Ghasede_Del
کاربر سایت
به نظر من همون ليك خودمونو بهتره اينتوري جمع اوري نتايج سخت مي شه
سلام عزیزان
خدمت این دوست گلم بگم که به هیچ وجه جمع اوری نتایج سخت نیست چون یک تاپیک مخصوص نتایج باید داشته باشیم که توش فقط نتایج رو دوستان میزنن ویک نفر مسئول نظارت به اونها و اپدیت کردن جدول هست که دوست گلمون اقای Radiance اینرو قبول کردن
دوست گلم من برایه همین فرم ثبت نام گذاشتم که سرعت مشخص بشه و بدونیم کی میتونه Host کنه کی نمیتونهنوشته شده توسط USBILI:و دیگه این که یه سری از دوستان با سرعت 128 میان بازی میکنن که همش کند بازی !
نوشته شده توسط Radiance:این مدلی لیگ برگزار کردن هم دردسر داره در حد تیم ملی.ممکنه بعضیا نتایج رو قبول نکنن.چجوری می خوایم اثبات کنیم؟
یا اصلا یکی بازی رو تا دقیقه 85 جلو باشه.بعد بازی تکرار میزاریم حتی با همون شرایط(مثلا تو همون دقیقه جلو بمونه) و آخرش میبازه.باز میگه نه آقا من اونروز میبردم ولی الان باختم و...
دوست گلم فکر نمیکنم فرهنگ دوستان انقدر پایین باشه که بخاطر یه بازی و نتیجش به هم دروغ بگن بعدم باری که تا دقیقه 85 نتیجش مشخصه اگه نیاز به تکرار داشته باشه 5 دقیقه هست نه 90 دقیقه بعدم گفتم که باید قانون مند باشه اگه یه بازی قطع شد ادامه مدت زمان باقی مانده رو بازی میکنین نه از اول ویه مسئله مهم اینه که همون لحضه که قطع شد باید طرفین ادامه بازی رو بازی کنن نه یه وفت دیگه یا فرداش و اگه یکی از طرفین قبول نکنه بازنده بازی هست مگر در شرایط خاص که اون هم باید با توافق دو طرف باشه
یه مطلبی رو خواستم همینجا بگم من فقط یه نضریه رو مطرح کردم قصدم خودنمایی یا دخالت تو کاره اساتید محترم نیست من مشکلات رو دیدم و خواستم کمکی کنم یه وقت فکر دیگه ای نشه بعدم اینکه من این تجربه رو از فیفا 97 تا 2010 دارم نمیگم مشکلی نبود ولی چیزی نبود که حل نشه من از دوستان خواستم نظرهایه خودشون رو برای کامل شدن این حرکت بدن هیچ حرکتی بدون سختی و مشکل نیست ما باید به کمک هم حلش کنیم و هر چی که جلو تر بریم نظریه هایه جدیدتر مطرح میشه و این حرکت کامل تر میشه
در پایان باید بگم که ما باید حرکتمون تا اونجا که مقدور هست به واقعیت نزدیکنر باشه 4 تا بازی هیچ جایه دنیا مرسوم نیست ومشکل قطع شدن کانکشن فقط به این شکل حل میشه در کل من تابع جمع هستم و قصدم فقط کمک بوده و هست