Fifa10 League

بابا ایلیار روحیه میده به بچه ها الان 10 تا بهش زده

نه بابا ترکوندتم! (البته خودم باهاش بازی نکردم! داداشم بوده! نصف بازه ها رو خودم انجام میدم و نصفه ی دیگشو برادر)
کلاً هرکی که بارسا برداشته هی میبره!

لیگ بعدی از الان بگم بجای باشگاه به تیم ملی تغییر پیدا میکنه!

به خاطر این میگم پدیده چون 25تا برد داره یدونه باخت!

نه بابا ترکوندتم! (البته خودم باهاش بازی نکردم! داداشم بوده! نصف بازه ها رو خودم انجام میدم و نصفه ی دیگشو برادر)
کلاً هرکی که بارسا برداشته هی میبره!

لیگ بعدی از الان بگم بجای باشگاه به تیم ملی تغییر پیدا میکنه!

به خاطر این میگم پدیده چون 25تا برد داره یدونه باخت!
چند چند شد بازیتون؟نتیجت رو بگو الیار.

آره آقا سری بعدی باید تیم ملی باشه بیشتر حال میده
من میخواستم این سری تعصب به منچستر رو کنار بزارم و رئال بردارماااا ولی باز نشد:)
به هر حال تاثیر داره
حالا اینارو بیخیال
پدیده آخر فصل مشخص میشه دوستان نه با 25 تا بازی که با هر نفرم 4 بار میشه بازی کرد:)

سلام دوستان
خدا وکیلی من پیشنهاد به اون خوبی دادم حد اقل این بود که بازیها درست برگزار میشد حق کسی هم از بین نمیرفت من کانکشنم هیچ مشکلی نداره تازه از 2 تا شرکت مختلف اینترنت دارم ولی 3 تا از بازیام با اینکه جلو بودم بخاطر سرور هایه ضعیف ps3 قطع شدم و بازی رو باختم ولی لهاون شکل که من گفتم هیچ وقت این اتفاق واسه کسی نمی افتاد این بی منی هست که بخاطر تنبلی ما یک کاره درست رو انجام ندیم من این لیگ رو اصلا به رسمیت نمیشناسم و بی هدف ادامش میدم
تنها راه اینکه یه لیگ سالم داشته باشیم بدون این مشکلات فقط همونی هست که گفتم با 2 تا بازی نه اینکه بیاییم 4 تاش کنیم

اشکال لیگ فعلی:
احتمال 3-0 شدن اشتباه بازی
اشکالات لیگ پیشنهادی قاصدک:
احتمال قبول نکردن باخت-احتمال الکی پریدن بیرون از بازی

حالا کدوم جوانمردانه تره؟!!!

بعد یه نکته اینکه میگی بازی قطع شد ادامشو بازی کنیم منظورت چیه؟

البته بگم من با لیگ جدید مشکلی ندارم و حاضرم دوباره از اول بازی کنم ولی ترجیح میدم به همون شکل سابق باشه مگه اینکه بهم ثابت بشه این روش بهتره
که فعلآ نشده !

بابا این بحث رو ول کنید بزارین لیگ برگزار بشه دیگه
4 تا بازی واسه همینه
2 تاشم قطع شد باز 2 تا هست
مطمئین باشین حق به حق دار میرسه!!
دوستان به Latency اول بازی توجه کنید توروخدا اگه قرمز بود بازی نکنید!!!!!!!!!

بابا این بحث رو ول کنید بزارین لیگ برگزار بشه دیگه
4 تا بازی واسه همینه
2 تاشم قطع شد باز 2 تا هست
مطمئین باشین حق به حق دار میرسه!!
دوستان به Latency اول بازی توجه کنید توروخدا اگه قرمز بود بازی نکنید!!!!!!!!!
سلام مهدی جان
بابا سرور پلی استیشن مشکل داره کسی با قرمز بازی نکرده

نوشته شده توسط navidballack:
احتمال قبول نکردن باخت-احتمال الکی پریدن بیرون از بازی

حالا کدوم جوانمردانه تره؟!!!

بعد یه نکته اینکه میگی بازی قطع شد ادامشو بازی کنیم منظورت چیه؟

نوید جان تو بازی با پلیر هایه خارجی چون rank متچ هست و شناختی بازیکنها از هم ندارن یکی اینور دنیاست یکی اونور از این خارج شدنها و عوضی بازیها زیاده ولی اخه ما همه ایرانی هستیم همو میشناسیم دلیلی برا این کارا نیست تو همین لیگ که برگزار شده تا حالا هیچکی از رو عمد خارج نشده داستان زیر بار نرفتن و از رو عمد بیرون پریدن درصدش واقعا پایین هست اگه هم بشه از رو حرفا میشه فهمید
میمونه اینکه بدون عمد طرف قطع میشه از هر چقدر از بازی مونده بود رو دوباره انجام میدن تو یه بازی دیگه با همون نتیجه بازی قبل یا نه اگه نتیجه مساوئ بود اگه طرفین دوست داشتن از اول میزنن

هر چقدر از بازی مونده بود رو دوباره انجام میدن تو یه بازی دیگه با همون نتیجه بازی قبل
یعنی مثلآ اگه 2-1 دقیقه هشتاد پرید بیرون تو بازی تکراری هر کدوم به خودشون گل بزنند تا بازی بشه 2-1 بعد 15 دقیقه همینطور بشینند تا برسه دقیقه هشتاد بعد ادامشو بازی کنند؟!!
فکر نمی کنی یه خورده بی مزه میشه :sick:

