Multi Platform FINAL FANTASY XIV Online

• Thread starter Thread starter Inoeex
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
FFXIVCE.jpg

خب همونطور که میدونید این بازی که شماره چهارم سری محبوب و مشهور Final Fantasy محسوب میشه قراره 30 سپتامبر برای PC عرضه بشه ، سبک بازی MMO RPG هست و همانند FFIX که چند سال پیش بصورت آنلاین عرضه شد این بازی هم فقط دارای بخش آنلاین هست.
با توجه به تصاویر منتشر شده از بازی باید انتظار یک بازی خوب و قوی توی این سبک رو داشته باشید البته ممکنه این بازی هم مثل بقیه MMO RPG ها زیر سایه WOW نتونه موفقیت خیلی بزرگی رو کسب بکنه اما پتانسیل بالایی برای این کار داره ، ناشر بازی هم طبق معمول Square Enix هست.
بتای بازی بصورت محدود و بوسیله ثبت نام در نظر سنجی مربوطه از فردا کار خودش رو شروع میکنه شما از همین الان میتونید از طریق این لینک ثبت نام کنید و منتظر دریافت ایمیل تایید و شروع نسخه بتا باشید.

سلام
من میخوام تریال این بازی رو دانلود کنم و بازی کنم ولی چنتا مشکل دارم.
اول از همه اینکه بازی انگار توی استیم درست نیست چون فقط این رو پیدا کردم. امیدوارم که درست باشه و بعدا هم از توی خود استیم راحت بشه خریدش و ادامش داد.
قبلا خواستم کلایتنتش رو دانلود کنم که یکم دانلود کرد و گفت اکانتت رو وارد کن یا بساز. اومدم بسازم کلی گیر داد من هم رفتم توی سایت و سرور EU رو انتخاب کردم و یک اکانت ساختم، استیم رو هم روش لینک کردم بعد از توی کلاینت زدم وارد بشه که گفت One Pass میخواد. رفتم بگیرمش گفت باید یکجا وارد بشی و یوزر و پسوردت رو بزن، من هم هرکاری کردم وارد نشد. بعدش یکم گشتم و دیدم تریال استیمش هست و گذاشتم دانلود بشه، که 8 گیگ هست.
حالا میشه بعد از توی استیم هم بازیش کرد یا نه؟ بعدا که بخوام بازی رو بگیرم چقدر باید دانلود کرد؟ کسی اینجا نسخه PC بازی میکنه یا نه؟
البته من PS4 هم دارم ولی ترجیح میدم این بازی رو روی PC برم فعلا.

پیدا کردم

تو همون لینک خودت وارد میشی پایینش موردای دیگه هم آورده که یکیش اینه:

Welcome to Steam

این شامل هم خود بازیه هم Expansionش

• Like
Reactions: bezad
من استیم تاحالا یه خریدم نکردم ولی تا حدودی شاید کمکت بکنم :D

اون 8 گیگ فقط برا دانلود لانچر بازیه و بدون هیچ آپدیتی بعد از اون 8 گیگ کلی هم تو خود لانچر برات آپدیت میکنه که شانس بیاری سرعت لانچر خوب باشه چون وقتی که من بازی رو خریدم اوایل Heavensward بود و ملت وحشی شده بودن همه ریخته بودن سرعت داغون بود :D و اگر شما همین لانچر و آپدیتش رو بگیری موقع خرید بازی کامل دیگه هیچ آپدیتی نباید بگیری و با همون بازیتون رو شروع میکنید

راجع به اینکه تو استیم فقط اون مورد رو پیدا کردین البته فکر نکنم مشکل باشه چون از استیم خیلی راحت با پول تو اکانت استیمتون میتونید از Mogstation خرید کنید که این شامل خرت و پرتای بدرد نخور و Expansion بازی میشه :D

اون One Pass هم لازم نیست و تنها جهت امنیت اکانته که اونایی که میخوان یه هزینه اضافه تری رو میپردازن و اون One Time Password رو میگیرن من خودم ندارم و موقع ورود فقط یوزر و پَس خودمو میزنم و گزینه سوم که همین One time passئه رو خالی میزارم

توی این سایتای SE هم آره درکت میکنم من خودم اوایل که میخواستم بگیرم گیج شده بودم :| الانم درست یادم نیست ولی فکر کنم باید 2 تا اکانت درست میکردی یکی برا خود سایت SE یکی هم برا Mogstation یکم سرچ کنی پیدا میکنی چیکار باید بکنی من اصلا یادم نمیاد >.<

پیدا کردم

تو همون لینک خودت وارد میشی پایینش موردای دیگه هم آورده که یکیش اینه:

Welcome to Steam

این شامل هم خود بازیه هم Expansionش

گیج بودم گیج تر شدم :))

الان رفتم توی خود لانچر و یوزر و پسورد رو زدم ولی باز هم میگه نمیشه. هنگ کردم کلا رفتم یک اکانت دیگه درست کردم باز هم نمیشه. هر دو هم مال EU هستن البته.
این لینک استیم هم درجا من رو میبره صفحه اصلی خود استیم و چنین چیزی برام نمیاد. این هم بگم من کشور استیمم رو صد سال پیش زدم ایران :D ممکنه با ایران لج هست؟ :D
این لینک ثبت نام Mogstation کجا میشه؟ اینه؟ باید توی این هم ثبت نام کنم؟
بعد من اکانت هام رو توی سرور آمریکا NA بزنم بهتره یا EU؟

از توی خود لانچر برای ساخت اکانت این پیام میاد:
You cannot use this function.
Please contact the SQUARE ENIX Support Centre for additional details.
Error Code: i2501

به قندشکن که نیازی نیست؟ :D

آخرین ویرایش:
گیج بودم گیج تر شدم :))

الان رفتم توی خود لانچر و یوزر و پسورد رو زدم ولی باز هم میگه نمیشه. هنگ کردم کلا رفتم یک اکانت دیگه درست کردم باز هم نمیشه. هر دو هم مال EU هستن البته.
این لینک استیم هم درجا من رو میبره صفحه اصلی خود استیم و چنین چیزی برام نمیاد. این هم بگم من کشور استیمم رو صد سال پیش زدم ایران :D ممکنه با ایران لج هست؟ :D
این لینک ثبت نام Mogstation کجا میشه؟ اینه؟ باید توی این هم ثبت نام کنم؟
بعد من اکانت هام رو توی سرور آمریکا NA بزنم بهتره یا EU؟

از توی خود لانچر برای ساخت اکانت این پیام میاد:
You cannot use this function.
Please contact the SQUARE ENIX Support Centre for additional details.
Error Code: i2501

به قندشکن که نیازی نیست؟ :D

فکر نکنم مشکلش با ایران باشه :D

بله همون لینکیه که دادین و اصلش همونه باید تو همون یه یوزر درست کنید و وقتی که تو لانچر ازتون یوزر و pass خواست باید همین اکانتی که تو mogstation ساختین رو بزنید براش :D

اروپا بهتره چون کارتای 2 ماهه اروپا ارزونتر در میاد

نه شیلتر نیستش :D

• Like
فکر نکنم مشکلش با ایران باشه :D

بله همون لینکیه که دادین و اصلش همونه باید تو همون یه یوزر درست کنید و وقتی که تو لانچر ازتون یوزر و pass خواست باید همین اکانتی که تو mogstation ساختین رو بزنید براش :D

اروپا بهتره چون کارتای 2 ماهه اروپا ارزونتر در میاد

نه شیلتر نیستش :D

از شانس خوب من بهم گیر داده و نمیزاره اکانت بسازم :D
هرچی ایمیل داشتم و نداشتم رو بهش دادم ولی نشد که نشد :D
فکر کنم با من لج کرده :D

حالا باز دوباره یک ریست میکنم مودم و سیستم رو ببینم چی میشه.

سلام، من شنیدم که اگه من بازی رو خریده باشم و کد اش رو به اکانتم بزنم، نه تنها توی ps4، بلکه می تونم توی PC با FFXIV luncher (همونی که باهاش free trail رو برای PC دانلود کردم) می تونم با اکانتم بازی کنم. درسته؟

سلام، من شنیدم که اگه من بازی رو خریده باشم و کد اش رو به اکانتم بزنم، نه تنها توی ps4، بلکه می تونم توی PC با FFXIV luncher (همونی که باهاش free trail رو برای PC دانلود کردم) می تونم با اکانتم بازی کنم. درسته؟

نه نمیتونی
اون اکانتت ثبت میشه ولی مثلا فرض کن با ps4 خرید کردی حالا میخوای با pc بازی کنی میتونی با همون اکانتت بازی کنی و همون شخصیتت رو ادامه بدی ولی باید نسخه pc هم بخری

