fang , light , vanسلام من بازم تو سامونه fang گیر کردم می شه یه راهنمایی کنین؟
اینم تو اسپویلر بگید که این فاینال باس هست یا نه؟!
مرسی.
زهی خیال باطل ... مهدی جلوتو با این مقدار "CP" یکی دوتا خونه پُر میشه!:biggrin1:هر کاراکتر هم 130.000 CP اضافه آورده!
آقا یکی بگه من این یارو Orphan رو چجوری بزنم؟
شخصیتهام تو 3 کلاس، تا خرخره لول آپ شدن، بیشتر از این آپگرید میخواد؟
بهترین روش این هست که اگر fang و hope و lighting را 3 تا از قابلیت های اصلیشون به لول 4 رسوندین فقط کافیه hope و lighting را در Sentinel هم پیشرفت بدید تا در این بخش هم قابلیت های مناسبی داشته باشن fang هم که یکی از قابلیت های های اصلیش هست و مشکلی نداره.
fang در طلسم کردن این باس بسیار مفید و کار امد هست فقط کافیه Saboteur بزارینش تا ببنید 4 تا 5 طلسم مفید انجام میده که سرعت حملات را کاهش میده و درضمن صدمه دیدن باس را در مقابل ضربه های شما به شدت افزایش میده و اگر دوست دارین hope هم بر روی Synergist تا قابلیت های افراد شما را بالا ببره و اگر در این نقش لول بالایی داشته باشه به سرعت قابلیت های مورد نیاز را به شخصیت ها اضافه میکنه.
حالا با Ravager کردن hope و lighting و Commando کردن fang به سرعت باس به Stagger میرسه و بعد lighting هم Commando کنید تا ببینید با چه سرعتی خط سلامتی باس کاهش پیدا میکنه بعد از 2 تا 3 بار Stagger کردن به راحتی پیروز خواهید شد.
2 نکته:
وقتی باس خواست حمله اصلی خودشو انجام بده بر روی تصویر قبل از انجام حرکت نامش نوشته میشه که شما به سرعت باید هر 3 شخصیت را بر روی Sentinel قرار بدید تا مقدار کمتر از نوار سلامتی شما کاسته بشه.
از قابلیت های Medic شخصیت های hope و lighting بصورت همزمان میتونید به سرعت برای افزایش خط سلامتی خود استفاده کنید.
آرهسلام دوستان من تقریبا 70 % مکالمات انگلیسی رو میفهمم. داستان تو بازی با انگلیسی ساده روایت میشه؟ طوری هست که بتونیم روند اصلی داستان رو دنبال بکنیم؟
با تشکر.
Joke of the Year !آره
کلا بازیهای ژاپنی زبان در حد کنکور کفایت میکنه! اون بازیهای غربیه که پر اصطلاحات و ... هست.
البته من خودم این بازی رو تا 6 تیر بازی نمیکنم! چون طولانیه و داستانی. میرم تو جوش بعد امتحانا رو گند میزنم
جان؟ جدی نگفتی که؟ یعنی منظورت اینه که برای فهم داستان و متوجه شدن دیالوگهای بازیهایی مثل FF و Eternal Sonata و ... به سطح زبان بالاتری احتیاج هست تا بازیهایی مثل ME و DA و ... ؟عزیزم حرفت دقیقا برعکس هست ! بازی های JRPG نیاز خیلی بیشتری به زبان قوی دارن تا غربی ! ولی کلا این فاینال داستان خیلی پیچیده ای نداره .
شما که تو اون تاپیک انتقادات ، نیش زدن و سوژه گرفتن و ... رو به عنوان اولین نفر تذکر دادی (به گفته خودت) حداقل خودت عمل کن! بر فرض که من اشتباه گفته باشم.Joke of the Year !
منوهای شیر تو شیری داره (:biggrin1 ... نسبت به بازیهای دیگه خیلی بیشتر طول میکشه تا همه رو کاملا بشناسی.!1 - حالا رفتی یه 2 تا بازی RPG N ساعته گیر اوردی . مثلا برای بازی های FPS خیلی زبان احتیاجی نیست ! ولی اگر کسی خیلی وارد نباشه ، منو بازی های JRPG رو ببینی مغزم سوت میکشه !
1- این بازیهای FPS که میگی که اصلا توشون فهم داستان احتیاجی نیست:biggrin1: (البته نه همشون)1 - حالا رفتی یه 2 تا بازی RPG N ساعته گیر اوردی . مثلا برای بازی های FPS خیلی زبان احتیاجی نیست ! ولی اگر کسی خیلی وارد نباشه ، منو بازی های JRPG رو ببینی مغزم سوت میکشه !
2 - البته من منظورم در مورد امضا بود ولی خب شرمنده اگر ناراحت شده اید !