اتفاقا به نسبت JRPG های دیگه ، روان تر و ساده تر هستش ! یعنی برای کسی که با JRPG هم آشنایی نداره چندان مشکل نیست و زود راه میوفته !داداش گلم,من کنسولمو به خاطر این گیم عوض کردم!عمر نوج رو باید داشته باشی تا بیاد!!!واسه اونایی که مشکل دارن بگم که این بازیا باید اعصاب داشته باشی,بفهمی,علاقه داشته باشی وگر نه اصلا بهت حال نمیده.باید انگلیست خوب باشه!!!!!!!
جناب اقای Trunks شما چرا بی جنبه بازی دارین در میارید؟ هر کسی نظری داره امدی گیر میدی هر کی هر چیزی میگه شما عکسش رو میگی؟ مگه این بازی ساخته شده واسه شما؟ که اینقدر دارین ازش دفاع میکنید؟ 7 تومن دادی بازی رو گرفتی امدی داری به همه گیر میدی:confused:اتفاقا به نسبت JRPG های دیگه ، روان تر و ساده تر هستش ! یعنی برای کسی که با JRPG هم آشنایی نداره چندان مشکل نیست و زود راه میوفته !
هان ؟! من متوجه نمیشم ... چرا حالا جوش میاری ؟! من نمیفهمم کجای حرفم ایراد داشت . چیش بی جنبه بازی بود ؟! دفاع از چی میکنم ؟! از اینکه سیستم گیم پلی بازی آسونه ؟! این دفاعه ؟! حرف 12 و FF های قبلی هم لطفا نیارید . با کسی صحبت میکنید که اکثر FF های PsOne رو بازی کرده .جناب اقای Trunks شما چرا بی جنبه بازی دارین در میارید؟ هر کسی نظری داره امدی گیر میدی هر کی هر چیزی میگه شما عکسش رو میگی؟ مگه این بازی ساخته شده واسه شما؟ که اینقدر دارین ازش دفاع میکنید؟ 7 تومن دادی بازی رو گرفتی امدی داری به همه گیر میدی:confused:
اصلا میدونی چیه کی گفته ساده تر شده نسبت به قبلیش؟ شما 12 رو اگه بازی کرده باشی اینقدر کار با لول اپ و گامبیت هاش راحت بود امدی گیر میدی. مشکلت چیه شما ؟
هان ؟! من متوجه نمیشم ... چرا حالا جوش میاری ؟! من نمیفهمم کجای حرفم ایراد داشت . چیش بی جنبه بازی بود ؟! دفاع از چی میکنم ؟! از اینکه سیستم گیم پلی بازی آسونه ؟! این دفاعه ؟! حرف 12 و FF های قبلی هم لطفا نیارید . با کسی صحبت میکنید که اکثر FF های PsOne رو بازی کرده .
من نمیفهمم کجای حرفم ایراد داشت و خب خواهشا متن ها رو درست بخونید و اون چیزی که تو ذهنتون ننویسید ... زشته به خدا ...
من کاری به کنسول عوض کردن ایشون ندارم مجید جان . فقط ایشون گفتن که :شما پست بالاییت رو ببین 1 + بقیه پست هات که هیچی بنده خدا امده گفته من کنسولم رو عوض کردم نظرش رو در مورد بازی داده شما میایی قشنگ حرفی رو که زده عکسش رو بهش میگی شما خودت گفتی از شماره های قبلیش اسونتر شده وگرنه من که 1 راست نیومدم مقایسه کنم با قبلیهاش زشت اینه که بیخودی به کسی گیر بدی تا بهش بگی من از تو بیشتر سرم میشه تو فلان بازی .:smile:
ذر مورد فینال فانتزی پلی 1 هم وقتی امده بود شاید تو ایران کلا چند نفر ازش خوششون امد حالا هم که دیگه هیچ شخصی نمیره بازی 20 سال پیش رو بازی کنه
که البته نظر شخصی شون هست و بیشتر یه نوع نصیحت هست برای اونایی که JRPG باز نیستن . منم فقط گفتم به نسبت JRPG های دیگه این بازی خیلی راحت تر هستش و راحت آدم یادش میگیره . حرف منو قبول نداری میتونی از JRPG باز های اینجا ( مثلا مهدی و ماکان ) بپرسی و ببینی اونا چه جوابی میدن . بحث من سره آسون بودن سیستم گیم پلی هستش نه مسائل شخصی ایشون و کنسول عوض کردنشون !عمر نوج رو باید داشته باشی تا بیاد!!!واسه اونایی که مشکل دارن بگم که این بازیا باید اعصاب داشته باشی,بفهمی,علاقه داشته باشی وگر نه اصلا بهت حال نمیده.باید انگلیست خوب باشه!!!!!!!
خب خوشحالم که پرونده اون ماجرا بسته شد !عزیز من اقا شهاب شما این امضات که همچین نوشتی که یعنی JRPG رو فول هستی خب این 1 کی از دلایلی که من میگم وفتی من میگم بیست سال پیش من الان 19 سالمه خب شما همین بازی میگین VII :13 سال پیش امده درسته ما تو کلو.پ بازی میکردیم این بازی رو اورده بود یعنی شاید 10 دقیقه هم کسی بازی نمیکرد چون کسی نه وارد بود نه دوست داشت شما حالا برای مثال بعد از این که شماره 12 شو بازی کردی یعنی رفتی VII رو بعد از اون بازی کردی درسته :confused: ؟ رو پلی 1 ؟
من هم قصد توهین نداشتم
خب ببین اگر Fallout و Dragon Age رو بازی کردی و تموم کردی پیشنهاد میکنم اول Mass Effect 2 رو بازی کن . چون هم بیشتر اکشن و هم از نقش آفرینی های غربی به حساب میاد . FFXIII یه JRPG turn-based هست و برای کسی که بیشتر با بازی های Action/RPG آشنایی دارند یکم مشکله ! اول ME2 رو بازی کن و بعدش هم FFXIII ! هرچند آپشن های FF توی این شماره به قدری راحت شده که هر کسی به راحتی یاد میگیره .سلام
خدمت دوستانی که هم این بازی و هم Dragon Age رو انجام دادند و با هر دو سبک RPG غربی و JRPG آشنایی دارند می خواستم بپرسم به طور کلی کدوم رو بهتر می دونید؟
فقط نظر شخصیتونو می خواستم
من بعد از اتمام فال آوت و دراگون ایج بین مس افکت و فاینال فانتزی مردد هستم که کدوم رو انتخاب کنم، یعنی کدوم ارزش بیشتری داره که 50 ساعت از وقتمو پاش بزارم؟ ( قصد انجام هر دو رو ندارم! )
سوال سختیه ولی ممنون میشم جواب بدید :biggrin1:
شما يه سوالي پرسيدي در حد اينكه ازت مي پرسن بابا رو بيشتر دوست داري يامامانو؟:biggrin1:سلام
خدمت دوستانی که هم این بازی و هم Dragon Age رو انجام دادند و با هر دو سبک RPG غربی و JRPG آشنایی دارند می خواستم بپرسم به طور کلی کدوم رو بهتر می دونید؟
من بعد از اتمام فال آوت و دراگون ایج بین مس افکت و فاینال فانتزی مردد هستم که کدوم رو انتخاب کنم، یعنی کدوم ارزش بیشتری داره که 50 ساعت از وقتمو پاش بزارم؟ ( قصد انجام هر دو رو ندارم! )
سلام