بعد از کارهای فراوان و استفاده از قندشکن روی PC یک اکانت اروپا ساختم ولی ماشالا دیتاش 20 گیگ بود و لینک هم نمیشد به IDM داد برای همین بیخیال شدم و به سمت PS4 رفتم.
رفتم روی PS4 تریالش رو برای دانلود گذاشتم، 11 گیگ بود. بعد از دانلود ریختمش با PSX و گفت اکانت بساز، که شانس ایندفعه چون اکانت PS4 ام مال آمریکا است نزاشت عوضش کنم و یک اکانت آمریکا ساختم و لاگین کردم و تمام. که یکهو دیدم زده 11 گیگ دیگه باید دانلود کنم :(
حالا جوری نیست بشه لینکش رو با PS4 دانلود کرد؟ یا کسی لینکش رو داره؟ و میدونه چطور باید ریختش؟ البته فوقش نشد هم دیتای PC هم کسی داشته باشه خوبه، بیام دیتای PC بازی رو از کسی بگیرم بازی کنم.
عجب شانسی دارم واقعا :D این لانچرها هم مصیبت هستن ها :D

بعد از کارهای فراوان و استفاده از قندشکن روی PC یک اکانت اروپا ساختم ولی ماشالا دیتاش 20 گیگ بود و لینک هم نمیشد به IDM داد برای همین بیخیال شدم و به سمت PS4 رفتم.
رفتم روی PS4 تریالش رو برای دانلود گذاشتم، 11 گیگ بود. بعد از دانلود ریختمش با PSX و گفت اکانت بساز، که شانس ایندفعه چون اکانت PS4 ام مال آمریکا است نزاشت عوضش کنم و یک اکانت آمریکا ساختم و لاگین کردم و تمام. که یکهو دیدم زده 11 گیگ دیگه باید دانلود کنم :(
حالا جوری نیست بشه لینکش رو با PS4 دانلود کرد؟ یا کسی لینکش رو داره؟ و میدونه چطور باید ریختش؟ البته فوقش نشد هم دیتای PC هم کسی داشته باشه خوبه، بیام دیتای PC بازی رو از کسی بگیرم بازی کنم.
عجب شانسی دارم واقعا :D این لانچرها هم مصیبت هستن ها :D

کسی نسخه PC بازی رو نداره؟

دوستان من بلاخر روی همون PS4 گذاشتم 11 گیگ باقی بازی دانلود بشه. و تا فردا صبح دانلودش تموم شده است، البته باید صبر کنم تا از سر کار بیام خونه.

حالا از این‎ها گذشته چندتا سوال و البته پیشنهاد دارم که اول سوالام رو میپرسم:
1. از بین نژادهای بازی کدومشون بهتره؟ چه ویژگی‎ها و داستانی دارن؟ قابلیت‎هاشون چی هست؟
2. از بین کلاس‎ها چی؟ چی کلاس‎های هستن؟ قابلیت‎ها و کارهاشون چیه؟ چطوری هستن و اینا.
3. کدوم سرور برای ایرانیا بهتره و توش ایرانی هست؟ odin بود فکر کنم درسته؟

حالا از سوال‎ها که بگزریم به پیشنهادها میرسیم :D
یک مدتی بود (البته هنوز هم هست) آقا فرشاد هی میگفتن چرا بازی پلیر نداره؟ چرا کسی حرف نمیزنه اینجا و... . آخه خوب کسی چیزی از بازی نمیدونه برای شروع. اون نسخه اولیه که خیلی فاجعه بود و الان هم خیلی‎ها حواسشون به این بازی نیست و چون اسم WOW رو زیاد شنیدن میرن میخرنش و آخرش هم هیچ چیزش داستانش رو نمیفهمن، گیم پلی قدیمیش خستشون میکنه، گرافیکشم که دیگه واقعا قدیمیه و اینجوری میشه که کسی که میخواد پول بده اشتباه پول میده و سراغ این بازی هم نمیاد دیگه. پیشنهاد من اینه که بیاید پست اول رو درست کنید، از بین شروع داستانیش بگید، اگر کاراکتر مهم داستانی داره دربارش بگید، نژادها رو توضیح بدید، کلاس ها رو توضیح بدید، اسامی کسایی که بازی میکنن رو به همراه اسم سرورشون توی پست اول بنویسید، اینجوری بیشتر هم به بازی جذب میشن. مخصوصا اینکه این بازی (Final Fantasy XIV: A Realm Reborn) تازه 2013 اومده و اولین اکسپنشنش برای 2015 هست و یحتمل در آینده اکسپنش‎های بیشتری هم براش میاد. خیلی‎ها مثلا توی بازی های آنلاین دیگه دنبال پلیرهای آنلاین زیاد، رید و باس و اینجور چیزا هستن. توی WOW که دیگه باس قدیمیهاش هست (مثل آرتاس و اینا) که دیگه حال اون موقع رو ندارن و کمتر چنین باس خوبی گیر میاد، باس های اکسپنشن‎های بعدی هم به همین ترتیب. اما این بازی هنوز جای کار داره و میشه با کاربرها کلی بازی کرد و در کل با تبلیغ خوب خیلی ها جذب بازی میشن، پلیر جدید میاد، حرف میزنیم، پست هم میزاریم :D

