Multi Platform FINAL FANTASY XIV Online

• Thread starter Thread starter Inoeex
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
FFXIVCE.jpg

خب همونطور که میدونید این بازی که شماره چهارم سری محبوب و مشهور Final Fantasy محسوب میشه قراره 30 سپتامبر برای PC عرضه بشه ، سبک بازی MMO RPG هست و همانند FFIX که چند سال پیش بصورت آنلاین عرضه شد این بازی هم فقط دارای بخش آنلاین هست.
با توجه به تصاویر منتشر شده از بازی باید انتظار یک بازی خوب و قوی توی این سبک رو داشته باشید البته ممکنه این بازی هم مثل بقیه MMO RPG ها زیر سایه WOW نتونه موفقیت خیلی بزرگی رو کسب بکنه اما پتانسیل بالایی برای این کار داره ، ناشر بازی هم طبق معمول Square Enix هست.
بتای بازی بصورت محدود و بوسیله ثبت نام در نظر سنجی مربوطه از فردا کار خودش رو شروع میکنه شما از همین الان میتونید از طریق این لینک ثبت نام کنید و منتظر دریافت ایمیل تایید و شروع نسخه بتا باشید.

اکانت اسکوار رو با اکانت پی اس ان ت لینک میکنی همین.مثلا بازی من که انلاین بود(دی ال سی رو داشت)ریجن دو بود در نتیجه فقط اجازه داد روی اکانت پی اس ان ریجن دو بازی کنم روی اکانت پی اس ان امریکا نذاشت.در نتیجه ببین بازیت کجاست اکانتش بعد اسکوار همون ریجن بازی بساز و با پی اس ان همون ریجن لینک کن خیالت راحت شه.
---------------------------------------------------------
نهایت لول 53 بلک میج رسیدم و کمی هیلر و کمی کانجورر .سر این گارودا اکستریم 4 بار بازی کردم همه میمیرند یا وسطش میان بیرون از پارتی اعصاب نذاشته واسمون.تازه 3 نفر دوستام همه لول 60 فول هستند کمکم میان اما بقیه افراد دست ما نیست همه میمیریم!!!هارد اسون بود یهو اکستریم انقده سخت میشه.از مراحل داستان هم تازه دارم انتقال میدیم محل کمپ رو و همه باس هارد ها باز شده که باید تمومشون کنم.
اسلحه مربوط به شغل رو ساختم با اون گرولت دیوونه!!! (رلیک بلک میج)حالا میخواد یه اسلحه دیگه برام بسازه(زودیاک) که نمیدونم چی باید جمع کنم براش و چه جوری و قرمزه کویست؟؟؟
-------------------------------------------------------
راه حل زود لول اپ کردن چوکوبو چیه؟الان لول 4 هست اما میکس از هر 3 حالت دفاعی جنگجو و هیلر.
------------------------------------------------------
تا میری دانجون و باس و ... میخوای ببینی چی شده فیلمشو میبینی بازیو شروع کردن و پشت نوار بنفشه موندی.همین شد در پایان کویست ریلم ریبورن نشد اون تیتراژ ش رو ببینیم.همه رو اسکیپ کردم.البته بعدا خوشبختانه تو فری کمپانی ما کمک پیدا شدن که بتونم کات سین وسط اون مراحل رو ببینم.که با این دوستام رفتم (با یه گروه 4 نفری و یبارم 3 نفری به جای 8 نفری)دیگه تیتراژ پایان نشون نداد.واقعا باید یه راه حل پیدا کنه برای این مشکل اسکوار(جستجوی پارتی تازه کارم میزنی پیدا نمیکنه کسیو که باهاش مثل ادم بری دانجون و باس رو ببینی و لذت ببری).دوستام هم که همیشه نیستن بشه کمک گرفت واسه اینکار.سر این جریان که سرم اومد تا نیمساعت فحش میدادم به اون گروه پارتی که نذاشتن ببینم داستانو!!!
--------------------------------------------------------
بهر حال بازی بسیار زیبایی هست وخوشحالم که گرفتمش چون شک داشتم روی انلاین بودنش و کیفیت تصویریش.

