دستگاه من 2006 هستش
آپدیتش کردم
نمیدونم میشه یا نه
اما به من گفتن اگر ریجن دستگاهتو عوض کنی تو لایو بن میشی
یعنی شما تا حالا JRPG بازی نکردی؟؟؟؟؟؟سلام.
نميشه تو اين بازي مثل dmcخودت بجنگي؟اينطوري كه بايد تو انتخاب كني اون خودش ضربه بزنه كه زياد حال نميده.!!
سلام.
نميشه تو اين بازي مثل dmcخودت بجنگي؟اينطوري كه بايد تو انتخاب كني اون خودش ضربه بزنه كه زياد حال نميده.!!
مگه چيه؟خوب تا حالا بازي نكردم.الان اين مدل بازي ها كه شما بايد دو تا A بزني چه جذابيتي داره؟یعنی شما تا حالا JRPG بازی نکردی؟؟؟؟؟؟
شوخی نکن تورو خدا.........Devil may cry :laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::cheesygri:cheesygri:cheesygri:cheesygri Final Fantasy
:laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing:
اقا باشه ولش کن ادامش نده تاپیک نابود بشه هر بازی جذابیت خاص خودش رو داره همه چیز که نباید مثل هم باشهمگه چيه؟خوب تا حالا بازي نكردم.الان اين مدل بازي ها كه شما بايد دو تا A بزني چه جذابيتي داره؟
صبر کن رفیق- MS گفته برای چنتا کشور اسیایی عرضه میشه!اونا هم ریجنشون j هست!داداشای گلم!جدی میگم.2سال وایسادم بیاد حالا که اومده واسه ما ار.پی.جی بازای jنمیاد.وقتی فهمیدم جدی گریم گرفت!رشته ام طوریه که نمیشه پول خرج کرد!میگن واسه غیر ژاپن داره میاد.هرچی rpg اول j میاد ولی خوفشون نمیاد!خیلی مسخره اس...کسی نمیدونه باید چی کرد...؟اصلا نمیخوام j رو عوض کنم.4ساله باهاشم و کرک هم نمیخواد...!
اینم guide رسمی بازی :cheesygri داغه داغه ولی واسه اینترنت زغالی ها خوب نیست