Final Fantasy XIII - X360

سلام من بازم تو سامونه fang گیر کردم می شه یه راهنمایی کنین؟
fang , light , van
Sen , rav , med
sen , rav , rav
sab , rav , rav
sab , rav , med

2 مورد آخر در صورت قوی بودن لول sab فنگ هست .

خب ببین خیلی کاری نداره . اول مد یک رو بذار . بعد خودت رو تارگتش قرار بده و بذار بهت حمله کنه . از اونور هم لایت میزنتش . وقتی هم که جونت کم شد سریع از پوشن استفاده کن تا نمیری . بعدشم تقریبا نصف جونش رفت برو رو حالت بعدی و ببندینش به عناصر طبیعت :دی !
کلا این ایلدون ها اصلا سخت نیستن فقط باید حواست به کارات باشه ! وگرنه خیلی راحت میزنیشون ...

آقا یکی بگه من این یارو Orphan رو چجوری بزنم؟:دی
شخصیتهام تو 3 کلاس، تا خرخره لول آپ شدن، بیشتر از این آپگرید میخواد؟:confused:

اینم تو اسپویلر بگید که این فاینال باس هست یا نه؟!

مرسی.

اینم تو اسپویلر بگید که این فاینال باس هست یا نه؟!

مرسی.
بابی "بارتندلس 3" رو میزنی دیگه ، بعدش اورفان میاد!
و در ادامه یکی دیگه هم میاد که نمیگم اسپویل شه ..:biggrin1:
هر کاراکتر هم 130.000 CP اضافه آورده!:دی
زهی خیال باطل ... مهدی جلوتو با این مقدار "CP" یکی دوتا خونه پُر میشه!:biggrin1:

آقا یکی بگه من این یارو Orphan رو چجوری بزنم؟:دی
شخصیتهام تو 3 کلاس، تا خرخره لول آپ شدن، بیشتر از این آپگرید میخواد؟

سلام ...
من داخل تاپیک PS3 توضیح دادم همون را نقل میکنم اینجا :

بهترین روش این هست که اگر fang و hope و lighting را 3 تا از قابلیت های اصلیشون به لول 4 رسوندین فقط کافیه hope و lighting را در Sentinel هم پیشرفت بدید تا در این بخش هم قابلیت های مناسبی داشته باشن fang هم که یکی از قابلیت های های اصلیش هست و مشکلی نداره.

fang در طلسم کردن این باس بسیار مفید و کار امد هست فقط کافیه Saboteur بزارینش تا ببنید 4 تا 5 طلسم مفید انجام میده که سرعت حملات را کاهش میده و درضمن صدمه دیدن باس را در مقابل ضربه های شما به شدت افزایش میده و اگر دوست دارین hope هم بر روی Synergist تا قابلیت های افراد شما را بالا ببره و اگر در این نقش لول بالایی داشته باشه به سرعت قابلیت های مورد نیاز را به شخصیت ها اضافه میکنه.

حالا با Ravager کردن hope و lighting و Commando کردن fang به سرعت باس به Stagger میرسه و بعد lighting هم Commando کنید تا ببینید با چه سرعتی خط سلامتی باس کاهش پیدا میکنه بعد از 2 تا 3 بار Stagger کردن به راحتی پیروز خواهید شد.

2 نکته:
وقتی باس خواست حمله اصلی خودشو انجام بده بر روی تصویر قبل از انجام حرکت نامش نوشته میشه که شما به سرعت باید هر 3 شخصیت را بر روی Sentinel قرار بدید تا مقدار کمتر از نوار سلامتی شما کاسته بشه.

از قابلیت های Medic شخصیت های hope و lighting بصورت همزمان میتونید به سرعت برای افزایش خط سلامتی خود استفاده کنید.

سلام دوستان من تقریبا 70 % مکالمات انگلیسی رو میفهمم. داستان تو بازی با انگلیسی ساده روایت میشه؟ طوری هست که بتونیم روند اصلی داستان رو دنبال بکنیم؟

با تشکر.

