Fifa10 League

این بچه بازیا چیه !؟
اونای که مشکل دارن یا اونایی که میترسن بازی نکنن !
چرا ریست بشه ؟!
زشته بابا
اون یکی که ریست کرده خجالتم نمیکشه !
بچه بازیه این کارا می تونستین بازی نکنید !
من که یه بارم ندیدم کسی بیوفته بیرون یا من بیوفتم بیرون !
جدی خیلی زشته اگه ریست کنید !!
هر کی میترسه تا بعد 22 بهمن بازی نکنه
:sick:

این بچه بازیا چیه !؟
اونای که مشکل دارن یا اونایی که میترسن بازی نکنن !
چرا ریست بشه ؟!
زشته بابا
اون یکی که ریست کرده خجالتم نمیکشه !
بچه بازیه این کارا می تونستین بازی نکنید !
من که یه بارم ندیدم کسی بیوفته بیرون یا من بیوفتم بیرون !
جدی خیلی زشته اگه ریست کنید !!
هر کی میترسه تا بعد 22 بهمن بازی نکنه
:sick:
این کیه؟!
ليگ ريست كردين ما كه نيستيم
خدارو شکر...:biggrin1:من هنوز ریست نکردم...

الیار چی کار کنم؟

ولی کلا منم دیگه نیستم...همون دوستانه بیشتر حال میده....همون دوستانه هم حال نمیده!

فیفا10 مصرف شد!

سلام به همه دوستای گل

با توجه به حرفایه بچه ها من یه پیشنهاد خوب دارم برای لیگ که البته تجربش رو تو فرومهایه دیگه داشتم و میدونم 100% جواب میده
از لیدرهایه عزیز و دیگر دوستان میخوام که گوش بدن و اگه کمکی از دستشون بر میاد بکنن
ما برایه اینکه دیگه این مشکلات کانکشن لاست و 3-0 رو نداشته باشیم و نیازی به ریست کردن نباشه باید لیگ رو به صورت دستی انجام بدیم به صورت زیر

1 - اول از هر چیز ما یه ترید میخوایم برایه ثبت نام بچه ها که توش هرکی فقط فرم زیر رو پر میکنه وهیچ پست دیگه نمیزنه به صورت زیر

نام و نام خانوادگی :
PSN ایدی :
سرعت اینترنت

2 - بعد از ثبت نام بچه ها و مشخص شدن تعداد شرکت کننده ها بازیها در 1 یا 2 تا لیگ انجام میشه که یکی از دوستان باید زحمت تهیه یه جدول مناسب برای هر لیگ رو بکشه که توش اسم بازیکنها - تعداد امتیاز - تعداد برد - تعداد باخت - تعداد مساوی - تعداد گل زده - تعداد گل خرده باشه این جدول باید قابلیت اپدیت شدن نتایج و جابه جا شدن مقمامها رو داشته باشه

3 - یه ترید دیگه لازم هست برای ثبت نتایج بازیها که توش یوزرهایه عزیز فقط نتایج بازیهایه رفت و برگشت رو ثبت میکنن و صفحه اول این ترید جدول لیگها قرار میگیره

4 - ما به 2 نغر مسئول نیاز داریم یک نفر مسئول کلی لیگ و اون یکی مسئول ثبت و اپدبت کردن جدول از روی نتایج که تو اون ترید جدا بچه ها میزنن که ایشون باید نتایج رو پیگیر باشه وجداول رو اپدیت نگه داره برای اطلاع دوستان

5 - یک ترید دیگه هم لازم هست که به صورت Off Topic هست ودوستان کل کلاشون و کری خوندناشون رو اونجا انجام میدن

بازیها به این صورت انجام میشه که دوستان با هم 2 تا دست دوستانه یا رنک بازی میکنن به صورت رفت و برگشت و بعد نتایج رو میان داخل تزید نتایج میزنن اینجوری اگه کانکشن یکی از دو ستان هم قطع بشه میتونن دوباره بازی کنن و حق کشی نمیشه البته باید قانون مدار باشه که خدایی نکرده از این مسعله سواستفاده نشه به اینصورت که هر جا که بازی قطع شد بازی بعدی از ادامش و با همون نتیجه قبلی ادامه داده میشه که البته با توافق ترفین میشه بازی از اول هم انجام بشه ونتایج 0-0 بشه

البته امکان داره این نظریه نقص هم داشته باشه که دوستایه گل میتونن تکمیلش کنن و در اینده میشه ایده هایه جدید بهش اضافه کرد مثل اینکه تیمهایه 5 - 4/5 - 4 ستاره رو جدا کنیم بین بچه ها قرعه کشی کنیم که تیم هرکی مشخص باشه یا مثلا یه دوره با تیم هایه ملی فقط بازی کنیم حتی میشه با پول بچه ها جایزه هم در نظر گرفت به اینصورت که ثبت نام پولی باشه که البته این ها اینده و Future این حرکت میتونه باشه