اکانت اسکوار رو با اکانت پی اس ان ت لینک میکنی همین.مثلا بازی من که انلاین بود(دی ال سی رو داشت)ریجن دو بود در نتیجه فقط اجازه داد روی اکانت پی اس ان ریجن دو بازی کنم روی اکانت پی اس ان امریکا نذاشت.در نتیجه ببین بازیت کجاست اکانتش بعد اسکوار همون ریجن بازی بساز و با پی اس ان همون ریجن لینک کن خیالت راحت شه.
---------------------------------------------------------
نهایت لول 53 بلک میج رسیدم و کمی هیلر و کمی کانجورر .سر این گارودا اکستریم 4 بار بازی کردم همه میمیرند یا وسطش میان بیرون از پارتی اعصاب نذاشته واسمون.تازه 3 نفر دوستام همه لول 60 فول هستند کمکم میان اما بقیه افراد دست ما نیست همه میمیریم!!!هارد اسون بود یهو اکستریم انقده سخت میشه.از مراحل داستان هم تازه دارم انتقال میدیم محل کمپ رو و همه باس هارد ها باز شده که باید تمومشون کنم.
اسلحه مربوط به شغل رو ساختم با اون گرولت دیوونه!!! (رلیک بلک میج)حالا میخواد یه اسلحه دیگه برام بسازه(زودیاک) که نمیدونم چی باید جمع کنم براش و چه جوری و قرمزه کویست؟؟؟
-------------------------------------------------------
راه حل زود لول اپ کردن چوکوبو چیه؟الان لول 4 هست اما میکس از هر 3 حالت دفاعی جنگجو و هیلر.
------------------------------------------------------
تا میری دانجون و باس و ... میخوای ببینی چی شده فیلمشو میبینی بازیو شروع کردن و پشت نوار بنفشه موندی.همین شد در پایان کویست ریلم ریبورن نشد اون تیتراژ ش رو ببینیم.همه رو اسکیپ کردم.البته بعدا خوشبختانه تو فری کمپانی ما کمک پیدا شدن که بتونم کات سین وسط اون مراحل رو ببینم.که با این دوستام رفتم (با یه گروه 4 نفری و یبارم 3 نفری به جای 8 نفری)دیگه تیتراژ پایان نشون نداد.واقعا باید یه راه حل پیدا کنه برای این مشکل اسکوار(جستجوی پارتی تازه کارم میزنی پیدا نمیکنه کسیو که باهاش مثل ادم بری دانجون و باس رو ببینی و لذت ببری).دوستام هم که همیشه نیستن بشه کمک گرفت واسه اینکار.سر این جریان که سرم اومد تا نیمساعت فحش میدادم به اون گروه پارتی که نذاشتن ببینم داستانو!!!
--------------------------------------------------------
بهر حال بازی بسیار زیبایی هست وخوشحالم که گرفتمش چون شک داشتم روی انلاین بودنش و کیفیت تصویریش.

تازه Garuda Ex که جز آسون ترین Extreme هاست :D بگیر Titan و Leviathan و Thornmarch و . . . رو برو اشکت در بیاد :D لازمم نیست که بگم Extreme های Heavensward چقدر وحشی هستن :| 3-4 بار که هیچ اگه بعد 30-40 بار زدیشون هم باید به خودت افتخار کنی

چرا داری Relic قدیمیا رو میری؟ ولشون کن برو لول 60 برس سری رلیک جدیدارو برو که تا همین الان به ilvl 230 هم رسیدن. البته من خودم وایستادم که تو پچ های بعدی آسون تر بشه انجام دادنش بعد برم سراغش چون اینجوری 2 ماه طول میکشه انجام دادنش

چوکوبوت رو یه کلاس بگیر تا ته ببرش بهتره راه حل هم فقط استفاده زیاد ازشه میتونی FATE باهاشون انجام بدی بهترین کاره. و این نکته رو هم بدون که اگر خودت مثلا لول 53 هستی فقط دشمنای لول 53 به بالا رو بزن نرو پایینیا رو بزن که خیلیییی کم EXP بهت میده. برا من که چوکوبوم زیاد بدردم نخورده غیر از اینکه خیلی خوشگل و گوگولیش کردم :D چون بیشترین کاربردشون تو FATE هاست که الانم ماشالله هرجا میرم کلی FATE party ریخته

برای این مشکل از همون اولش هم راه حل گذاشتن :D تمام Cutscene هارو میتونی تو بازی هرچند بار که میخوای مشاهده کنی. یا برو به یه Inn و اونجا یه کتابه که میتونی اونجا دوباره ببینی یا تو خونه FC معمولا همه میزارن