سلام دوستان من تقریبا 70 % مکالمات انگلیسی رو میفهمم. داستان تو بازی با انگلیسی ساده روایت میشه؟ طوری هست که بتونیم روند اصلی داستان رو دنبال بکنیم؟

با تشکر.
آره;)
کلا بازیهای ژاپنی زبان در حد کنکور کفایت میکنه! اون بازیهای غربیه که پر اصطلاحات و ... هست.
البته من خودم این بازی رو تا 6 تیر بازی نمیکنم! چون طولانیه و داستانی. میرم تو جوش بعد امتحانا رو گند میزنم:)

آره;)
کلا بازیهای ژاپنی زبان در حد کنکور کفایت میکنه! اون بازیهای غربیه که پر اصطلاحات و ... هست.
البته من خودم این بازی رو تا 6 تیر بازی نمیکنم! چون طولانیه و داستانی. میرم تو جوش بعد امتحانا رو گند میزنم:)
Joke of the Year !
عزیزم حرفت دقیقا برعکس هست ! بازی های JRPG نیاز خیلی بیشتری به زبان قوی دارن تا غربی ! ولی کلا این فاینال داستان خیلی پیچیده ای نداره .

عزیزم حرفت دقیقا برعکس هست ! بازی های JRPG نیاز خیلی بیشتری به زبان قوی دارن تا غربی ! ولی کلا این فاینال داستان خیلی پیچیده ای نداره .
جان؟ جدی نگفتی که؟ یعنی منظورت اینه که برای فهم داستان و متوجه شدن دیالوگهای بازیهایی مثل FF و Eternal Sonata و ... به سطح زبان بالاتری احتیاج هست تا بازیهایی مثل ME و DA و ... ؟:eek:
Joke of the Year !
شما که تو اون تاپیک انتقادات ، نیش زدن و سوژه گرفتن و ... رو به عنوان اولین نفر تذکر دادی (به گفته خودت) حداقل خودت عمل کن! بر فرض که من اشتباه گفته باشم.

1 - حالا رفتی یه 2 تا بازی RPG N ساعته گیر اوردی :دی . مثلا برای بازی های FPS خیلی زبان احتیاجی نیست ! ولی اگر کسی خیلی وارد نباشه ، منو بازی های JRPG رو ببینی مغزم سوت میکشه !
2 - البته من منظورم در مورد امضا بود ولی خب شرمنده اگر ناراحت شده اید !

1 - حالا رفتی یه 2 تا بازی RPG N ساعته گیر اوردی :دی . مثلا برای بازی های FPS خیلی زبان احتیاجی نیست ! ولی اگر کسی خیلی وارد نباشه ، منو بازی های JRPG رو ببینی مغزم سوت میکشه !
منوهای شیر تو شیری داره (:biggrin1:) ... نسبت به بازیهای دیگه خیلی بیشتر طول میکشه تا همه رو کاملا بشناسی.!

2 - البته من منظورم در مورد امضا بود ولی خب شرمنده اگر ناراحت شده اید !
1- این بازیهای FPS که میگی که اصلا توشون فهم داستان احتیاجی نیست:biggrin1: (البته نه همشون)
2- دشمنت شرمنده عزیز! ناراحتی چیه بابا؟;)

دوستان بازی رو گرفتم از داستانش تا حالا خیلی خوشم اومده (از اواتارم معلومه جو گیر شدم:cheesygri) . یه chapter هم تموم کردم . خیلی مونده؟ :cheesygri

سه تا سوال داشتم .

1: این گزینه ی auto attack رو چه جوری بردارم ؟ دیگه داره اعصابم رو خورد میکنه.

2: توی منوی بازی گزینه های components و key item و چیزهایی که توشونه به چه دردی میخورن؟( این اولین بازی rpj که دارم بازی میکنم . به همین خاطر یه خورده قاطی کردم. )

3: چرا تو مبارزه فقط با یه نفر میتونم بازی کنم؟

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or