اقا من یه چیزیرو هنوز نفهمیدم اصلا چرا خواهر لایتنینگ السی شده ؟البته زیاد جلو نرفتما :smile:
روانم پریش شد دوستان یه چیزای هستن که دو نفرن یکشون جادون میکنه یه ثانیه شمار میاد بالا سرت اینارو چه طوری بکشم شخصیتم الان snow هست !!!
منم فقط به خاط داستانش بازی میکنم این مبارزاتش رو مخ عجیب !!! اما لامذهب این داستانش مارو گرفته :cheesygriواقعا بازی فوق العاده ای هست؟ الان که همه دارن تلاش میکنن بازی هاشون رو طبیعی کنن نمیدونم چرا فاینال فانتزی سبک مبارزاتش برای 20 30 سال پیشه دارم اینارو از حرص میگم. آخه من با سطح 6 اسلحه لایتینینگ و سطح 3 اسلحه هوپ تو غول بعد از جنگل سفید گیر کردم . تو هر مبارزه به انداره ی همه ی ضربه های کل بازیهای دنیا به این غول ضربه میزنم هیچی خونش نمیره بعد میاد جلو یه فوت میکنه یا خودم یا یارم میمیره . با اینکه داستانش خیلی جذابه ولی به نظر من آشغال ترین بازی دنیاست من الان بیشتر دارم از این میسوزم که رفتم 6 تومن به این بازی مزخرف پول دادم. واقعا خاک برسر اسکوار انیکس.
پاییت atuo battle یه گزینه دیگه هست اونو که انتخاب کنی بهت نشون میوده مثلا bltz داره ruin داره attack داره که میتونی هر کدومو دوست داشتی انتخاب کنی و حمله کنی البته عشقی نیست باید ببینی کدوم تاثیر بیشتری رو دشمنت داره :dدر کل اول بازی خیلی خوشحال همروو ناکار میکنی اما از وسطای باری به بعد یه درجه سختی میشه hardcore :d#سلام
این بازی فقط auto battle داره؟
نمیشه خودم بجنگم؟
گزينه abilitty شامل همه نوع از حمله هايي هست كه در اختيار داريد هست كه هرچه جلوتر بريد بيشتر ميشه.و براي هر كدوم از نقش ها (rav, sen,com)تغيير ميكنه.معمولا از autoبراي حمله ي سريع استفاده كنيد.بیشتر توضیح میدی؟ نمیفهمم این 3 تا گزینه داره:
1 auto battle که مشخصه.
2 abilitty که 2-3 تا ایتم داره که نسبت به اشخاص فرق میکنه. attack رو که میزنم همون کار auto رو انجام میده!
3 که Item هست و دیگه ممعلومه.
نمیدونم جریان این حمله هاش چیه؟
از داستانش خیلی خوشم اومد ولی حمله هاش خیلی زد تو ذوقم!
ها گرفتم نکنه منظورت اینه که خودت مثلا B رو بزنی اون لگد بزنه ؟:dنه دئست من سبک مبارزه این بازی این طوریه یعنی یه جورایی نوبتیه و فقط شما نوعه حمبرو مشخص میکنی بعد خودشون حمله میکنند البته کاملا سیست مبارزاتی پیچیده ای داره :dخوب اول کار شما attack داری و blitz اگه اتو رو انتخاب کنی خودش یکه ار این 2 تارو انتخاب مبکنه اما اگه بری رو abilitiy خودت میتونی هر کدومو خواست اینتخواب کنیبیشتر توضیح میدی؟ نمیفهمم این 3 تا گزینه داره:
1 auto battle که مشخصه.
2 abilitty که 2-3 تا ایتم داره که نسبت به اشخاص فرق میکنه. attack رو که میزنم همون کار auto رو انجام میده!
3 که Item هست و دیگه ممعلومه.
نمیدونم جریان این حمله هاش چیه؟
از داستانش خیلی خوشم اومد ولی حمله هاش خیلی زد تو ذوقم!