Fifa10 League

به نظر من همون ليك خودمونو بهتره اينتوري جمع اوري نتايج سخت مي شه

سلام عزیزان
خدمت این دوست گلم بگم که به هیچ وجه جمع اوری نتایج سخت نیست چون یک تاپیک مخصوص نتایج باید داشته باشیم که توش فقط نتایج رو دوستان میزنن ویک نفر مسئول نظارت به اونها و اپدیت کردن جدول هست که دوست گلمون اقای Radiance اینرو قبول کردن

نوشته شده توسط USBILI:
و دیگه این که یه سری از دوستان با سرعت 128 میان بازی میکنن که همش کند بازی !
دوست گلم من برایه همین فرم ثبت نام گذاشتم که سرعت مشخص بشه و بدونیم کی میتونه Host کنه کی نمیتونه

نوشته شده توسط Radiance:
این مدلی لیگ برگزار کردن هم دردسر داره در حد تیم ملی.ممکنه بعضیا نتایج رو قبول نکنن.چجوری می خوایم اثبات کنیم؟
یا اصلا یکی بازی رو تا دقیقه 85 جلو باشه.بعد بازی تکرار میزاریم حتی با همون شرایط(مثلا تو همون دقیقه جلو بمونه) و آخرش میبازه.باز میگه نه آقا من اونروز میبردم ولی الان باختم و...

دوست گلم فکر نمیکنم فرهنگ دوستان انقدر پایین باشه که بخاطر یه بازی و نتیجش به هم دروغ بگن بعدم باری که تا دقیقه 85 نتیجش مشخصه اگه نیاز به تکرار داشته باشه 5 دقیقه هست نه 90 دقیقه بعدم گفتم که باید قانون مند باشه اگه یه بازی قطع شد ادامه مدت زمان باقی مانده رو بازی میکنین نه از اول ویه مسئله مهم اینه که همون لحضه که قطع شد باید طرفین ادامه بازی رو بازی کنن نه یه وفت دیگه یا فرداش و اگه یکی از طرفین قبول نکنه بازنده بازی هست مگر در شرایط خاص که اون هم باید با توافق دو طرف باشه

یه مطلبی رو خواستم همینجا بگم من فقط یه نضریه رو مطرح کردم قصدم خودنمایی یا دخالت تو کاره اساتید محترم نیست من مشکلات رو دیدم و خواستم کمکی کنم یه وقت فکر دیگه ای نشه بعدم اینکه من این تجربه رو از فیفا 97 تا 2010 دارم نمیگم مشکلی نبود ولی چیزی نبود که حل نشه من از دوستان خواستم نظرهایه خودشون رو برای کامل شدن این حرکت بدن هیچ حرکتی بدون سختی و مشکل نیست ما باید به کمک هم حلش کنیم و هر چی که جلو تر بریم نظریه هایه جدیدتر مطرح میشه و این حرکت کامل تر میشه

در پایان باید بگم که ما باید حرکتمون تا اونجا که مقدور هست به واقعیت نزدیکنر باشه 4 تا بازی هیچ جایه دنیا مرسوم نیست ومشکل قطع شدن کانکشن فقط به این شکل حل میشه در کل من تابع جمع هستم و قصدم فقط کمک بوده و هست

خسته شدم انقد اینوایت برای لیگ فرستادم! خودتون دستی بیاید عضو شید:

name:
Persians

abbr:
123

pass:
123456789

لیگ ها یکی شد! تعداد بازی ها 4تاست
4تاست به خاطر اینکه حق کسی ضایع نشه! یکم هم لیگ طول بکشه
هر کس کم بازی کنه از لیگ حذف میشه

مهران اونور رو هم تعطیل کن بفرست بیان اینور خودتم عضو شو!

