیه هم سرورا اصلا تست نکن حتی اگر دیدی پینگ پایین میده نرو چون بقیه سرورا یا تو آمریکان یا تو ژاپنن و تو ژاپنیا که پینگ وحشتناکی باید بده :D تو آمریکا هم اگر پینگ خوب داد بیخیال شو چون نت ایران میبینی یه روز با آمریکا خیلی خوب پینگ میده یه روز داغون ولی اروپا همش یکسانه بیشتر وقتا :D

بخوای هم نمیتونی تک و تنها بری و آخرشم عضو یه FC خوب باید بشی که اعضای فعالی داشته باشن :D

آیدی PSNم باید تو پروفم زده باشه ولی به هر حال اینجا هم میزارم:

NoctisSasuke

• Like
Reactions: bezad
به نظر من نیازی نیست همرو بزنی :D

چون مثلا Cerberus یا Shiva جفتشون رو یه سرور هستن و اسم سرور Chaos هست. و اون Shiva و Cerberus دنیاهای مختلف رو یه سرور هستن پس پینگشون اگرم میبینی 1-2 تا فرق داره برا حالا نوسانات پینگه وگرنه فرقی نباید داشته باشن چون سرورشون یکیه. بقیه هم سرورا اصلا تست نکن حتی اگر دیدی پینگ پایین میده نرو چون بقیه سرورا یا تو آمریکان یا تو ژاپنن و تو ژاپنیا که پینگ وحشتناکی باید بده :D تو آمریکا هم اگر پینگ خوب داد بیخیال شو چون نت ایران میبینی یه روز با آمریکا خیلی خوب پینگ میده یه روز داغون ولی اروپا همش یکسانه بیشتر وقتا :D

بخوای هم نمیتونی تک و تنها بری و آخرشم عضو یه FC خوب باید بشی که اعضای فعالی داشته باشن :D

آیدی PSNم باید تو پروفم زده باشه ولی به هر حال اینجا هم میزارم:

NoctisSasuke

پس یحتمل همون اودین یا سربروس میسازم. بستگی به پایه بودن افرادش داره :)) فعلا خودت پایه تری، بیام پیشت 2 ایرانی تک و تنها در کشور غربت میشیم :))

PSN ات رو هم ادد کردم :D

پس یحتمل همون اودین یا سربروس میسازم. بستگی به پایه بودن افرادش داره :)) فعلا خودت پایه تری، بیام پیشت 2 ایرانی تک و تنها در کشور غربت میشیم :))

PSN ات رو هم ادد کردم :D
من هم تابستون میام cerberus ، چون اسم سرور من رو یاد hercules و kingdom hearts 2 می اندازه:blush:

از این اسما به نظرتون کودوم رو انتخاب کنم؟ :
kianoosh vi Britannia ، kianoosh seraph یا یه اسم متشکل از ژاپنی ایرانی بسازم؟(لطفا نظرتون رو بگید. ممنون)

یه سوال: من از lvl چند باید heavensward رو بخرم؟
بدون heavensward، می تونم خود بازی رو انجام بدم یا بهم quest میده؟

بازی هر ویژگی و خرت و پرتی که داره تا lvl 50 مربوط میشه به خود بازی ARR و از لول 50 تا 60 (و هم اکنون) مربوط میشه به Expansion بازی Heavensward شما میتونی بدون HW بازی رو بری ولی تا آخر خط داستانی ARR میتونی بری و برا بعدش باید HW رو بخری

به نظرم اون گزینه که تو استور هست و جفتش رو به صورت باندل میفروشه بگیر گرونم که نیست

سلام، من به نظرتون بازی رو واسه ps4 بخرم یا PC?
اگه واسه هر دو شون بخرم، آیا توانایی این رو دارم که بتونم همون اکانت ps4 ام رو واسه PC بدون هیچ کم و کاستی از اکانتم، بازی کنم( اگر بازی رو هم واسه PC و ps4 خریده باشم)

سلام، من به نظرتون بازی رو واسه ps4 بخرم یا PC?
اگه واسه هر دو شون بخرم، آیا توانایی این رو دارم که بتونم همون اکانت ps4 ام رو واسه PC بدون هیچ کم و کاستی از اکانتم، بازی کنم( اگر بازی رو هم واسه PC و ps4 خریده باشم)

به خودت بستگی داره اگه سیستمت جوری هست که بتونه بازی رو بهتر از PS4 اجرا کنه خب برا PC بگیر

اگر بازی رو برا هر دو سیستم بگیری بله میتونی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or