من تا اینجایی که بازی کردم به نظرم خوبه
این همه تو نقدا میگن خطیه خطیه خوب خیلی که با فاینال 10 فرق نداره شبیه اونه و از اون این ایرادو نمیگرفتن
موسیقیشو که من خیلی خوشم اومده تا اینجا مخصوصا اون موسیقی اول بازی ولی موسیقی مبارزه با رییسا خیلی ابکیه حسه هیجان نمیده
تنها چیزی که من زیاد خوشم نمیاد اسم کاراکتراس
یکی برف یکی برق یکی امید یکی وانلین . این چه اسمایی حالا چون کلود ( ابر ) اسمه قشنگی بود نمیشه که دیگه هرچی رو اسم کرد که .بنظرم اسمارو همینجوری یه چی گذاشتن
گرافیک بازی خوبه ولی همیشه تو هر نسل وقتی فاینال میامد بهترین گرافیکو داشت این خوبه ولی با بهترین خیلی فاصله داره .
مبارزه هام خیلی قشنگه و خیلی اکشن شده . دیگه نمیشه مثل سابق راحت فکر کرد چیکار کنم شل به جنبی نوبته حریف میشه . یه چیزی که تو مبارزه بدو اومد اینکه که دشمنا جاشونو همش عوض میکنن مثلا من نارنجک میندازم که خون 4 نفر کم بشه تو دوتاش میرن یه ور دیگه . اینکه نمیشه call of duty که نیست از نارنجک فرار کنن خوبه نارنجکرو بر نمیدارن از زمین طرف خودمون باز پرت کنن . اگه فرار از نارنجک هست پس منم باید بزارن هد شات کنم
اول بازی داستان خیلی گنگه اگه قبل کلی راجب فالسی این چیزا تو سایتا نمیخوندم اصلا معلوم نبود داستان چیه . الانم زیاد معلوم نیست چه خبره درست .مثلا فاینال ده با معما شروع میشد که خود تیدوسم نمیدونست چه اتفاقی افتاده ولی اینجا همه همه چیزو میدونن بازیکنه که نمیدونه.یه جوری خواستن مثل شروع قشنک فاینال 7 باشه ولی در اون حد و اندازه نیست .
کلا به نطرم یه ترکیبی از فاینال 7 و 8 و 10 هست خیلی چیزا ادمو یاد این سه تا میندازه .