• Like
Reactions: tirdad666
چرا داری Relic قدیمیا رو میری؟ ولشون کن برو لول 60 برس سری رلیک جدیدارو برو که تا همین الان به ilvl 230 هم رسیدن. البته من خودم وایستادم که تو پچ های بعدی آسون تر بشه انجام دادنش بعد برم سراغش چون اینجوری 2 ماه طول میکشه انجام دادنش
برای این مشکل از همون اولش هم راه حل گذاشتن :D تمام Cutscene هارو میتونی تو بازی هرچند بار که میخوای مشاهده کنی. یا برو به یه Inn و اونجا یه کتابه که میتونی اونجا دوباره ببینی یا تو خونه FC معمولا همه میزارن
نمیدونستم رلیک جدید رو میشه یهویی رفت گفتم شاید ادامه کویست هی اپدیت میشه تا برسیم بالاترین اسلحه.
تموم فیلمها رو نشون نمیده که :مثلا میری یه باس میزنی وسطش حرف داره یا میمیره یا مال دانجون ها اونا رو هیچ جا پیدا نکردم.مثلا وقتی داری اولین بار اولتیمیت وپن رو نابود میکنی و با اون 3 تا میجنگی اون صحنه ها رو منظورمه اون دیالوگ ها با اونها یا تیتراژ پایانی بعدشو و ...
چوبوکو من خوبیش اینه مثل تانک توجه رو ازم دور میکنه. ههه
فقط این کند بودن اسپل اشکمو در میاره اونم با پینگ 1 ٍثانیه تاخیری.سوت میزنی سوار چوبوکو بشی بعد یک ثانیه میبینی روش داری میدوی.تو جنگها نمیدونم بقیه چه میکشن ازم سر این موضوع.

نمیدونستم رلیک جدید رو میشه یهویی رفت گفتم شاید ادامه کویست هی اپدیت میشه تا برسیم بالاترین اسلحه.
تموم فیلمها رو نشون نمیده که :مثلا میری یه باس میزنی وسطش حرف داره یا میمیره یا مال دانجون ها اونا رو هیچ جا پیدا نکردم.مثلا وقتی داری اولین بار اولتیمیت وپن رو نابود میکنی و با اون 3 تا میجنگی اون صحنه ها رو منظورمه اون دیالوگ ها با اونها یا تیتراژ پایانی بعدشو و ...
چوبوکو من خوبیش اینه مثل تانک توجه رو ازم دور میکنه. ههه
فقط این کند بودن اسپل اشکمو در میاره اونم با پینگ 1 ٍثانیه تاخیری.سوت میزنی سوار چوبوکو بشی بعد یک ثانیه میبینی روش داری میدوی.تو جنگها نمیدونم بقیه چه میکشن ازم سر این موضوع.

میشه ولی خب اگه رلیک قبلیا رو بری میتونی یه مرحله اعصاب خورد کن رلیک جدیدارو skip کنی
چرا نشون میده همشونو تنها چیزایی که نشون نمیده اون صحبتای معمولی با NPC هاست که cutscene نیستن. حواست باشه مثلا رو یه گزینه انتخاب میکنی میخوای کاتسین اونجارو ببینی ممکنه اون یه گزینه چندتا کاتسین داشته باشه و اون پایین توضیحاتش یه نواره که میتونی سمت راست ببری تا کاتسینای دیگه ای راجع به اون اتفاق رو ببینی

بزرگترین مشکل Black Mage ها همین کند بودنشونه :D

پس free trail خیلی به دردم می خوره:confuse:
فک کنم free trail رو تو 8 ساعت تموم کنم.
یه سوال دارم اون هم اینه که من می خوام آخر تابستون بازی با FFXIV رو قطع کنم و تا تابستون بعد که دوباره قراره subscription بدم و بازیش کنم، قرار نیست بازی کنم. می خواستم بدونم آیا اکانتم delete میشه یا اگه خونه ای بخرم نابود میشه؟ کلا میشه بگین اگه این کار رو بکنم چه ضرر هایی بهم وارد میشه؟

پس free trail خیلی به دردم می خوره:confuse:
فک کنم free trail رو تو 8 ساعت تموم کنم.
یه سوال دارم اون هم اینه که من می خوام آخر تابستون بازی با FFXIV رو قطع کنم و تا تابستون بعد که دوباره قراره subscription بدم و بازیش کنم، قرار نیست بازی کنم. می خواستم بدونم آیا اکانتم delete میشه یا اگه خونه ای بخرم نابود میشه؟ کلا میشه بگین اگه این کار رو بکنم چه ضرر هایی بهم وارد میشه؟

نه اکانتتون پاک نمیشه

راجع به خونه هم بازم میگم اصلا فکر نکن چیز راحتیه خریدش :D خیلییییی سخته و کلی پول میخواد و چون خونه ها تعدادشون محدوده و همشون به بازیکنا فروخته شده از این به بعد معامله خونه با بازی دیگه نیست و با پلیر های دیگست و ارزونترین مدل هم 15 میلیون gilئه که شما انقدر پول رو تو 6-7 ماه اول بازی اصلا نمیتونید در بیارید :D
ولی کلا بخواید بدونید بله اگر خونه بخرید و مدت زیادی به بازی سر نزنید خونتون ازتون گرفته میشه و در قبالش هیچی داده نمیشه بهتون

