Final Fantasy XIII - X360

درود بر دوستان . بالاخره این بازی روی جی اجرا میشه یا نه ؟ اگه نمیشه پس چرا فروشگاه هفت سنگ میگه رجین بازی فری هست و رو جی هم اجرا میشه بالخره چیکار کنیم ؟ کسی اگه رو جی اجرا کرده حتما به ماهم خبر بده . ممنون میشم که ما هم لذت ببریم از این بازی زیبا . با تشکر . بدرود .

درود بر دوستان . بالاخره این بازی روی جی اجرا میشه یا نه ؟ اگه نمیشه پس چرا فروشگاه هفت سنگ میگه رجین بازی فری هست و رو جی هم اجرا میشه بالخره چیکار کنیم ؟ کسی اگه رو جی اجرا کرده حتما به ماهم خبر بده . ممنون میشم که ما هم لذت ببریم از این بازی زیبا . با تشکر . بدرود .

فری هست ولی فقط روی U و j اجرا میشه!

فری هست ولی فقط روی U و j اجرا میشه!

کاپیتان حالت خوبه؟ یه بار میگی رو U و PAL ، حالا میگی رو U و J.
مطمئنی دوستت اجرا کرده رو J اجرا نشده؟

دوستان من اگه سه تا دی وی دی رو بگیرم میشه مثلا دیکس اول رو بریزیم رو هارد و وقتی تموم شد دیسک دوم رو بریزم رو هارد؟
میشه؟

میشه. هیچ مشکلی نیست.

دوستان یکی از بچه ها میگه یه لینک دانلودی هست که میشه بازی رو رو j هم اجرا کرد
تورو خدا اگر میشه راهی هست بگید

کی هست این دوستت؟ خب لینکشو بگیر ببینیم چیه. فوقش دیسکه یکشو چک میکنی ببینی اجرا میشه یا نه. در ضمن بعیده همچین چیزی.

از بچه های همین فرومه بهم pm داد
نمیدونم قضیه چیه
حاضرم هر کاری بکنم تا بتونم این بازی رو بازی کنم
به احتمال زیاد بعد از عید ps3 میگیرم

دوستان J دار -فعلا صبر کنید-فعلا فقط یک نسخه از بازی رو نت اومده-توسط یک تیم!!!!!

-چند روز صبر کنید بازی به صورت کاملا جهانی عرضه بشه!احتمالا j/asia هم میاد- خود MS گفته!

دوستان سلام
خواستم بگم این turn based دقیقا چجوریه؟میدونم یعنی یکی تو میزنی یکی حریفت ولی خواستم بدونم حمله ها دقیقا چجورین؟چجوری استراتژی میبندی؟اصلا چجوری حمله میشه؟

راستی برام خیلی عجیبه که میشنوم بازی برا jهنوز نیومده! یه زمانی قرار بود فقط برای j بیاد!
درضمن خواستم بدونم تو مشهد اومده؟

یا حق

FINAL 13

دوستان سلام
خواستم بگم این turn based دقیقا چجوریه؟میدونم یعنی یکی تو میزنی یکی حریفت ولی خواستم بدونم حمله ها دقیقا چجورین؟چجوری استراتژی میبندی؟اصلا چجوری حمله میشه؟

راستی برام خیلی عجیبه که میشنوم بازی برا jهنوز نیومده! یه زمانی قرار بود فقط برای j بیاد!
درضمن خواستم بدونم تو مشهد اومده؟

یا حق

فکر نمی کنم به این راحتیا بشه گفت . تو تاپیکای دیگه هم ندیدم کسی ازش صحبت بکنه یا یه آموزش به درد بخور گذاشته باشن .
سبک قشنگیه اگه واردش بشی خوبه ، تحمل کنی لذت بخشم میشه . در واقع یه جور شطرنجه که تو این شماره تایمی شده البته تو سری قبلی هم نیاز به سرعت عمل داشت ولی نه در این حد . واسه راحتی هم می تونی آپشن بازی رو بزاری رو SLOW BATTLE .
باید یه سری تاکتیکارو مشخص کنی و وارد مبارزه بشی .دیگه اونجا با چند بار آزمون و خطا هم مبارزتو بهتر می کنی هم تاکتیکاتو بهتر می چینی .درواقع وقتی جای هر چیزی رو می فهمی خود به خود رو به رشد میشی.
پیشنهاد می کنم وارد این دنیا بشی .

دوستان یکی از بچه ها میگه یه لینک دانلودی هست که میشه بازی رو رو j هم اجرا کرد
تورو خدا اگر میشه راهی هست بگید

اگه واقعا اینقدر تو کف بازی هستی 1 دقیقه کنسولتو ببر پیش نکس جن ریجن دستگاتو عوض کن
منم کنسول جی داره اما شانسم اینه که ps3 هم دارم و اون نسخه را گرفتم.

کلا کنسول جی برای بازی های rpg خیلی بده مثلا magna carta 2 هم ریجن اسیاش اومد اما من ندیدم جایی بیارند.

اگه واقعا اینقدر تو کف بازی هستی 1 دقیقه کنسولتو ببر پیش نکس جن ریجن دستگاتو عوض کن

نکست جن هم نمیتونه ریجنه هر کنسولی رو عوض کنه. بستگی به ورژن دشبورد و کرنله سیستمش داره که اگه کنسولشو آپدیت کرده باشه نکست جن که چه عرض کنم خوده مایکروسافت هم نمیتونه ربجنشو عوض کنه... کلا تغییر ریجن فقط رو کرنلهایه خیلی قدیمی کار میکنه که بعید میدونم با این بازیهایه جدید کسی کنسولشو آپدیت نکرده باشه.
در کل تنها راهش برایه 360 هایه J اینه که یا 360 PAL بخرن یا PS3 که از این قر و فرها نداره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or