Final Fantasy XIII - X360

اره صبر میکنم یعنی اگرم نخوام صبر کنم باید صبر کنم :biggrin1:.
گرفتی بازی رو؟
چه طوریاست؟
انشاالله هفته آینده این موقع سومین بازی FF رو بازی میکنم!
از من در مرحله سفارشه. برسه دستم دیگه منو اینجانمی‌بینید:دی
---------

بازی را بزنیم و بعدش نوبت رمان FFXIII zero promise. یه فصلش را خوندم، کولاک بود.

آخرین ویرایش:
ز من در مرحله سفارشه. برسه دستم دیگه منو اینجانمی‌بینید:دی
---------

بازی را بزنیم و بعدش نوبت رمان FFXIII zero promise. یه فصلش را خوندم، کولاک بود.
کجا سفارش دادی؟:-".
دمت گرم بشین بازی کن ما جایی موندیم راهنمایی کن.
خداوکیلی طی یک سال گذشته اینقدر منتظر یک بازی نبودم. (سوئه تفاهم نشه بیشتر به خاطر این که الان یک ماه هیچ نوع بازی ای انجام ندادم)

خیلی زاید بود این پست ببخشید :blushing:

ff13_wide2.jpg

بچه هایی که هنوز بازی رو امتحان نکردن، شاید این ویدئو براشون جالب باشه

به به منم بالاخره بازیو گرفتم . اریاشهر پاساژ مینا اورده
الان داره میریزه تو هارد :biggrin1: چه کیفی بده این چند روزه بعد از سالها انتظار

بالاخره بازیو شورع کردم همین نوشته هاش که اومد بالا من اشکم شروع کرد به ریختن از شوق . خدا رو شکر تا حالا زنده موندم

ولی کیفت میان پردا های ps3 بابلاتره . همینجوریم معلومه ایکس باکس اچ دی نیست. بنظرم باید 500 اینا باشه چون کیفیتش با تریلری که از گیم تریلر دانلود کردم مو نمیزنه . ولی صداش خیلی خیلی بهتره .

آخرین ویرایش:
دوستان دیگه قطعا رو NTSC/J اجرا نمیشه؟ یعنی این که میگفتن Free Region هست یعنی فقط ماله PAL و NTSC/U هست؟ لطفا اگه کاملا مطمئن هستید یا خودتون رو کنسوله NTSC/J تست کردین، بگید.
اگه رو NTSC/J اجرا نمیشه یا باید برم PS3 بگیرم یا 360 پال. بدونه FFXIII هرگز!

من شنیدم آپدیت کرده باشی نمیشه. من کنسولمو با آخرین ورژنه داشبورد آپدیت کردم. بعد میترسم ریجنشو عوض کنم پس فردا آپدیت کنم همون پال ها رو هم نخونه. حساب کتاب نداره که.
دوستم گفت ریجن فری هست!
حالا میگم رو j هم تست بکنه!انشاا... که اجرا میشه و شما هم لذت میبری:smile:

دوستان سلام
میشه یه نفر از دوستان باصفا بیاد در باره گیم پلی بازی توضیح بده؟نوع حرکتها؟سیستم مبارزه ها؟
ممنون میشم چون من الان تمام بازی های روز رو خوردم منتظرم ببینم اگه از این بازی خوشم میاد اینم بگیرم
راستی گیم اسپات به بازی داده 8.5

یا حق

ای بابا
یعنی بازی رو j اجرا نمیشه؟؟؟؟؟؟؟
میمییییرییییییم
آخه اگه ریجنمون رو هم عوض کنیم که بن میشیم
آخه من چی کار کنم که اون موقع که من ایکس باکس خریدم غیر از j دستگاه دیگه ای نبود
دوستان راجع به این قضیه حتما خبر بدید بهم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or