Trunks
کاربر سایت
عجبدوستان من یه فاینال رو psp بازی کردم که جنگیدنش اینطوری بود که مثلا با زدن پشت سره هم یه دکمه شمشیر نمیزد باید از تو منو ضربه هاش رو انتخاب میکردی و همین باعث شد من درجا بازی رو پاک کنم. میخواستم بدونم اینم مثل اونه؟
عجبدوستان من یه فاینال رو psp بازی کردم که جنگیدنش اینطوری بود که مثلا با زدن پشت سره هم یه دکمه شمشیر نمیزد باید از تو منو ضربه هاش رو انتخاب میکردی و همین باعث شد من درجا بازی رو پاک کنم. میخواستم بدونم اینم مثل اونه؟
شما که از اون خوشت نیومده اصلا طرف FF XIII نرو ، چون دیگه کمی هم عناصر Action تو بازی وجود نداره ، اینبار میزنی DVD ـها رو میشکونی!:biggrin1:دوستان من یه فاینال رو psp بازی کردم که جنگیدنش اینطوری بود که مثلا با زدن پشت سره هم یه دکمه شمشیر نمیزد باید از تو منو ضربه هاش رو انتخاب میکردی و همین باعث شد من درجا بازی رو پاک کنم. میخواستم بدونم اینم مثل اونه؟
عزیزیم مثل اینکه مشکل داره چون بعضیا تو تعران این مشکل رو پیدا کردن.حیفه.بازیش حدود 30 ساعته.tales of vesperia یاstrat oceanبیشتر بودن...!
خب اگه دوست داری من دیسکای خودمو واست بفرستم از همدان؟!!!مشکلی نیست که آسون نشه!!!راستی واسه ار.پی.جی بازها,یه resonance of fate اومده باحاله!!!آخه این مشکلی که شما میگی رو همه در دیسک 2 داشتن اما مشکل من در دیسک 1 هست .

سره هر بتل بهت مقداری gil میده ! بعدشم میتونی با فروختن آیتم هات gil در بیاری !دوستان چطوری میشه پول دراورد ؟ :biggrin1:
من همیشه کمبود gil دارم
همیشه هم با فروش اسلحه های که جایزه میده جبران میکنم
بعد چه اسلحه هایی رو بهتره ارتقا بدیم ؟ :confused:
به نظرم این فروشگا هایی که واسه خرید گزاشتن خیلی مسخره هست
بعضی ها اصلا به کار ادم نمیاد :biggrin1:
بايد ravager باشيد.اينطوري زود تر پر ميشه.آقا یه سوال دارم:
وقتی که برای اولین بار با ایلدون ها روبرو میشی باید چه جوری از بین ببریش؟تو اون قسمت کریستال ها با snow هستم.توی تاتوریال میگه باید بهش بزنین تا یواش یواش اون نوار بالای سرش پر بشه.و وفتی پر شد دکمه ی x رو بزن.بعدش نوشته ضربه زدن تنها راه نیست.از ابلیتیس هم باید استفاده کرد.فک کنم لیبرا بود.
میشه یه راهنمایی کنید؟
خــیر . ایلدونه Snow رو باید بری روی Sentinel . بری روی این حالت کارش تمومه .بايد ravager باشيد.اينطوري زود تر پر ميشه.
خــیر . ایلدونه Snow رو باید بری روی Sentinel . بری روی این حالت کارش تمومه .
توی این سامن چون تنهایی فقط باید این راه رو بریمن هم با Sentinel زدمش
ravenger اصلا نمی شد :biggrin1: