Final Fantasy XIII - X360

سلام منم تو اییدونsazh گیرکردم اونو با کدوم روش شکستش بدم؟
اینارو بچین :
syn , med
rav , med
rav , rav

خب اولین مد رو بذار . بعد به خودت و وانیل آیتم بزن . بعدش سریع رو دومی . بعد تا میتونی بزنش و بعدشم که تقریبا نصف جونش رفت سریع برو رو سومی و ببندش به رعد :دی . ولی خب potion هم به موقع استفاده کن :دی .

توی این سامن چون تنهایی فقط باید این راه رو بری :دی . این ماکان چرت میگه که باید بهش ruin بزنی :دی .
trunks خیلی ادعات میشه ها!!!این تازه کارای RPG رو مسخره نکن:smile:.تازه دارن راه میفتن.بهشون حق بده!!!منی که این همه ادعا RPG دارم،ادعای تورو ندارم!!!:laughing:;):biggrin1:

trunks خیلی ادعات میشه ها!!!این تازه کارای RPG رو مسخره نکن:smile:.تازه دارن راه میفتن.بهشون حق بده!!!منی که این همه ادعا RPG دارم،ادعای تورو ندارم!!!:laughing:;):biggrin1:
وااااای خدایـــا . چرا حرف مفت میزنی عزیز من ؟! یک کلام ایشون سوال کرد منم جواب داد . مگه من گفتم تو چقدر احمقی که نتونستی رد کنی ؟ اگرم در مورد ماکان منظورته که باید بگم من و اون دوست صمیمی هستیم . شوخی من و اون به تو اصلا ربطی نداره .
خواهشا توی چیزایی که بهتون مربوط نیست حرف نزنید .

سلام دوستان!
یه سوال: این بازی ارزش خریدن داره؟؟ چون من زیباد از سبک RPG خوشم نمیاد!!!
اکشن بازی چطوره؟؟؟
سلام . ببین ارزش که داره خب . اما اگر AntiJRPG هستی و اینا شاید خوشت نیاد . ولی خب اکشن بیشتری نسبت به هم سبک های خودش داره . دیسک یک رو بخر بازی کن اگر خوشت اومد بقیش رو هم بخر !

سلام . ببین ارزش که داره خب . اما اگر AntiJRPG هستی و اینا شاید خوشت نیاد . ولی خب اکشن بیشتری نسبت به هم سبک های خودش داره . دیسک یک رو بخر بازی کن اگر خوشت اومد بقیش رو هم بخر !
ممنونم از راهنماییت!!!!
فکر خوبیه 1dvd شو اول بگیرم بعد اگه خوشم اومد 2تا دیگه شو بگیرم!:laughing:

دوستان نیازمند مشورت شما هستم :biggrin1:

این اولین تجربه JRPG من هست میخوام این بازی رو بگیرم ولی چند تا سوال هست:

برای کسی مثل من که تاحالا این سبکو بازی نکرده این بازی چجوریه؟ روی اعصابم میره یا نه حال میده؟

بعد این سه دیسک بودن بازی چجوریه؟ مثل forza 3 باید همه دیسکارو بریزی بعد بازی کنی یا نه داستان بازی به 3 قسمت تقسیم شده هرکدومش رو یه dvd هست؟

چقدر طول میکشه تا گیم پلی و آیتم ها و کلا بازی رو خوب یاد بگیری؟ (برای کسی که FF بازی نکرده)

و در نهایت به نظرتون بگیرمش یا بیخیالش بشم؟

ممنون

برای کسی مثل من که تاحالا این سبکو بازی نکرده این بازی چجوریه؟ روی اعصابم میره یا نه حال میده؟
خب چند بار گفتیم این بازی نسبت به JRPG های دیگه و FF ها هم خیلی راحت تره هم خیلی اکشن تر . بنابراین قابل تحمل تره .
بعد این سه دیسک بودن بازی چجوریه؟ مثل forza 3 باید همه دیسکارو بریزی بعد بازی کنی یا نه داستان بازی به 3 قسمت تقسیم شده هرکدومش رو یه dvd هست؟
نه داستان پارت بندی شدس . نیازی نیست که تمام دیسک هارو یه جا بذاری تو دستگاه .
چقدر طول میکشه تا گیم پلی و آیتم ها و کلا بازی رو خوب یاد بگیری؟ (برای کسی که FF بازی نکرده)
خب بستگی به گیرایی خودت داره :دی . ولی خب اگر بخوای کامل یادبگیری و بر طبق اصولش بازی کنی شاید چند وقت طول بکشه .
و در نهایت به نظرتون بگیرمش یا بیخیالش بشم؟
بابا 3 تومن که این حرفا رو نداره . یه دیسکش رو بگیر اگر خوشت نیومد نگیرش .

میشه فقط یه دیسکشو بگیرم اگه حال کردم بقیشو؟! (خیلی جالبه من فکر میکردم آیتم های بازی و اینا رو در صورتی کامل داری که هر سه دیسکو داشته باشی! :-" )

بعد تا جایی که من فهمیدم این سبک بازیا از اونان که 500 جور دارو و 5000 جور combine فقط واسه اضافه کردن جونت داره (:biggrin1:) اینا تمام تو بازی توضیحات داره یا نه همینجوری "برو خودت یاد بگیره"؟

ممنون بابت راهنمایی قبلیتون :love:

آخرین ویرایش:
میشه فقط یه دیسکشو بگیرم اگه حال کردم بقیشو؟! (خیلی جالبه من فکر میکردم آیتم های بازی و اینا رو در صورتی کامل داری که هر سه دیسکو داشته باشی! :-" )

بعد تا جایی که من فهمیدم این سبک بازیا از اونان که 500 جور دارو و 5000 جور combine فقط واسه اضافه کردن جونت داره (:biggrin1:) اینا تمام تو بازی توضیحات داره یا نه همینجوری "برو خودت یاد بگیره"؟

ممنون بابت راهنمایی قبلیتون :love:

اره میشه 1 دیسکشو گرفت تا اونجای بازی رفت بعدش دیسک 2 مثل فروزا نیست که تو دیسک دوم چیز میز باشه:biggrin1:

نه بابا این جوری نیست خیلی ساده هست این بازی خودش اموزش میده تو 2 خط که کیف کنی

آقا یه سوال ! من چجوری میتونم Gamer Picture های بازی رو باز کنم ؟ چون الان تونستنم اون اچیومنت های که برای Sazh لازمه رو بگیرم و آواتارش رو باز کنم . میشه لیست اچیو های بقیه برای باز شدن رو بذارید ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or