یعنی مثلآ اگه 2-1 دقیقه هشتاد پرید بیرون تو بازی تکراری هر کدوم به خودشون گل بزنند تا بازی بشه 2-1 بعد 15 دقیقه همینطور بشینند تا برسه دقیقه هشتاد بعد ادامشو بازی کنند؟!!
فکر نمی کنی یه خورده بی مزه میشه :sick:

نوید جان انقدر هم سخت نیستا گفتم ادامش همون 15 دقیقه رو از اول یه بازی جدید میکنین دیگه یه بازی دوباره run میکنین و 15 دقیقه بازی میکنین نتیجه هم که میدونین چند چنده دیگه خیلی راحت ;)

من نمیدونم دقت کردی یا نه ولی وقتی یه بازیکن یا یه تیم گل می زنن بازیشون تا حدی تغییر می کنه و روون تر میشه پس وقتی یه بازی مثلآ 2-1 رو بخوای از اول0-0 بازی کنی شرایط با بازی قبلی متفاوته.
من همیشه مشکلم گل اوله بعد از گل اول گل ها پشت هم میاد.

لیگ شده قضیه سری که درد نمی کنه رو دستمال نمی بندن
به خاطر 4-5 تا بازی که توی 50 تا بازی احتمال داره از بازی بیاد بیرون و 3-0 بشه برای چی بیای این همه قانون و مقررات بزاری آخرش هم نسبت به لیگ فعلی مزیت خاصی نداشته باشه
دیگه نمی دونم چی بگم !!!
واضحه که برگزاری لیگ به همین شکل فعلی مناسب تره.

لیگ شده قضیه سری که درد نمی کنه رو دستمال نمی بندن
به خاطر 4-5 تا بازی که توی 50 تا بازی احتمال داره از بازی بیاد بیرون و 3-0 بشه برای چی بیای این همه قانون و مقررات بزاری آخرش هم نسبت به لیگ فعلی مزیت خاصی نداشته باشه
دیگه نمی دونم چی بگم !!!
واضحه که برگزاری لیگ به همین شکل فعلی مناسب تره.

معلومه که سری که درد نمی کنه رو دستمال نمی بندن
کجا 50 تا بازی 2-3 تا مگه سرور اینا این حرفا حالیشه random پرت میشی بیرون یکمی که کنکشنت ضعیف باشه اینجوریه و فقط هم برای ایران نیست خیلی از فروم هایه خارجی رو که ببینی راجبه این نوشتن اصلا سرور باگ داره پسر خوب
معلومه که کلی با لیگ فعلی فرق داره توی اون لیگ برنامه هفتگی میدیم زمان میزاریم برا هر بازی زمان شروع و پایانش مشخص هست قانون منده حق کسی به هیچ عنوان از بین نمیره مجبور نیستیم بازیها رو الکی زیاد کنیم که مثلا بخوایم دیسکانکشن رو بپوشونیم که اصلا نمیشه بعدم معلومه که همون چند تا بازی که 3-0 میشه به نا حق واسه بالای جدول خیلی مهم میشه چون توی اون سطح حتی یک بازی هم نتیجش مهمه

اقایون لطفا بیایین دست به دست هم بدیم و یک لیگ منظم با زمان بندی وقانون مند برگزار کنیم بخدا کار سختی نیست من خودم غیر کشیدن جدول همه کاراش رو انجام میدم شما ok بدین و مطمعن هستم دوستان دیگه هم 100% کمک میکنن که فشار روی یکی نباشه

معلومه که سری که درد نمی کنه رو دستمال نمی بندن
کجا 50 تا بازی 2-3 تا مگه سرور اینا این حرفا حالیشه random پرت میشی بیرون یکمی که کنکشنت ضعیف باشه اینجوریه و فقط هم برای ایران نیست خیلی از فروم هایه خارجی رو که ببینی راجبه این نوشتن اصلا سرور باگ داره پسر خوب
معلومه که کلی با لیگ فعلی فرق داره توی اون لیگ برنامه هفتگی میدیم زمان میزاریم برا هر بازی زمان شروع و پایانش مشخص هست قانون منده حق کسی به هیچ عنوان از بین نمیره مجبور نیستیم بازیها رو الکی زیاد کنیم که مثلا بخوایم دیسکانکشن رو بپوشونیم که اصلا نمیشه بعدم معلومه که همون چند تا بازی که 3-0 میشه به نا حق واسه بالای جدول خیلی مهم میشه چون توی اون سطح حتی یک بازی هم نتیجش مهمه

اقایون لطفا بیایین دست به دست هم بدیم و یک لیگ منظم با زمان بندی وقانون مند برگزار کنیم بخدا کار سختی نیست من خودم غیر کشیدن جدول همه کاراش رو انجام میدم شما ok بدین و مطمعن هستم دوستان دیگه هم 100% کمک میکنن که فشار روی یکی نباشه

شما ظاهراً لیگ رو خیلی جدی گرفتی!
بیخیال شو!

شلمن هایی هم که بازی نکردن فردا از لیگ کیک میشن!

شما ظاهراً لیگ رو خیلی جدی گرفتی!
بیخیال شو!

شلمن هایی هم که بازی نکردن فردا از لیگ کیک میشن!

الیار جان حرف حساب میزنم میگی بیخیال شم
چرا ما ایرانیها نمیخوایم حقیقت رو قبول کنیم؟ جدی گرفتم؟ جرا که نه؟ 32 نفر ادم دوره هم جمع شدن چرا جدی نباشه؟ این وسط قرار نیست چیزی به من برسه جز اینکه وقتم رو برای این داستان بزارم اونوقت شما بجای اینکه یه پیشنهاد سازنده که میتونه در اینده کلی گسترده بشه رو جدی بگیری انقدر بیتفاوت ازش میگزری؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or