امیدوارم این پیشنهاد مورد استقبال دوستان قرار بگیره تا دیگه مشکلات اخیر رو نداشته باشیم

دوستان Ghasedak کاملا پیشنهاد منطقی و خوبی داره ما با هم در این مورد صحبت کردیم!
همین که مهران عزیز میگه دوستانه بیشتر حال میده درواقع یکجوری تایید حرف این دوستمون هست...
بهش فکر کنین

این مدلی لیگ برگزار کردن هم دردسر داره در حد تیم ملی.ممکنه بعضیا نتایج رو قبول نکنن.چجوری می خوایم اثبات کنیم؟
یا اصلا یکی بازی رو تا دقیقه 85 جلو باشه.بعد بازی تکرار میزاریم حتی با همون شرایط(مثلا تو همون دقیقه جلو بمونه) و آخرش میبازه.باز میگه نه آقا من اونروز میبردم ولی الان باختم و...
با تقسیم تیمها 150% مخالفم!

ولی اگر شد من حاضرم مسئولیت جدولو قبول کنم.
راستی هرکار میکنین فقط صبر کنین تا 2 هفته دیگه آپدیت جدید میاد.
فیفا10 مصرف شد!
یجورایی اینم حرفیه!

بابا هنوز ریست نشده که! ولی الان میشه و کلاً remove! و دوباره همون لیگ ها ساخته میشن ولی بازی ها جای 2 تا میشه 4تایی! تعداد بازی ها زیاد باشه یک دفعه قطعی اینترنت به چشم نمیاد. اینطوری بهتره
جایزه هم میزاریم! ولی بعد از اتمام لیگ فعلی و شروع بعدی. داش مهران لیگ رو تعطیل کن یکی دیگه بساز بازی ها رو بزار 4تا و مدت زمان رو بزار رو 8 دیقه

اونی که واقعاً میتونسته اول بشه اگه 100دفعه لیگ تکرار بشه باز هم اوله!

صفحه اول هم خودم آپدیت میکنم با کمک مهران و نتایج هر روز رو سعی میکنم بزاریم (نشد، هر 2روز یک بار)

به نظر من همون ليك خودمونو بهتره اينتوري جمع اوري نتايج سخت مي شه.
ولي اين ليك جرا ريست شد من موندم.:confused:
فقط وقت بازي كم كنيد ١٠ زياده ٧، ٨ خوبه.*

آخرین ویرایش:
دوستان نظر قاصدک خوبه یعنی بد نیست
نظر فوزول سنج که اصلا خوب نیست
4تا بازی خیلی زیاده!!!!!! بی مزه میشه دیگه !

و دیگه این که یه سری از دوستان با سرعت 128 میان بازی میکنن که همش کند بازی !
من نمیدونم چه دلیلی داره اینارو تو لیگ عضو میکنین ! تعدادشونم همه میدونین ! من نمیخوام اسم بیارم ! ولی بهتره تو لیگ نباشن !

بعد اینکه لیگ که ریست شد خیلی کار بی معنی بود ! چون اگه کسی میوفته بیرون و میبازه مشکل نت خود طرفه نه یار مقابلش ! اگه کسی نتش داقونه بازی نکنه ! ولی اگه بازی کرد و افتاد بیرون اعتراضی نباید داشته باشه ! فکر میکنم حرف منطقی باشه !
نیما کلی برد داشت ریست کردن به نظرم خیلی کار بچگونه ای بود و به حقوق همه بی احترامی شد !
اینجا ایرانه 100 بار دیگه هم ریست کنین باز افتادن بیرون پیش میاد !

و این که تو رو خدا 4 تا بازیش دیگه نکنید !
و این که یه لیگ 14 تا عضو داره و لیگ دیگه 11 تا بده به نظرم !

شرمنده شاید پستم بی ربط باشه ولی من تو دور اول عضو لیگ بودم و خیلی مشکل داشتم ولی باید بگم همه مشکلها از خود ps3 هست(منظورم سرورهاش هست) من خودم تا حالا یه بار با خارجی ها نتونستم بازی کنم ولی دیروز بساط لایو رو تو 360 راه انداختم و یه کله همینطور دارم بازی میکنم با همین اینترنت.واقعا مسخره است.البته منظورم اونایی نیست که خودشون میرن بیرون,اونایی که خود به خود قطع میشه.نه تنها تو ایران بلکه تو خارج هم اکثرا با این بازی تو ps3 مشکل دارن من هم 128 دارم با پینگ 250 ولی تو 360 مثل هلو بازی میکنم ولی تو ps3 حتی با ایرانی ها هم مشکل دارم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or