تا یک هفته هرکس میخواد عضو بشه! بعد از اون دیگه نمیشه به هم میخوره

جواب دوستی که گفت با 128 نمیشه!:
اتفاقاً میشه! خیلی هم روون میشه! ولی پینگ باید خوب باشه

آخرین ویرایش:
دوستان باید بدونن من خودم 128 صبا نت دارم ولی پینگش فوق العاده است و با همه دوستان و حتی خارجی ها خیلی رون و عالی بازی میکنم و تا الان حدود 250 تا بازی کردم و حتی 1 بار هم نپریده بیرون :)

خسته شدم انقد اینوایت برای لیگ فرستادم! خودتون دستی بیاید عضو شید:

name:
Persians

abbr:
123

pass:
123456789

لیگ ها یکی شد! تعداد بازی ها 4تاست
4تاست به خاطر اینکه حق کسی ضایع نشه! یکم هم لیگ طول بکشه
هر کس کم بازی کنه از لیگ حذف میشه

مهران اونور رو هم تعطیل کن بفرست بیان اینور خودتم عضو شو!

تا یک هفته هرکس میخواد عضو بشه! بعد از اون دیگه نمیشه به هم میخوره

جواب دوستی که گفت با 128 نمیشه!:
اتفاقاً میشه! خیلی هم روون میشه! ولی پینگ باید خوب باشه

ای ول از این بهتر نمیشه! دوستان همونطور که گفتم من تا دوشنبه نیستم! دارم میرم اردوی آمادگی:cheesygri
منتظر پدیده این رقابتها باشید:love:
به امید دیدار

امیدوارم بینتون کسی باشه که قابل رقابت باشه

پس سریعاً عضو لیگ شو!

بابا تو دیگه کی هستی من اصلا بازی نکردم توی عمرم ولی تو رو می برم من هر کسی که مغرور باشه می برم ولی در کل زیر شلواری و فزول 10 تا بهت می زنند

کارت درسته به مولا!
از من قوی تر که خیلی هست! پدیده ها دارن کم کم ظهور میکنن! پیژامه هم متاسفانه تو این لیگ هنوز عضو نشده نمیدونم چرا! همینطور nima_azx
(جون من بیاید!)

لیگ در حال حاظر تقریباً 25 عضو داره

2تا اختار هم بدم!:
اگر کسی چند دست بازی کنه و ببازه و از لیگ بره دوباره بیاد که نتایج ریست شه به طور کامل و همیشگی حذف میشه!
افراد ته جدول که یک بازی هم ندارن! اگر نیان بازی کنن حذف میشن!

اگر تقریبی حساب کنم هر شخص تو این دوره باید 100دست 16دیقه بازی کنه! که میشه 1600دیقه = 27ساعت! + معطلی ها میشه 50ساعت

نوشته شده توسط fozoolsang:
لیگ در حال حاظر تقریباً 25 عضو داره

2تا اختار هم بدم!:
اگر کسی چند دست بازی کنه و ببازه و از لیگ بره دوباره بیاد که نتایج ریست شه به طور کامل و همیشگی حذف میشه!
افراد ته جدول که یک بازی هم ندارن! اگر نیان بازی کنن حذف میشن!

اگر تقریبی حساب کنم هر شخص تو این دوره باید 100دست 16دیقه بازی کنه! که میشه 1600دیقه = 27ساعت! + معطلی ها میشه 50ساعت

سلام الیار جان
اره دمت گرم اینا نکته خوبی بود چون من تو لیگهایه دیگه هم دیدم اکثرا اونها که پایین جدول هستن دیگه نمیان بازیهاشون رو بکنن خوب شد که این موضوع رو مطرح کردی با این وضعیت حالا حالاها درگیر لیگ هستیم اگه 2 تا بازی بود عالی میشد اینجوری خستگی برای بچه ها پیش میاد امیدوارم تا اخر همراهی کنن

دوستان ما برگشتیم!
اردوی خوبی بود 4 تا بازی دوستانه هم داشتیم با تیمهای خارجی:cheesygri
از این لحظه دوستانی که ADD ندارن سریعا اقدام کنن واسه رقابت
سپاس

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or