اوکی، ممنون. نه خونه رو برای این می پرسم چون شاید بعدا خواستم یه FC درست کنم یا وقتی رفتم خونه ی بخت، بتونم واسه زنم یه خونه بخرم:blush::blush:

سلام
من میخوام تریال این بازی رو دانلود کنم و بازی کنم ولی چنتا مشکل دارم.
اول از همه اینکه بازی انگار توی استیم درست نیست چون فقط این رو پیدا کردم. امیدوارم که درست باشه و بعدا هم از توی خود استیم راحت بشه خریدش و ادامش داد.
قبلا خواستم کلایتنتش رو دانلود کنم که یکم دانلود کرد و گفت اکانتت رو وارد کن یا بساز. اومدم بسازم کلی گیر داد من هم رفتم توی سایت و سرور EU رو انتخاب کردم و یک اکانت ساختم، استیم رو هم روش لینک کردم بعد از توی کلاینت زدم وارد بشه که گفت One Pass میخواد. رفتم بگیرمش گفت باید یکجا وارد بشی و یوزر و پسوردت رو بزن، من هم هرکاری کردم وارد نشد. بعدش یکم گشتم و دیدم تریال استیمش هست و گذاشتم دانلود بشه، که 8 گیگ هست.
حالا میشه بعد از توی استیم هم بازیش کرد یا نه؟ بعدا که بخوام بازی رو بگیرم چقدر باید دانلود کرد؟ کسی اینجا نسخه PC بازی میکنه یا نه؟
البته من PS4 هم دارم ولی ترجیح میدم این بازی رو روی PC برم فعلا.

آخرین ویرایش:
سلام
من میخوام تریال این بازی رو دانلود کنم و بازی کنم ولی چنتا مشکل دارم.
اول از همه اینکه بازی انگار توی استیم درست نیست چون فقط این رو پیدا کردم. امیدوارم که درست باشه و بعدا هم از توی خود استیم راحت بشه خریدش و ادامش داد.
قبلا خواستم کلایتنتش رو دانلود کنم که یکم دانلود کرد و گفت اکانتت رو وارد کن یا بساز. اومدم بسازم کلی گیر داد من هم رفتم توی سایت و سرور EU رو انتخاب کردم و یک اکانت ساختم، استیم رو هم روش لینک کردم بعد از توی کلاینت زدم وارد بشه که گفت One Pass میخواد. رفتم بگیرمش گفت باید یکجا وارد بشی و یوزر و پسوردت رو بزن، من هم هرکاری کردم وارد نشد. بعدش یکم گشتم و دیدم تریال استیمش هست و گذاشتم دانلود بشه، که 8 گیگ هست.
حالا میشه بعد از توی استیم هم بازیش کرد یا نه؟ بعدا که بخوام بازی رو بگیرم چقدر باید دانلود کرد؟ کسی اینجا نسخه PC بازی میکنه یا نه؟
البته من PS4 هم دارم ولی ترجیح میدم این بازی رو روی PC برم فعلا.

من استیم تاحالا یه خریدم نکردم ولی تا حدودی شاید کمکت بکنم :D

اون 8 گیگ فقط برا دانلود لانچر بازیه و بدون هیچ آپدیتی بعد از اون 8 گیگ کلی هم تو خود لانچر برات آپدیت میکنه که شانس بیاری سرعت لانچر خوب باشه چون وقتی که من بازی رو خریدم اوایل Heavensward بود و ملت وحشی شده بودن همه ریخته بودن سرعت داغون بود :D و اگر شما همین لانچر و آپدیتش رو بگیری موقع خرید بازی کامل دیگه هیچ آپدیتی نباید بگیری و با همون بازیتون رو شروع میکنید

راجع به اینکه تو استیم فقط اون مورد رو پیدا کردین البته فکر نکنم مشکل باشه چون از استیم خیلی راحت با پول تو اکانت استیمتون میتونید از Mogstation خرید کنید که این شامل خرت و پرتای بدرد نخور و Expansion بازی میشه :D

اون One Pass هم لازم نیست و تنها جهت امنیت اکانته که اونایی که میخوان یه هزینه اضافه تری رو میپردازن و اون One Time Password رو میگیرن من خودم ندارم و موقع ورود فقط یوزر و پَس خودمو میزنم و گزینه سوم که همین One time passئه رو خالی میزارم

توی این سایتای SE هم آره درکت میکنم من خودم اوایل که میخواستم بگیرم گیج شده بودم :| الانم درست یادم نیست ولی فکر کنم باید 2 تا اکانت درست میکردی یکی برا خود سایت SE یکی هم برا Mogstation یکم سرچ کنی پیدا میکنی چیکار باید بکنی من اصلا یادم نمیاد >.<

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or