دوستان من بلاخر روی همون PS4 گذاشتم 11 گیگ باقی بازی دانلود بشه. و تا فردا صبح دانلودش تموم شده است، البته باید صبر کنم تا از سر کار بیام خونه.
حالا از اینها گذشته چندتا سوال و البته پیشنهاد دارم که اول سوالام رو میپرسم:
1. از بین نژادهای بازی کدومشون بهتره؟ چه ویژگیها و داستانی دارن؟ قابلیتهاشون چی هست؟
2. از بین کلاسها چی؟ چی کلاسهای هستن؟ قابلیتها و کارهاشون چیه؟ چطوری هستن و اینا.
3. کدوم سرور برای ایرانیا بهتره و توش ایرانی هست؟ odin بود فکر کنم درسته؟
حالا از سوالها که بگزریم به پیشنهادها میرسیم

یک مدتی بود (البته هنوز هم هست) آقا فرشاد هی میگفتن چرا بازی پلیر نداره؟ چرا کسی حرف نمیزنه اینجا و... . آخه خوب کسی چیزی از بازی نمیدونه برای شروع. اون نسخه اولیه که خیلی فاجعه بود و الان هم خیلیها حواسشون به این بازی نیست و چون اسم WOW رو زیاد شنیدن میرن میخرنش و آخرش هم هیچ چیزش داستانش رو نمیفهمن، گیم پلی قدیمیش خستشون میکنه، گرافیکشم که دیگه واقعا قدیمیه و اینجوری میشه که کسی که میخواد پول بده اشتباه پول میده و سراغ این بازی هم نمیاد دیگه. پیشنهاد من اینه که بیاید پست اول رو درست کنید، از بین شروع داستانیش بگید، اگر کاراکتر مهم داستانی داره دربارش بگید، نژادها رو توضیح بدید، کلاس ها رو توضیح بدید، اسامی کسایی که بازی میکنن رو به همراه اسم سرورشون توی پست اول بنویسید، اینجوری بیشتر هم به بازی جذب میشن. مخصوصا اینکه این بازی (Final Fantasy XIV: A Realm Reborn) تازه 2013 اومده و اولین اکسپنشنش برای 2015 هست و یحتمل در آینده اکسپنشهای بیشتری هم براش میاد. خیلیها مثلا توی بازی های آنلاین دیگه دنبال پلیرهای آنلاین زیاد، رید و باس و اینجور چیزا هستن. توی WOW که دیگه باس قدیمیهاش هست (مثل آرتاس و اینا) که دیگه حال اون موقع رو ندارن و کمتر چنین باس خوبی گیر میاد، باس های اکسپنشنهای بعدی هم به همین ترتیب. اما این بازی هنوز جای کار داره و میشه با کاربرها کلی بازی کرد و در کل با تبلیغ خوب خیلی ها جذب بازی میشن، پلیر جدید میاد، حرف میزنیم، پست هم میزاریم
در کل اگر پایه هستید یک دستی به اون پست اول بکشید، مخصوصا آقا فرشاد

جواب سوال های من رو هم بدید