EditEhsan
کاربر سایت
برای آپگرید کردن اسلحه و Accesories، از هر Componentـی استفاده کنیم فرقی نداره؟! آخه هرچی میزنم لول آپ میشه، من فرقی احساس نکردم!
اینجا رو بخونی متوجه میشی
http://forum.bazicenter.com/showthread.php?t=28996&page=2
برای آپگرید کردن اسلحه و Accesories، از هر Componentـی استفاده کنیم فرقی نداره؟! آخه هرچی میزنم لول آپ میشه، من فرقی احساس نکردم!
سلام دوستان.
یه سوال داشتم.
من الان تو چپتر 11 هستم خیلی جنگیدم و حدوده 220,000 تا cp جمع کردم مثلا لول snow رو تو کماندو به 4 رسوندم.
می خواستم بپرسم برای رویارویی با غول این چپتر این مقدار کافی هست یا باز هم باید cp جمع کنم؟
دوستان جاییی هست بازی رو 4/5 تومن بده اگه آره لطفا بگین .چند وقت پیش رفتم بخرم بهم گفت 12 تومن خیلی زورم اومد
خب اینکه چیز تازه ای نیستش ! حتما الان آواتارتونم سیاه شده !؟ باید یه آپدیت سالم بگیرید و روی دستگاه نصب کنید ...سلام
نمیدونم جای این سوال اینجا هست یا نه !!!
من این بازی رو رو 3 dvd نسخه پال گرفتم
ولی میخوام اجرا کنم دم به ثانیه پیام اپدیت دستگاه میده
اپدیت میکنم- رستارت میشه ولی باز بازی رو بالا نمیاره همون پیام اپدیت رو دوباره میده
دستگاهم رو تازه گرفتم الایت برد جاسپر
الان مشکل از چیه ؟
خب اینکه چیز تازه ای نیستش ! حتما الان آواتارتونم سیاه شده !؟ باید یه آپدیت سالم بگیرید و روی دستگاه نصب کنید ...
پیشنهاد میکنم از داتکام بگیرید چون که توی تمامی بازی هاش آپدیت هم موجود است !
این 2-3 پست اخیر تا چند ساعت ایده حذف میشه ولی برای این که بدونید:عزیز من شهرستانم
بعد بقیه بازی ها رو خوب اجرا میکنه
فقط الان روی این بازی همش میگه اپدیت . اپدیت هم میشه باز بالا نمیاد
از اینترنت میشه اپدیتش رو دنلود کرد ؟
این 2-3 پست اخیر تا چند ساعت ایده حذف میشه ولی برای این که بدونید:
این اپدیت رو باید از روی اینترنت (ترجیحا سایت خود مایکروسافت) دانلود کنید چون معمولا اون که رو بازی هاست خرابه.
حجمش زیاد نیست ولی کم هم نیست.دانلود کنید,بریزید رو cd و با اون cdدستگاهو اپدیت کنید.
در ضمن برا هرکس رو یه بازی پیش میاد برا شما تو این بازی برا من تو ارتش 2 نفره 2 وبرای یکی دیگه تو جاست کاز 2....
امیدوارم مفید بوده باشه.
یا حق
من از داتکام گرفتم سالم سالم بود !بچه ها بجز بازی رایانه جایی دیگه ای دیسک سالم دو رو نمی فروشه بریم ازش بخریم
کمک !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
از نکست بعیده حالم رو گرفت