در کل اگر پایه هستید یک دستی به اون پست اول بکشید، مخصوصا آقا فرشاد :D جواب سوال های من رو هم بدید :D

دوستان من بلاخر روی همون PS4 گذاشتم 11 گیگ باقی بازی دانلود بشه. و تا فردا صبح دانلودش تموم شده است، البته باید صبر کنم تا از سر کار بیام خونه.

حالا از این‎ها گذشته چندتا سوال و البته پیشنهاد دارم که اول سوالام رو میپرسم:
1. از بین نژادهای بازی کدومشون بهتره؟ چه ویژگی‎ها و داستانی دارن؟ قابلیت‎هاشون چی هست؟
2. از بین کلاس‎ها چی؟ چی کلاس‎های هستن؟ قابلیت‎ها و کارهاشون چیه؟ چطوری هستن و اینا.
3. کدوم سرور برای ایرانیا بهتره و توش ایرانی هست؟ odin بود فکر کنم درسته؟

حالا از سوال‎ها که بگزریم به پیشنهادها میرسیم :D
یک مدتی بود (البته هنوز هم هست) آقا فرشاد هی میگفتن چرا بازی پلیر نداره؟ چرا کسی حرف نمیزنه اینجا و... . آخه خوب کسی چیزی از بازی نمیدونه برای شروع. اون نسخه اولیه که خیلی فاجعه بود و الان هم خیلی‎ها حواسشون به این بازی نیست و چون اسم WOW رو زیاد شنیدن میرن میخرنش و آخرش هم هیچ چیزش داستانش رو نمیفهمن، گیم پلی قدیمیش خستشون میکنه، گرافیکشم که دیگه واقعا قدیمیه و اینجوری میشه که کسی که میخواد پول بده اشتباه پول میده و سراغ این بازی هم نمیاد دیگه. پیشنهاد من اینه که بیاید پست اول رو درست کنید، از بین شروع داستانیش بگید، اگر کاراکتر مهم داستانی داره دربارش بگید، نژادها رو توضیح بدید، کلاس ها رو توضیح بدید، اسامی کسایی که بازی میکنن رو به همراه اسم سرورشون توی پست اول بنویسید، اینجوری بیشتر هم به بازی جذب میشن. مخصوصا اینکه این بازی (Final Fantasy XIV: A Realm Reborn) تازه 2013 اومده و اولین اکسپنشنش برای 2015 هست و یحتمل در آینده اکسپنش‎های بیشتری هم براش میاد. خیلی‎ها مثلا توی بازی های آنلاین دیگه دنبال پلیرهای آنلاین زیاد، رید و باس و اینجور چیزا هستن. توی WOW که دیگه باس قدیمیهاش هست (مثل آرتاس و اینا) که دیگه حال اون موقع رو ندارن و کمتر چنین باس خوبی گیر میاد، باس های اکسپنشن‎های بعدی هم به همین ترتیب. اما این بازی هنوز جای کار داره و میشه با کاربرها کلی بازی کرد و در کل با تبلیغ خوب خیلی ها جذب بازی میشن، پلیر جدید میاد، حرف میزنیم، پست هم میزاریم :D

در کل اگر پایه هستید یک دستی به اون پست اول بکشید، مخصوصا آقا فرشاد :D جواب سوال های من رو هم بدید :D

نژاد ها هرکدوم که از قیافشون خوشت اومد بردار وگرنه از لحاظ stat در حد 2-3 تا point ملا فرق دارن باهمدیگه و اصلا به چشم نمیاد وقتی که +1000 تا point روی یه سری stat هات جلوتر میزاری :D

کلاس ها هم که مثل همه mmo ها به طور کلی به 3 دسته تقسیم میشن Tank و Healer و DPS که به نظر من برای اولین کلاس حتما یه کلاس DPS انتخاب کنید من خودم Arcanist رو برداشتم که یه جور جادوگرن و یه Summon دارن که برات میجنگن :D

سرور برای ایران اول از همه حتما Chaos چون تو اروپاست و بین دنیاهای تو Chaos چندتا از بچه ها تو Odin هستن ولی من خودم تنهایی تو Cerberusم :D البته بازی کنی اصلا حس تنهایی بهت دست نمیده حتی اگه تنها ایرانی تو اون دنیا باشی :D

والا پست اول رو که خود تاسیس کننده تاپیک قرار بود خیلی خفن آپدیتش کنه که نمیدونم چه بلایی سرش اومده :D منم که بیش از حد ممکن بیماری تنبلیسم دارم و نمیتونم :D

• Like
نژاد ها هرکدوم که از قیافشون خوشت اومد بردار وگرنه از لحاظ stat در حد 2-3 تا point ملا فرق دارن باهمدیگه و اصلا به چشم نمیاد وقتی که +1000 تا point روی یه سری stat هات جلوتر میزاری :D

کلاس ها هم که مثل همه mmo ها به طور کلی به 3 دسته تقسیم میشن Tank و Healer و DPS که به نظر من برای اولین کلاس حتما یه کلاس DPS انتخاب کنید من خودم Arcanist رو برداشتم که یه جور جادوگرن و یه Summon دارن که برات میجنگن :D

سرور برای ایران اول از همه حتما Chaos چون تو اروپاست و بین دنیاهای تو Chaos چندتا از بچه ها تو Odin هستن ولی من خودم تنهایی تو Cerberusم :D البته بازی کنی اصلا حس تنهایی بهت دست نمیده حتی اگه تنها ایرانی تو اون دنیا باشی :D

والا پست اول رو که خود تاسیس کننده تاپیک قرار بود خیلی خفن آپدیتش کنه که نمیدونم چه بلایی سرش اومده :D منم که بیش از حد ممکن بیماری تنبلیسم دارم و نمیتونم :D

فعلا از بین نژادها علاقه وافری به Miqo'te پیدا کردم :D

از بین کلاس‎ها هم که حتما DPS میرم چون واقعا بقیه سخت هستن. فعلا نظرم روی Pugilist میچربه، حالا امیدوارم که خوب باشه.

باز هم خوبه که سرورها پر هستن :D

زننده تاپیک که یه 3 سالی هست کلا سایت نیومده :D فرشاد یکم تنبلی رو کنار بزار، تو میتونی :)) فوقش شریکی هر کس یه گوشه از کار رو بگیره :D

این لانچر هم چقدر رو اعصابه :| من در حالت عادی ساعتی یک گیگ دانلود میکنم. الان 3 ساعت گذشته 2 گیگ دانلود شده :|

فعلا از بین نژادها علاقه وافری به Miqo'te پیدا کردم :D

از بین کلاس‎ها هم که حتما DPS میرم چون واقعا بقیه سخت هستن. فعلا نظرم روی Pugilist میچربه، حالا امیدوارم که خوب باشه.

باز هم خوبه که سرورها پر هستن :D

زننده تاپیک که یه 3 سالی هست کلا سایت نیومده :D فرشاد یکم تنبلی رو کنار بزار، تو میتونی :)) فوقش شریکی هر کس یه گوشه از کار رو بگیره :D

این لانچر هم چقدر رو اعصابه :| من در حالت عادی ساعتی یک گیگ دانلود میکنم. الان 3 ساعت گذشته 2 گیگ دانلود شده :|

بلی بلی Miqo'te ها بهترینن XD من خودم Miqo'teم 3:

Pugilist که بعدا تبدیل میشه به Monk بیشترین DPS رو بین همه DPS های Melee داره :D

اوخخخ منظورم @Vincent B1ack بود نه زننده تاپیک شرمنده XD

جای تعجب بر انگیزش اینه که بعد از اینکه این 11 گیگ رو گرفتی بعدش هرچی آپدیت واسه بازی میاد با سرعت واقعیت دانلود میکنه نمیدونم چرا اینجوریه XD

• Like
بلی بلی Miqo'te ها بهترینن XD من خودم Miqo'teم 3:

Pugilist که بعدا تبدیل میشه به Monk بیشترین DPS رو بین همه DPS های Melee داره :D

اوخخخ منظورم @Vincent B1ack بود نه زننده تاپیک شرمنده XD

جای تعجب بر انگیزش اینه که بعد از اینکه این 11 گیگ رو گرفتی بعدش هرچی آپدیت واسه بازی میاد با سرعت واقعیت دانلود میکنه نمیدونم چرا اینجوریه XD

به به، نشون میده انتخابم توی نژاد و کلاس عالیه :))

باز خوبه ایشون هنوز توی سایت هست، @Vincent B1ack خدا قوت اخوی :D

یعنی واقعا ته سرور هستن :))

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or