من درست يادم نيست اما فكر كنم lighرو rav گذاشتم و hope رو medسلام دوستانه
من نمي تونم سامون لايتينگ{odin}را شكست بدم قاعده خاصي دارد
من درست يادم نيست اما فكر كنم lighرو rav گذاشتم و hope رو med
death resistance 30% چي كار مي كنه ؟(اگه بخريمش)
نميشه كات سين هاي بازي رو ديد؟(مثل dmc يا AW)منظورم هيچ قسمتي تو منو نداره كه بشه از اون جا بعضي از كات سين هارو ديد؟
جاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااان ؟ اودین وانیل ؟ وانیل مگه اودین داره ؟!؟! (kidding !)سلام من بازم تو اودین vanile گیر کردم لطفا راهنمایی کنین.
درود...
دوستان یه چند تا سوال داشتم :
من این بازی رو امروز گرفتم :
1- داستان بازی در مورد چیه دقیقا ؟ و داستان کاملش رو از کدوم تاپیک میشه خوند ؟
2- زیرنویس رو در این بازی از کدوم قسمت باید فعال کرد ؟
3- این بازی 3 دیسک هستش ! من دستگاهمو update نکردم و از دیسک activate برای اجرای بازیهای جدید استفاده میکنم و دیسک 1 رو گذاشتم و دارم بازی میکنم ! دیسک 2 و 3 کی لازم میشه و چه موقعی باید داخل دستگاه بذارم ؟
4- موقع کشتن دشمنان تا دکمه A رو میزنی یه سری عبارت مثل subtitles و items و غیره ظاهر میشه که هر کدوم رو میزنی کارهای مختلفی رو بر روی دشمن انجام میده ! این گزینه ها دقیقا چی هستند و کدوم یکی بیشتر کاربر داره؟ راهی نیست وقتی داری دشمن رو میکشی این عبارتها نیاد و راحت و بدون دردسر راحت دشمن رو بکشی ؟؟چون واسه من یه طوریه ! راحت نمیشه از ابزارها استفاده کرد ! میشه یه توضیحی بدین ؟
5- خون و اسلحه ها و غیره کجا هستند و چطوری میشه خون اضافه زد ؟
مرسی
درود...
دوستان یه چند تا سوال داشتم :
3- این بازی 3 دیسک هستش ! من دستگاهمو update نکردم و از دیسک activate برای اجرای بازیهای جدید استفاده میکنم و دیسک 1 رو گذاشتم و دارم بازی میکنم ! دیسک 2 و 3 کی لازم میشه و چه موقعی باید داخل دستگاه بذارم ؟
1: این تاپیک میتونی داستان کامل رو بخونی( البته هنوز کامل نشده) http://forum.bazicenter.com/showthread.php?t=28996
2: تو منوی اصلی میری قسمت option گزینهsubtitle رو on میکنی.
3: وقتی دیسک 1 تموم شد بهت پیغام میده که دیسکه 2 رو بزار.
4: توی ability میتونید ضربه های رو که به دشمن میزنید خودتون دستی انتخاب کنید برای راحتتر شدن کار شما گزینه ی auto attack رو انتخاب کنید خودش اتوماتیک به دشمن حمله میکنه. تو item هم یه سری چیزها مانند poition و phonix diown هستش که potion همون خون هست و phonix down هم که وقتی یکی از یاراتون تقزیبا مرد میتونید دوباره به باز برش گردونین.
احتیاجی به فعال کردن نیست بالای ablities هست (موقع مبارزه)ممنونم عزیز
فقط عزیز این گزینه auto attack رو از کدوم قسمت باید فعال کنم ؟ چون ندیدمش ! باید در قسمت setting درستش کنم دقیقا یا نه ؟
احتیاجی به فعال کردن نیست بالای ablities هست (موقع مبارزه)
تو این عکس کاملا مشخصه:
بله اين روال بازي هست.تا اون نوار پر نشه شما نمي تونيد حمله كنيد.عزیز ممنون ، ولی این گزینه auto -battle رو میزنم داخلش گزینه های دیگه ای هم هست و وقتی اونها رو میزنم یه حرکت رو روی دشمن پیاده میکنه و دوباره یه مستطیلی باید پر بشه تا بتونم دوباره به دشمن حمله کنم و بعدش پشت سر هم میخوام به دشمن حمله کنم نمیشه و یه مکث چند ثانیه ای وسطش هست تا اینکه دوباره auto-battle رو بزنم و گزینه های مختلف ظاهر بشه و بعد از پیاده کردن یه حرکت روی دشمن دوباره مکث و باقی ماجرا ! این کلا اینطوریه که یه دونه میزنی باید یه مکثی وسطش باشه تا دشمن تو رو بزنه و اون مستطیل پر بشه تا بتونی حمله کنی؟
! لطفا یه توضیحی بدین در این مورد...
مرسی